Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Kis méretű DC villanymotort szeretnék, hol tudok ilyet venni és milyen árral számolhatok? Kis méretűt úgy értem, hogy egy centiméternél nem nagyobb egyik kiterjedése sem. Egyik szétszedett mobiltelefonban van találtam (rezgő hívásjelző motorja), onnan tudtam meg, hogy létezik ilyen. Kb gyufásdoboz méretű tárgyak mozgatására szolgálna. Köszönöm előre is
Hello
A képen látható kapcsolót keresem lehetőleg Magyarország területén. Köszönöm.
A Lomexben szoktam ezt venni. (Ha ez eléggé Magyarország...)
V5B010CB3C -néven keresd! (Persze, ez csak az egyik a sokféléből.)
Régebbi conrad katalógisban láttam ilyet, áttétellel.
Számtalan helyen kapható. Vibramotor néven keresd. például:
Sziasztok !
Olcsó Atmega lelőhelyet keresek. Valamelyik topikban láttam linket, de nem jegyeztem meg hogy honnan... Köszönöm ! Üdv: sector99
Az apróhirdetésben árulnak éppen pár darabot.
Köszi !....közben én is megtaláltam... ITT
Sziasztok!
AVR mikrokontrollereket hol érdemes vásárolni Budapesten (hol a legolcsóbb)? Van valami olyan kereskedő, mint a PIC-eknél a Chipcad?
Sziasztok!
Egy pesti rokonom venne nekem AVR-t, de nem tudjuk, hogy hol, melyik kerületben tudja megvenni. Néztem a goole-ban, de csak online vásárlást találtam eddig. Kérlek benneteket, hogy segítsetek. Köszönettel! oregharcos
Szia! www.hestore.hu Személyesen is átvehető a megrendelt áru.
Szia! Itt sokféle szokott készleten lenni, és a 4-6 villamos Wesselényi utca megállójától kb. 8 perc gyalog.
Tökéletesen pontosan az előtted lévő hozzászólásban van belinkelve egy bolt, amelyik nagyon-nagyon sok éve szinte csak AVR-ek forgalmazásával foglalkozik.
MSCBp a bolt neve. A 3. kerületben vannak, és NEM CSAK online lehet náluk vásárolni, szokott kisebb helyi készletük is lenni...
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm az infót! Remélem sikerrel jár a rokonom! Minden jót kívánok!
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy hol tudok kapni 74190- típusú ttl ic-t???? Előre is köszi, bye Palkó
Egy emilt, vagy telefont eressz meg, mielőtt odamész érte!
HR Elektronikai Kft. 1074 Budapest, Vörösmarty utca 5. SN74190N (TID) DIP16 bruttó 67.06 Ft/db
Hello,
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy kaptam egy Numark dm1002mk2-es keverőt és van benne 2 db 50kAX2-es tolópoti. Akárhogy keresek nem találok alkatrészt hozzá, arra gondoltam hogy lehetne mással helyettesíteni, mondjuk egy monó 50K ugyan akkorával. Nem tudom, hogy ez mekkora hüléyeség lenne de szívesen várom az ötleteket, vagy akár olyan üzlet nevet, címet ahol kapok rendes alkatrészt (50KAX2).
Stereo: Nem kell messzire menni érte
Vagy kicserélheted 2 db mono -ra, amiknek egyszerre mozgatod a csúszkájukat.
Sziasztok!
Szükségem lenne egy ilyen potira. Tudtok olyan helyet ahol belehetne szerezni? Sztereó, (A10 K×2)
Az egy hozzászólással a kérdésed felett levő linken kicseréled a 47k kiválasztást 10k -ra.
Így...
Köszi, bár ez elég drága.
Hát ha ugyan ilyen lábkiosztásút nem találok akkor megpróbálok keresni máshol.
Sziasztok! 10,7 MHz-es KF-hez keresek kész tekercseket, akár bontottat is, tranzisztoros áramkörbe kellene (tehát nem a "nagy" elektroncsöves méretű), aránydetektor is érdekel. A Conradban találtam ilyen tekercset de az 500Ft-os darabár kicsit soknak tűnik. Ha van valakinek ilyen alkatrésze akkor több darabra vevő lennék. (Budapest) Privátban várom az ajánlatokat. Köszi, Üdv!
Hali!
Nem találok sehol kompresszorhoz való nyomáskapcsolót a neten. Mindig csak webáruházak jönnek be nekem meg olyan kéne ahol van egy kis személyes konzultázió is, mivel nem szeretnék eredetit venni nekem megteszi egy másik fajta is csak ugyan úgy 230V 0-16A és elbírja a 2.5 kWos motort. Tud valaki valami nevet, címet? Addig is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |