Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha lemondasz a tóról már is jól jár mindenki. De szamóca biztosan. Te úgysem szeretsz horgászni.
Nekem nem hiányzik egy sem! Itt az Alföldön, jó, hogy nem kell felmásznom sehova. Ha rám jön a hegy-mászhatnék, elmegyek nyaralni 1 hétre, és ott elég lesz újabb évig.
Nem tudnám megszokni, hogy bárhova megyek akkor folyamatosan fel le járjak.. Nem vagyok én lift...
Azért a DJ-zés egy kicsit másabb..
Meg tizenévesen nem hinném hogy elég tapasztalatod van. Viszont tényleg sokan mondják hogy "ő DJ", közbe csak kb. feltelepítette a VirtualDJ-t. Ha nem vagy nagyon jó és nem vagy eléggé elkötelezve, akkor csak akkor rughatsz labdába, ha (sok) pénzed van, illetve vannak kapcsolataid. Az meg hogy valójában mi van a háta mögött nem írom le, mert hajajj.
Én meg már unom hogy bármerre elnézek, síkság mindenütt. Meg bármerre megyek, minden vízszintes.
Mekkora szerencsém van!
Van házam, van tavam 127 km2 és imádok horgászni.
Költözz panelba! Ha elromlik a lift és mondjuk a tizediken laksz, imádkozni fogsz valami síkságért.. Bár most kertesben lakom, van tapasztalatom..
Panelba utolsó hely ahova költöznék. Nem lehet a zenét döngetni.. stb.
Bár legalább nincs kertimunka.
Lehet igazad van, de : van felszerelésem, igaz elég kezdő (keverő, hangkártya, stb.) és komolyabban foglalkoztam vele. Mára már nem is hallgatom igazán az "elektronikus" zenét..
Ha el jössz horgászni viszünk csalit is. Egy Neked Egy nekem.
Mi is azért jöttünk el onnan.. Apuval imádjuk a hangos rockzenét, ezért a szomszédok, már nem kicsit voltak készen.. Elég lehangoló látvány,hogy kinézel és látsz szembe egy nagy szürke tömböt.. Bár mi annyiból szerencsések voltunk, hogy beláttuk Kispest környékét. Este nagyon szép volt, de valahogy nem hiányzik az érzés, mert most egy gyönyörű kertvárosi, csendes, nyugodt utcában lakunk és nem egy lépcsőházba nyílik az ajtónk..
Kertesbe is csak akkor van ha csinálsz magadnak!
Igen... Mondjuk mi most füvesítünk és az előző maradványait ki kellett irtani... Ezek az eu szabványos s**rok nem nagyon hatották meg... Ellenben a B58 még a tarack nevű gyomot is kiirtotta teljesen .
Egyébként én a fűnyírást inkább házimunkának mint kertészkedésnek nevezném ... :hide:
Értjük mi az úri szlogent: házimunka>asszonyé! Hogy szereztél gyomirtáshoz nehéz-bombázót?
A zenét illetően kvittek vagyunk. Mi a falunak a legszélén lakunk. Olyannyira, hogy utánunk már csak a határ van.
Persze, azt mindig csinálni kell, kertészkedni nem is szoktam, de a füvet esőben-forróságban-szélben nyírni szoktam.
Tyű.. A szomszédok nálunk már fújták nagyjából az összes AC/DC szám refrénjét.. Itt a kertesben az a jó, hogy erősítő beröffent, számítógépen valami rockzene bekapcsol és hadd szóljon!
Nézz utána van ebből ilyen irtószer is. Nem én szereztem, apa használja előszeretettel . Én csak hallottam hogy ezzel fujta le (előtte, mint irtam próbálkozott valami "szabványos izével" is). Ettől kb. 2 nap(jó meleg esőmentes) kiszáradt a fű a lefujt területen
Nem mindenütt. A szomszédom (rendőr) az udvar 80%-át lebetonozta, A többin pedig gyomirtóval kiirtott minden szál növényt. A három gyerek meg játszhat az udvaron. Nagyjából úgy néz ki mint a hold felszíne. Aki nem szereti a kertet, nem akar vele dolgozni ne menjen ilyen helyre lakni, vagy fogadjon kertészt. Nálunk szép nagy kert van. Már csak a felét műveljük mint konyhakert, a többin nyíri kell a füvet. Megteszem így szép gyep van a nem használt részeken. Utálnám is, ha nem így lenne.
A legszebb és legtartósabb gyepet úgy lehet telepíteni, hogy nem telepítesz semmit. Csak nyírod és ha kell locsolod azt ami magától nő. Persze kell hozzá egy két év, amíg elszaporodnak azok a fűfajták amik azon a helyen őshonosak.
Na ma nem dolgoztunk, mert az eső miatt kényszer szabadság van.
Nálunk itt keleten, tegnap este 5 körül kezdett el esni és most délelőtt állt el. Addig folyamatosan esett. De múltkor is ez volt. Szombat éjszaka elkezdett esni és vasárnap dél körül állt el. Más meg panaszkodott, hogy egy csepp sem esett náluk. Itt meg már kezd sok lenni.
Szerintem korboncnokból lett átképezve..
Jó nektek. Nálunk (Valkó) esett ugyan este 3mm, de ez édeskevés. A tízszerese is kevés volna. :no:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |