Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem vidd el és kérdezd meg. Az se biztos hogy vállal ilyet. Ha meg vállal is lehet hogy többe kerül a hús, mint a leves
Lassan írom, hogy jól lásd. I-G-A-Z-A-D V-A-N!
A középszintű vezetők érdeke is, hogy minél kisebb legyen az I.Q.-ja a beosztottaknak. Ugyanis ha valamit elrontanak, akkor látható, hogy rájuk szükség van, hiszen ezek olyan hü...k, hogy kellünk melléjük. Nálunk már olyanokat is alkalmaznak, akik nem tudnak (elfelejtettek) írni! Ha gondolkodni mersz, és a véleményednek hangot adsz, könnyen lapátra kerülsz, ellenben ha monoton ürességgel nézel ki a fejedből, és minden trágya melót megcsinálsz mint egy gép, akkor megmaradsz. Így lehet kicsi pénzért igen kemény melót elvégeztetni. 73ezerért van nálunk egy manus, aki napi 800-1000zsákot szed le egyedül! Kamerával figyelik hogy megáll-e, a WC-re, ebédlőbe, és minden ajtóra RFID-es mágneszárak vannak felszerelve, amivel nyomon követhető mindenki. Pontosan táblázatban összesítve tudják nyomon követni ki, mikor, meddig, hol tartózkodott. Ja és persze aláíratták hogy az ott dolgozók beleegyeznek ezekbe, önként és dalolva. Életszerű, nem? Ahogy apám mondja, "az a jó manapság ami sz.r!"
Csak kíváncsiságból:
Ez melyik cég? Te mit dolgozol ott?
Javaslom javítsd meg te. Nem nagy ügy, csak a szelepet tartalmazó cikknél szét kell vágni a varrást. Kiszedni a belsőt, megfoltozni, kicserélni a szelepet és visszavarrni. Csak megfelelő tűt és cérnát kell hozzá venned. Valamikor régen csináltam én is ilyet.
![]()
Ne mond már. Nem olyan bonyolult művelet. Csak a meglévő lyukakba vissza kell húzni a cérnát. Még lyukasztót sem kell használnod mint eredetileg. Nem vagy te olyan béna gyerek.
![]() ![]()
Amikor kisebb voltam, akkor 2 dolgot hallottam. Az egyik poén volt: Az Úr az én pásztorom. Akkor én vagyok a birka.
A másik: nincsenek anyagi gondok, csak túlzásba vitt igények. Az előbbit bátyám, utóbbit egy idős ember mondta.
Abszolut egyet tudok érteni veled, granpa.
Bár azért az is hozzátartozik, hogy miért tudjak én (vagy bárki más) fejből 5-10 Ady- vagy Arany-művet, ha közben 99,9 %-os helyesíró vagyok. Én meg tudok érteni sokmindenkit, téged is, meg sastas01-et is. sastas01 inkább arra gondolt szerintem itt, amit fentebb írtam: minek a rengeteg évszámot és költőt/írót belegyömöszölni az emberek agyába, ha egyáltalán nem fogékonyak rá... de ez még nem jelenti azt, hogy valaki szörnyű helyesíró is legyen egyben. Én vagyok rá az élő példa. Az irodalmat mindig is utáltam (bár ritmus- és szótagérzékem az mindig is volt/van és kiválónak érzem), de a helyesírásom az mindig is jó volt. Az előbbinek sosem láttam az értelmét, és sosem voltam rá fogékony; az utóbbinak (helyesírás) látom az értelmét, és így fogékony is voltam rá mindig.
Azért a "memoriter"; az agy edzése, ha nem gyakorolsz, fejleszted az emlékezőképességet, bizony a fizikai törvények sem maradnak a fejedben. Lehet, hogy évtizedek múlva már nem tudsz elmondani egy éneket a Toldiból, de a memóriád edzett lesz, és mást fogsz könnyen megjegyezni.
[OFF] Csöpi néninél az episztolád csak négy-ötöd lenne, de boldog lennék, ha ilyen szinten írna legalább mindenki! Ö egy kicsit szigorú volt, de sokan áldjuk az emlékezetét.
Szerintem keveset alszom (hogy ilyet kitaláljak).
![]()
Ki mivel tölti a vasárnap estét?
Én 1:30tól idáig tanultam, nem forog már a szemem. Megyek ki vadászni nemsokára, mert már nem birok a szobába ülni. :gun:
Kint voltam az eperföldön, kb. másfél órát. Szedtem egy keveset, enni, sütibe, meg lefagyasztani (eperlikőrhöz).
![]()
De jó neked. :pirul: Én még idén alig ettem epret ,nameg cseresznyét.
![]()
Még a héten 1-2-szer elmegyek szedni, meg jövő hétvégén is, nagyobb csapattal (barátnő + barátok). Aztán lassan kéne vadászni málnaültetvényt is, hasonló célokból.
![]()
Ez így van ! Sok sikert, jó étvágyat hozzá !
![]() ![]()
Köszi!
Most meg épp a tegnap beszerzett koktél- és likőrkülönlegességeket ízlelgetem: - eper (saját készítésű) - narancs - áfonya - kókusz - Blue Curacao - Pina Colada stb. ![]()
Pina colada... :vomit: Minden ami kókuszos, undorodok tőle.
![]() A többi nem rossz ![]()
Figyelj jobban: az "n" betűn nincs tilde! Úgy jobb ízű!
![]() ![]()
Én festettem kint a házat, majd locsoltam a kertet. Most ültem kicsit a gép elé. Elég lassú a NET.
Juuuj...
![]() Zolika60: Miért nem mondod a szomszédnak, hogy fizessen elő gyorsabbra? ![]()
Ami engem illet én a hátsó udvart tettem rendbe, majd utána a mellék épületbe takarítottam, hogy legyen hely az apríték fának. Délután eper fogyasztás (a fáról és a földről is), majd haveri látogatás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |