Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Láttam és jól néz ki,gratula hozzá!És amit írtál azzal egyettértek,hogy a weller az weller.A trafó kiviteli formája az olyan amilyen.Kinek a Pap és kinek a Papné....mint a mondás tartja.De ez nem csak trafó ha megnézed akkor van benne ki-be kapcsolást jelző is,igaz ennélkül is lehet forrasztani vele,de azért néha hasznos is lehet.
3 napja van Weller pákád, és úgy beszélsz mint aki 10 éve azt használja...
Érezd az iróniát a mondandómban.
[OFF] 3???... Kb 3 hete raktam fel, de... Neked is esetleg személyes problémád van? Azt nem itt kell írni, hanem privátban. Nem mintha érdekelne...
Ez így már csak veszekedés és gumicsont rágás,ez szerintem egy kulturált fórum.No meg nem vagyunk egyformák,azért véleményt szabad nyilvánitani és kell is ,de csak kulturáltan./bocs a hozzászólásomért!/
Kérném ezennel a Weller mesterek elcsendesedését.
Egy kis műhely részlet és antenna szerelés+adó szerelés.
Egy néhány kép.Az FM-DX antenna szerelése.
És egy másik kép a másik műhelyről és a cuccokról.
A TURMIXFM a kezdetben és a barátom és én.
Sziasztok!
Meguntam a sorozatos kiforrasztásnál az ónszippantó "felhúzását", ezért készítek (még nincs teljesen kész) egy kompresszoros ónszippantót. Várhatóan a hétvégére el is készül. Egy kis ízelítő Bővebben: Link
Az SWR mérő és az adó.stb.Bocs,ha unalmas lettem volna de most találtam meg a képeket.
Köszönöm szépen!
Az első teszteken átment, nagyon jól vizsgázott, igaz még szippantófej nélkül próbáltam egy darab csővel. Ahogy látom, te is nagyon jól el vagy látva!
Őrült vagyok,öreg koromra. - Igen ez csak egy kis része a cuccoknak ,mert hol itt vagyok ,hol ott.HU & AU.
Most készülök új műhelyt csinálni stúdióval . - 7.5 méter x 2.8 méteresre terveztem,pontosabban ekkora alap területű lesz a kettő helyiség.Ötleteket várok ha van.
Elismerésre és irigylésre méltó, szép és jól felszerelt műhely! Gratulálok hozzá!
Jó lesz! A mágnesszelep miből származik? (Gondolom, nem új, hanem bontott.)
Klassz lesz, de a graetz-et meg a kondit nem tenném a motorra. Persze ez csak kötözködés, nem kell zokon venni.
Köszönöm, a mágnesszelep guberált Méh telepes cucc
Köszönöm! A graetzen gondolkodtam én is, lehet hogy felcsavarozom a hátfalra.
Az egész szerkezet költsége kb 1500Ft, hála a guberálásnak
Igen, főleg hogy az itteni MÉH telepen szinte minden megtalálható Hoztam már onnan zsír új 5KW-os szilárdtest relét is...
I. az antenna rendszer még a földön for FM-DX re. II. az első 20 w VERONIKA.
A kezdetben.Az SWR és a -J- pól antenna.Egyszer adtam erről a toronyról kb 3-4 percig ,mig a fiuk befogtak kb 21 km ről ,pedig csak 2 w körül adtam!!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |