Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1853 / 3614
(#) idlob válasza nagy hoho hozzászólására (») Ápr 22, 2012 /

Sok jó zenéről volt eddig szó, bővíteném én is: Bowie - Heroes
(#) vilmosd válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 23, 2012 /

De azert Rhoda Scoot is tud mar egy kicsit jatszani a Hammondon. Itt pedig magyar utodja.
(#) jani1987 válasza vilmosd hozzászólására (») Ápr 23, 2012 /

Ahányan vagyunk annyi félét szeretünk.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 23, 2012 /

Minden műfajban akad jó zene és zenész. Tulajdonképpen csak az ötlettelen számítógépen gyártott turmix miatt hoztam fel a témát. Természetesen az ízlések is különböznek, ami nem baj inkább jó, mert igen unalmas lenne különben a világ. Bár ebbe az irányba próbálják nyomni. A rádiókban játszott 2-3 CD-nyi "zene" a könyökömön jön ki.
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 23, 2012 /

Ne tudd meg mennyire utálom ,hogy egy délelőtt háromszor lenyomják a rádióban ugyanazt a rossz zenét. Gyakorlaton szokott szólni a rádió, de amikor már egy délelőtt sokadjára megy ugyanaz... Sőt minden nap ugyanaz megy, na akkor már néha lecsapnám a rádiót a 72es kulccsal a polcról.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 23, 2012 /

Itt a szervizben a szerelők hallgatják egész nap. Csak jártamban keltemben hallok belőle valamennyit, de évek óta ugyanazok a vacak zenék mennek.
(#) szamóca válasza vilmosd hozzászólására (») Ápr 23, 2012 /

Rhoda a Hammond hercegnője2012. július 12.-én ad nálunk koncertet. :yes: Ethel azonban már időben jóval korábban (20év) terjesztette a Hammond hangszer szeretetét, és teljesen más stílusban játszanak.
(#) jani1987 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 23, 2012 /

A magam módján különcnek számítok, mert:
-nagy ívben teszek arra, hogy mi az aktuális zenei irányzat, amit ránk akarnak erőszakolni. A Megasztár és társai hidegen hagynak.
- ha nem lenne tévénk, akkor észre se venném, mert nincs olyan műsor, amivel le tudnának kötni. Nem hagyom, hogy agy mosott, az ő szabványaiknak megfelelő ember legyek. Most nem mérgelődök, csak kulturálisan kivonom magam a jelenlegi tendencia alól.
(#) pepe091 hozzászólása Ápr 23, 2012 /

Aki szereti az ne sértődjön meg, de a csatolt kép illusztrálja a mai zenék készítését...
Csak egy laptop kell meg a többi amit Randy szemléltet.
(#) jani1987 válasza pepe091 hozzászólására (») Ápr 23, 2012 /

South Park? Kitűnő.
(#) pepe091 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 23, 2012 /

Igen, az.
Ez a 15. évad 7. epizódjából való.
(#) mrobi hozzászólása Ápr 23, 2012 /

Sziasztok. Szegediektől kérdezném hogy tudnak-e olyan helyet ahol vállalnak fájlból nyomtatás? Több oldalról lenne szó ezért nem nyomtatom ki itthon (~160 oldal).
(#) zolika60 válasza mrobi hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Szerintem bármelyik papír-írószer bolt. Bár nem vagyok szegedi, de azt hiszem ott sincs másképp.
(#) pepe091 válasza mrobi hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Elég sok hely van. Mivel Déris vagy, a kálvaria sgt-n van egy ilyen nyomtatós. A dérinél ami van körforgalom visszabb egy kicsit a dugonics tér felé, ha a dugonics tér felé nézel akkor job oldalon lesz.
Másik a boldogasszony sgt-n van egy egyetemi nyomtatós bolt, a hősök kapuja mellett van egy kis udvar, azon keresztül lehet bemenni, itt elég olcsó szokott lenni szóval ezt ajánlom, a másikba meg nem nyomtattam csak láttam, hogy lehet.
(#) jani1987 válasza pepe091 hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Esetleg meg is vannak az évadok? Nekem a 6-iktól kezdve kellene. Át lehet őket küldeni egyik gépről a másikra, csak a team wiever program kell hozzá.
Vagy jelentkezzen bárki, akinek meg vannnak.
(#) pepe091 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Megvan az összes, de team viewer-rel biztos nem engedek senkit a géphez nyúlni, mert "hülye azért nem vagyok!
De torrenten megtalálod.
(#) lui144 hozzászólása Ápr 24, 2012 /

Üdv mindenkinek!
A térválasztóval elválasztott szobának lassan eljön az ideje, hogy ki kellene festeni. A színnel bajban vagyok, hogy milyen színű legyen. Én mindenféleképpen vagy királykéket vagy világoskéket vagy türkizkéket szeretnék az én részemre. Az én részem a sötétebb oldal. A húgomé a világos oldal és ő pedig vöröset szeretne. Szerintetek az ilyen térválasztóval elválasztott szobának milyen hatást váltana ki, hogy ha az egyik felén a fal vörös a másik felén pedig valamilyen kék? A szüleim meg nagyon ragaszkodnak barackvirágszínhez ami nekem ami nekem nem nagyon tetszik, másrészről pedig a 65W-os hidegfehér fénycső fénye kissé érdekes színárnyalatot adna a falnak. Ti milyen tanácsot adnátok, hogy milyen színű legyen? Meg hogy milyen ötlettel rukkoljak elő, hogy mindenkinek jó legyen? Én szerintem az lenne a legjobb, ha mindenkinek olyan lenne amilyet szeretne, de ez úgy látszik ez lehetetlen.
(#) zoly15 válasza lui144 hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Mi ez a térelválasztó? Gipszkarton fal?
(#) pepe091 válasza lui144 hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Én semmiképp nem ajánlom a királykéket. Falnál mindig halvány színeket kell használni, kéket meg azért sem ajánlom még mert hideg szín, és nem olyan barátságos, bár ez csak az én véleményem.. De ha a térelválasztó faltól falig- padlótól plafonig ér, akkor nem gond ha teljesen más szín, viszont ha vannak olyan részek ahol látszik az úgymond átmenet, akkor az érdekesen fog kinézni, hogy itt még vörös, amott már kék. Legalábbis szerintem.
(#) mrobi válasza pepe091 hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Köszi az információt. Szerintem holnap benézek abba amelyiket legelőször említettél. Említetted hogy a másik olcsó. Az mit jelent körülbelül? Viszonyítás ként. A/4 kétoldalas 160-200 oldalt szeretnék nyomtani úgyhogy 5-10 Ft-os eltérés is sokat számít.
(#) lui144 válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Fal, de vékonyabb és vastagabb deszkákból lett összeeszkábálva és kb 2 és fél méter magas. Valahogy így néz ki a szoba ahogy a mellékelt tervrajz is mutatja
A felső lyukas rész az ajtót a jobb oldalon a téglalap az ablak helyét jelzi.

szoba.png

(#) pepe091 válasza mrobi hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Nem akarok hülyeséget mondani, mert nem tudom pontosan. Viszont itt, és szerintem mindenütt a nyomtatás drágább mint a fénymásolás, szóval erre figyelj, általában ez az 5-6 Ft az fénymásolásra vonatkozik.

De eszembe jutott még egy szintén a kálvária sugárúton viszont a másik oldalon a dugonics tér felé, az egyik sarkon van egy ilyen bolt. Ki is van írva hogy ilyesmivel foglalkoznak, biztos megtalálod.
(#) pepe091 válasza lui144 hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Idézet:
„tervrajz”

Na de szerintem így elég furcsán nézne ki ha a két oldal különböző színű lenne.
(#) lui144 válasza pepe091 hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Igen. Valóban furcsa lenne, de még nincs eldőlve, hogy milyen színű legyen, ezért is kértem a segítségeteket.

Csak azt mond meg hol. Az lenne a legjobb, ha magyarul lenne. A dragon ballal megszívtam, mert minden rész megvan, csak sajna full angolul. A torrent címet privátba küld el a modik miatt. Már kaptam letolást warez tevékenység miatt.
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 24, 2012 /

Egy valamit kifelejtettem: te látod az én gépem, de én nem és csak át kell küldeni. Ennyi.
(#) lui144 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

A fénycső az csak egy sima E27-es 65W-os kompakt azt elfelejtettem írni. De miért nem jó a kék szín a szobába? Én néztem kék színű szobákat és egész jól néznek ki és a harmonet.hu szerint egészen jók a kék szobák. Egy másik oldal szerint is jók mivel a víz, a felhők természetessége jut eszünkbe erről a hideg színről. Csökkenti a stresszt, nyugtató, frissítő, bizalomkeltő hatású és nem mellékesen tágítja a teret. Igaz, elsősorban hálószobákba és fürdőszobákba ajánlott. A húgomnál még felmerült még a rózsaszín mint lehetséges szín.
(#) Imi65 válasza lui144 hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Erről mi a véleményetek?
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 24, 2012 /

Lehet röntgent bocsájt ki...
Az is fény csak nem látod.
Minden relatív.
Következő: »»   1853 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem