Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Semmi gond, tényleg elkeveredtünk egymástól. Valóban nagyszerű volt a börze. Ha lesz rá módom, jövőre is szeretnék rá elmeni.
nem tudjátok lehet e kapni katonai rádiókat?
Szervusz Leó!
Szokott lenni, a ronda színükről ítélve (nem vagyok rádiós). Shift gomb, írásjelek? Szia: Kálmán
Szevasztok!
Vasárnap Börze, nagykabát, esernyő (védőital, 51°-os)!
még új a gépem és angol billentyűzetencsak magyarra lett állítva és nem találom
Shift gomb az speciel ugyanott van, tudod amelyikkel a nagybetűket lehet írni a mondat elején.
Ez igaz De majd figyelek rá, és én a kötőjelet is megtaláltam
Aki nem ismerne: Váltok pólót. Mostantól ne Miénkittatér feliratúban keressetek, hanem piros vagy narancssárga színű, TTNY, két stilizált panelházzal. A hátulján pedig: "Vigyázat! A póló viselője a nyugalom megzavarására alkalmas kép-és hanghatásokat produkálhat."
Akkor a Tétényiben is zajlik az élet?
Idézet: „ne Miénkittatér feliratúban keressetek” Dehogy keresünk, megjelensz Te magadtól is, ha kell, ha nem.
Szevasztok!
Nagyon rövid volt a mai börze (nekem, mert későn mentem), még lett volna megbeszélni való. Írjatok, ha valakinek valami lemaradt. Csá: Kálmán
Üdv Mindenkinek
Azzal a kérdéssel fordulok felétek hogy honnan tudnék beszerezni telepes csöveket?3 fajta telepes cső kellene? Üdv Madzagos
Szia! Szerintem a Börzén; mintha pont azokat nézegettem volna 13-án. Nem tudom a 26-i Börzén ott lesz-e akinél nézegettem, de többeknél is láttam.
A csöves topicba írd be, mit keresel; ott kaphatsz választ.
Üdv Mindenkinek
Elég messze lakok Pesttől,a börzére nem tudok csak úgy kimenni. Ezért a postás megoldást tudom előnybe részesíteni. Üdv Madzagos
Szia! Hol van az a messze? Hátha útba esik valakinek. Mondjuk a típust még nem írtad meg. Holnap Börze! Mivel még Pesten vagyok, megyek megnézném.
Szia: Kálmán
Szia Zoli! Oké.
Kérdésem: Nem fogja ütni egymást a nagy-börze, meg a HE-találkozó, mert ha jól láttam egy napra esnek? Szia: Kálmán
Akkó' mi nem megyünk a börzére!
Tulajdonkeppen ossze lehet egyeztetni. Mi 11-re ertunk oda a borzerol, jo volt itt is ott is jelen lenni.
Angol halozati linuxon vagyok, magyar billentyuzet nelkul.
Szia
Berettyóújfaluban lakom. Szombaton pedig dolgozni fogok sajnos! Privátba megírtam hogy milyen cső kellene. Üdv Madzagos
Sziasztok! Ha valaki Veszprémből, vagy Fehérvárról jönne börzézni, becsatlakozhat útitársnak, reggel fél7kor indulok Veszprémből!
Amennyire én tudom a kaja most őzpörkölt lesz dödöllével (poros - őz és granpa - dödölle szervezésében).
Tehat jogos feltételezés hogy szegény granpa nem fog eljutni a börzére
Hmm, jól hangzik. Viszont a nyári börzék felejthetőek. A tavalyit is arra használtuk, hogy egymásra találjunk...
Burabus börze azért szerintem jó lesz, Csepelen.
Ez is jó volt, bár kevés árus volt kinn.
Egy automata alkutöltő panelt kis toroiddal komplett, (melyről kiderült hogy jó is) egy 160VA-es 230/24-ost, egy 66VA 230/24-28-30V-ost, egy 60VA 230/8,6Vost mindösszesen 3500-ért megalkudtam. :yes: Mivel a "H féle" olcsó toroid korszaknak vége , igencsak drágán beszerezhetővé váltak ezen alkatelemek. És aki kinn volt, találkozhatott egy "őrült professzorral" is.
Az alkutöltővel lehet feltölteni az alku képességet?
Sziasztiok ,járt már valaki ,Nyiregyházán ,ócska piacon ott lehetne kapni ,használt elektro cikkeket érdemes lenne ,el menni ,nagy piac van?.
Mindig csak ,,A hangot kövesd" és megtalálod Matyit!
Nem tudom melyikre gondolsz. Van egy kis piac a városban, amire régiségeket hordanak ki, de elég húzós árakon árulják őket.
A nagy "ex KGST" piacon minden előfordulhat, de az is elment a csájnagagyirongyos irányba a műszaki kárára. |
Bejelentkezés
Hirdetés |