Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Univerzális távirányító
Lapozás: OK   28 / 49
(#) aquasky hozzászólása Máj 2, 2012 /

Tisztelt moele!
látom, Ön itt a "főguru"

URC22C-15 távröcsögém van.követtem a leírtakat.de...
a led egyet sem világit a gombok elengedése után. Samsung (pillanat..bemászok..) cw-25m064v tvről beszélünk. Kaphatnék egy kis segitséget? A távirányitó rossz, hogy nem villog a led,vagy vagy én vagyok egyszerű? köszönöm.
(#) moele válasza aquasky hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Tiszteletem !
Két lehetőség van (ilyen már előfordult) elemek? polaritás ? vagy kontakthibás a táv (rossz is lehet ). A táv ledjének a gombok nyomogatásával mindenféleképpen villogni kell beállítás nélkül is, mert gyárilag valamilyen kód van rajta ! (különben kuka!!!)
Üdv.: moele
(#) aquasky válasza moele hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Köszönöm gyors válaszát.elem gond nem hinném,új,kibontatlan csomag elemet tettem bele. polaritás sem lehet..már csak azért sem,mert ahogy nyomkodom a gombokat,villag egy hangyányit. (de ahogy a "parancsot" adnám,-set-tv1-set- jelzi h "igen,te állat,veszem a jelet"de aztán semmi villogás.hülyén hangzik..de mintha.."vettem a parancsot,de nem hajtom végre" szisztéma lenne...)
szal akkor kuka..gyárilag kramancot vettem?

Üdvözletem
(#) moele válasza aquasky hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Tiszteletem!
Igen kramancot, ezek a távok nagyon olcsók, felénk 500Ft - ért sem kell senkinek, sajnos annyit is érnek Kell egy komolyabbat venni, vagy egy utángyártottat, vagy eredetit ! Segítek abban is ha kell.
(#) aquasky válasza moele hozzászólására (») Máj 3, 2012 / 1

na az frankó igaz,ami igaz,500pézé vettem.. megvannak a tv-khez (egy Phillips és egy Samsung) irányitói, hála istennek még működnek is.. csak elég nehezen... Mindenesetre köszönöm a segitséget moele,Ön egy igazi Úr
(#) dunuka hozzászólása Máj 16, 2012 /

Sziasztok!
Van egy thomson a3380 -as hifi-m
szeretném egy urc 2-es típusú távirányitóval vezérelni!
az automatikus keresésbe nem talál kódot !
segitsetek légyszii!!!
(#) zolika60 válasza dunuka hozzászólására (») Máj 16, 2012 /

Itt azt írják tanítani kell. Ahhoz viszont kell egy eredeti távirányító. Bővebben: Link

(#) moele válasza dunuka hozzászólására (») Máj 16, 2012 /

Szia !
Az URC-2 táv a Thomson hifit csak egy kóddal működteti ..
668... ha ez nem viszi akkor másik táv kell a hifi-hez, vagy eredeti vagy utángyártott !

semeik univerzális táv nem müködteti?
(#) moele válasza moele hozzászólására (») Máj 16, 2012 /

Szia !
Thomson - ROC56 jó hozzá vagy http://taviranyitokiraly.hu/?THOMSON TÁVIRÁNYÍTÓK
(#) kicsiket hozzászólása Máj 17, 2012 /

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem...
Egy olyan problémám van, hogy vettem egy Univerzális távirányítót, de valami végett nem tudom a tv-hez használni.

TV: Videoton TRC 022
Univerzális távirányító: Universal tv remote F-2100+

Tudna nekem segíteni valaki???
(#) Signal válasza kicsiket hozzászólására (») Máj 17, 2012 / 1

TRC 022 nem a TV típusa, hanem a távszabályzóé:

http://www.hqelektronik.hu/info/hu/trc022.html

Ezt nem egyszerű univerzálissal pótolni, mert dupla infra LED van az eredetin (ha az un. Thomson Precision alaplapról van szó). Ez azt jelenti, hogy az eredeti távszabályzó a szokásoshoz képest kétszeres fényerőt nyom, a vevő érzékenysége viszont felére van tervezve.

Ebből áll elő az a helyzet, hogy ha sikerül is valamilyen Thomson kódot találni egy szokványos távszabályzón, az csak igen közelről (50 centin belül) működteti a készüléket. Ügyfelek is panaszkodtak erre egyébként, már akinek sikerült véletlenül.

Ezt én régebben csak úgy tudtam áthidalni, hogy a TV infravevőjét kicseréltem egy "normális" érzékenységű típusra.
De az a saját TV-m volt, ami megérte a fáradságot, mert azt én raktam össze egy komolyabb képcsővel párosítva és a Precision alaplappal, ami pengeéles és igen természetes képet biztosított, rendes RGB-bemenete volt, ezért is ragaszkodtam hozzá. Míg el nem avult és bontásra nem került.
(#) kicsiket válasza Signal hozzászólására (») Máj 17, 2012 /

Köszönöm szépen, az információt, de akkor ezzel majdnem vagy azt is mondtam, hogy ha nekem ez a TV kell akkor inkább érdemes megkockáztatni egy távirányítót venni (mármint az eredetit).
(#) niko85 hozzászólása Máj 17, 2012 /

urc 21 távkapcsolót szeretnék működtetni phillips 28pt4457/58-as típusú tvt. de nem tudjuk a 4 gyegyű kódot. Létszi valaki segítsen
(#) zolika60 válasza niko85 hozzászólására (») Máj 17, 2012 /

Kódot nem találtam, de próbáld automata keresésben. Bővebben: Link
(#) niko85 válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 18, 2012 /

Köszi a segítséget.
(#) Brutalis77 hozzászólása Máj 26, 2012 /

Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni olyan dologban,hogy van nekem egy Thomson roc 46 universalis távirányitom és nincs meg hozzá a kód Grundig T 70-340/9 a tvhez.Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném.
(#) Lőrinc36 hozzászólása Máj 28, 2012 /

Kérném, ha lehetséges az: RM_36E+ távirányító programkódjait.
Tisztelettel Lőrinc36.
(#) moele válasza Lőrinc36 hozzászólására (») Máj 28, 2012 /

Tiszteletem !
Innen letöltheted !
Bővebben: Link
(#) moele válasza Brutalis77 hozzászólására (») Máj 28, 2012 /

Szia !
Grundig kódok - 0008, 0017, 0043, 0091, 0101, 0114, 0117, 0135, 0136.
(#) kameleon2 hozzászólása Máj 28, 2012 /

Sziasztok! Használtam már méregdrága Philips és egyéb univerzális távirányítót, most olcsóbb kivitelt keresek. A Conrad-nál láttam a Caleleon One for all távirányítókat. Van valakinek jó-rossz tapasztalata? Melyiket érdemes és melyiket - nem megvenni? Nekem nem hifihez kellene főleg, hanem épületautomatizáláshoz, persze, ha egyben tudja a TV-t, hifi-t az sem baj.
(#) K.csaby92 hozzászólása Máj 31, 2012 /

Sziasztok!
Delton Tv-hez szeretnék kérni kódokat.
Aki tud az írjon le nekem párat.
F-2100 universal Tv kapcsolót vetem és azzal szeretném beállítani a Tv-t. Ebbe is szeretnék kérni kis segítséget.
Köszönöm előre segítséget.
(#) drjimre hozzászólása Máj 31, 2012 /

silva schneider DHD 804 twin beltéri egységem van. szerencsétlenségemre aktiváltam a gyerekzárat. ma kerestem ill. organizáltam a programmokat és egyszer csak egy PIN kódot kér, és anélkül nem hajlandó továbblépni. Ha valaki ismeri a silva schnedier beltéri egységek feloldó kodját, kérem segitsen

elöre is ksözönöm
(#) papamaci790824 hozzászólása Máj 31, 2012 /

Sziasztok remélem tud valaki nekem segíteni. Kellene egy HQ Umivers 16-os távírányítóhoz code és használati utasítás. Egy PHILIPS TV-t szeretnék bekapcsolni. KÖSZÖNÖM LÉGYSZI S.O.S
(#) nevil11 válasza hullar hozzászólására (») Máj 31, 2012 /

sziasztok van egy hibám tudom a távkapcsolóm típusát de nem tudom hogy kell beprogramozni a tvre hogy azt kezelje!

távirányító: Technika TECHNIKA TM 3602

Tv: samsung plano

előre is köszönőm
(#) moele válasza K.csaby92 hozzászólására (») Máj 31, 2012 /

Szia !
Ez a táv TV-t nem tud csak ---
Includes receivers, tuners, amplifiers, home theaters, cassette recorders, digital audio tape recorders, phonographs.
Esetleg aut .kereséssel talál valamit---
1. On the remote control, hold down the Options and back buttons until the device indicator blinks three times, and then release the buttons.
2. Press Select until the required device indicator is lit. You must choose the correct indicator for the type of device you are programming. See the list of device codes below. For example, select STB when programming the remote control for a set-top cable box.
3.On the remote control number pad, type the three-digit code for the device, and then press Enter .
if the code is valid, the device indicator stays on for three seconds.
If the code is invalid, the device indicator blinks rapidly for three seconds. Repeat step 1 and hold down the Options and back buttons.
4. Aim the remote control at the device and press the Power button on the remote control.
If the device turns on or off, the programming is successful.
If the device does not respond, try these steps again or, if several device codes are listed for this device, repeat the steps using the next device code.
(#) moele válasza drjimre hozzászólására (») Máj 31, 2012 /

Szia !
Elvileg 0000
(#) moele válasza nevil11 hozzászólására (») Máj 31, 2012 /

Szia !
Ezt a távot.nem lehet programozni !
Utángyártott TM3602 típusú Tv távirányító. Programozni nem kell az elemek berakása után már működik is. Samsunghoz nem jó !
(#) dolgos hozzászólása Jún 7, 2012 /

Sziasztok!URC22B universal távirányítom van.Meg egy samsung lcd tévém.Össze lehet hozni őket???HA igen,hogyan??Előre-is köszönöm:
Következő: »»   28 / 49
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem