Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Holnap elektronikai műszerész írásbeli vizsga.
Szurkolok magamnak és a többieknek is.
Köszi!
köbzoli, köszi a bónuszt elfogadom
Miféle bónusz? Bővebben: Link
Hoppá, a másik kép valahogy kimaradt, de az sem bónusz, hanem alap dolog :hide:
Sok sikert Tomika, ügyesen bolygasd az elektronokat
Honlap én is írásbelizek 1 modulból (45 perc) mert másodszakmát csinálok és a többim megvan tavalyról... Majd még jövő hó 20-21.-én lesz egy 180 perces gyakorlati vizsgám, mert a többi része úgyszintén tavalyról megvan, szóbeliznem sem kell, csak átvenni a papíromat, majd másnap mehetek dóógozni elvekben
Köszi, neked is sok sikert!
Elvileg az írásbeli holnpa le lesz tudva, aztán majd csak 21-én meg 22-én lesz a gyakorlati rész. Szóbeli nincs.
Köszönöm!
Tavaly szakmai versenyen "nyertem" a papíromat, idén bánom hogy nem jelentkeztem, ahogy régebben a képeket néztem elkeseredtem, hogy idén is mehettem volna, csak akkor úgy gondoltam hogy minek... "20110419095.jpg" kép az általam kreált mű. "20110419118.jpg" a szálloda, jó kilátás volt.. "20110419131.jpg" kilátás.. Na jó, befejeztem
A gagyi felsöfoka.....Aki ezt elhiszi az már ezt meg is érdemli. *
Ejnye, de bánt hogy idén nem mentem, és abbafejezem a tanulást is... Ezt mondják késő bánatnak.
Pedig 2 éjszaka ingyé luxusszállodában, no meg az a reggeli svédasztal, hű mi volt ott :beka2:
Azt a ****, komolyan én be***rok. :eek2:
Sziasztok!Mivel tavasz van nő a fű én pedig szert tettem egy jó kis masinára gondoltam megosztom veletek.
Valakinek van e hasonló esetleg tapasztalatok? üdv
Hasonló van, bár nem ennyire neves gyártmány (Oleo-mac).
Az elmúlt 10 év alatt üzemanyag kellett bele, meg "damil", illetve amikor eltéptem a behúzó zsinórt, akkor szét kellett szednem, hogy előbányásszam a végét. Damilból jó tapasztalatom van a négyzet keresztmetszetűekkel, tartósabb és "harapósabb" mint a kör keresztmetszetű. Ezen felül nem árt tisztán tartani, rögtön a munka végeztével kitakarítani. Az enyémnek sajnos van egy 1-2mm-es rés a fej és a nyak csapágya között, ide előszeretettel gyűjt be hosszabb fűszálakat, amiből a nap végére feketére égett izé lesz, ezért ezt érdemes menet közben kitisztítani. A legnagyobb hibája - mint a legtöbb szerszámnak -, hogy nyele van (!). Márpedig aminek nyele van, azzal dolgozni kell. Tehát ha teheted, praktikus 3 lépés távolságot tartani tőle.
Csak néhányszor dolgoztam ilyennel, de nagyon utáltam, mert hangos, büdös és mindent beszór spenóttal. Én ezt a gépet favorizálom. Csendes és megbízható. Bár igaz áram kell hozzá. :yes:
Ez jó:
Idézet: „A legnagyobb hibája - mint a legtöbb szerszámnak -, hogy nyele van (!). Márpedig aminek nyele van, azzal dolgozni kell.”
Túl vagyok a szakmai vizsga írásbeli részén. Végre. Nagyon nehéz volt. Különösen a PLC volt húzós, de a többi se volt könnyű. Mire vége lett az utolsó azaz a 6. vizsgának már alig vártam, hogy hazaérjek és lezuhanyozzak. Fárasztó volt ott lenni reggel 8-tól délután fél 3-ig.
Gratulálok én is hozzá. Most, hogy túl vagy rajta már nem kell izgulnod miatta.
Én is remélem, hogy minél jobban sikerült. A PLC lesz a leggyengébb az borítékolható. A többi vegyesen sikerült.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy:
1, Tud valaki honda eve karburátort szerezni? Egy volt osztálytársamnak kellene. 2, Van valakinek eladó asztali körfűrésze és jó állapotú? Ezt csak azért kérdeztem, mert bár megrendeltem újonnan, de ha nem jött volna össze akkor maradt volna a "házi". |
Bejelentkezés
Hirdetés |