Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Adatkábel házilag

Témaindító: sztarpetya, idő: Szept 19, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) sztarpetya hozzászólása Szept 19, 2007 /

Sziasztok!Engem egy K700i lábkiosztás érdekelne.Hogy az USB ről jövő két vezetéket hova kössem a telefonom aljánál?Nemsokára lecserélem a telcsit és nem akarok befektetni ehez való adatkábelra,ugyanis az újabb telóknak más a csatlakozója!
(#) Kovidivi válasza sztarpetya hozzászólására (») Szept 19, 2007 /

hali. pinouts.ru és a menüben baloldalt megkeresed a soony ericssont és ott van.
link: pinout.ru/cellularphones-p-w/se_k750i_pinout.shtml remélem működik,mert nincs ctrl+c a suli gépén
(#) spkkill válasza sztarpetya hozzászólására (») Szept 19, 2007 /

Van hozzá csatlakozód is?AMúgy nekem van hozá itthon 2 adatkábel is.
(#) Blint válasza Kovidivi hozzászólására (») Szept 19, 2007 /

Helyesen a link:cím:700i
Egyébként kijelöl- jobb gomb- másolás
(#) sztarpetya válasza Kovidivi hozzászólására (») Szept 19, 2007 /

Köszi!Megtaláltam!Nem is tudtam hogy eg IC is kell bele.Én azt hittem csak vezetékkel vannak összekötve.
(#) spkkill hozzászólása Szept 19, 2007 /

Szerintem nincs benne IC.Eszembe jutott hogy hugomnak is van 1 ilyen kábele szóval 3db van de egyikben sincs szerintem IC.Hova tennék?A csatlakozóba?
(#) mokus válasza spkkill hozzászólására (») Szept 19, 2007 /

Hajajj... sokminden belefér egy csatlakozóba...
(#) sztarpetya válasza spkkill hozzászólására (») Szept 19, 2007 /

A kapcsolási rajzon szerepel az IC
(#) sztarpetya válasza spkkill hozzászólására (») Szept 19, 2007 /

Egyébként valószinű hogy a csatlakozóba van!
(#) Master_of_the_web válasza sztarpetya hozzászólására (») Szept 19, 2007 /

Nincs benne IC az csak a szervízkábelben van. Elvileg 4. láb (data In) 5. láb (data out) kell az usb kapcsolathoz, bár nekem z530i van...
(#) Master_of_the_web hozzászólása Szept 19, 2007 /

Nem elnézést, ehez a telóhoz úgy tűnik télleg Ic kell és rs 232 bocs!
(#) Kovidivi válasza Blint hozzászólására (») Szept 21, 2007 /

a link tényleg helyesen, mert kimaradt egy "s" helyes link. itt meg tudja a kérdés felvetője nézni a lábkiosztást.
"Egyébként kijelöl- jobb gomb- másolás"- vannak speckó gépek,ahol annyira le van a felhasználó korlátozva,hogy még a jobb gomb sem működik ()már ha van egér. egyébként start menü egy internet explorer ikon tartalmaz összesen)
(#) Sly hozzászólása Dec 4, 2007 /

Sziasztok!A pinout.ru-n usb-re csak k750i nek van leirás.... a k700i-t is lehet igy kötni? Mert a k700i eredetileg com-portos adatkábellel van ellátva(eddig ijet láttam h lehet venni... nekem is ijen van) és szeretném átalakitani USB-re de én ugytudom h csak a k750i-az usb-s mert ahoz már gyárilag usb-s adatkábel kaphato! Várom a válaszokta!
(#) mefi01 hozzászólása Márc 1, 2008 /

nekem k310i -m van és azt szeretném kérdezni hogy hogy van az adatkábel lábkiosztása

ha jól tudom 4 tüske van bekötve 3 egymás mellett bal oldalon 1 meg bal oldalon valahol (nem biztos)

valaki nem tudná valaki kimérni hogy azok a tüskék az usb csatlakozó melyik pontjához csatlakozik ???

meg ha tudjátok akkor azt is mondjátok meg hogy melyik tüske melyik érintkezőhöz csatlakozik
(összesen 12 érintkező van)

remléem tudtok segíteni

(#) Ricsi89 válasza mefi01 hozzászólására (») Márc 1, 2008 /

(#) mefi01 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 1, 2008 /

és itt mind1iket be kell kötni ??? csak csak párat ??
ha nem mindegyiket akkor mondd már el pls hogy melyiket
(#) Ricsi89 válasza mefi01 hozzászólására (») Márc 2, 2008 /

Most melyikre gondolsz? Az USB-re vagy a headset-re? A headset-hez kell a 3, 4, 5, 6, 8, 9 lábak. Az USB-hez 1, 9, 10, 11 lábak kellenek.
(#) szrnkaj hozzászólása Nov 14, 2009 /

Cső nekem samsung e250-hez kellene adatkábel ha valaki tud segíteni megköszönném előre is kösz
(#) -Thomson- hozzászólása Feb 5, 2013 /

Üdv mindenkinek!
Nekem egy LG GD330 telefonnak kellene a lábkiosztása USB-csatlakozóhoz, Faternak Kp260-ja van, ugyanaz a csatlakozó szóval 2x-esen is jó lenne az információ!! köszi előre is!
(#) czerop hozzászólása Dec 19, 2013 /

Segítségeteket kérem , van egy "Quicktionary II " ceruza szkenner szótáram . Össze kellene kötnöm PC-vel , hogy feltöltsem rá az " angol - magyart "
Az adatkábel egyik vége USB a másik egy sztereó 2,5 mm -s jack dugó. Készítenék egy adatkábelt de nem tudom mit mivel kössek össze. Köszi czerop
(#) HUmanWeb hozzászólása Máj 8, 2018 /

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy PTZ adatkábel bekötéshez. Van egy Panasonic PTZ kamerám, ahonnan 5 szál vezeték jön a PTZ vezérléshez. A DVR hátuljába viszont csak kettő vezeték hely van. Hogy tudnám bekötni, hogy vezérelje a kamerát. A DVR alkalmas rá. Van egy PDF ahol rajz is van a kameráról: Bővebben: Link 36. oldalon.
A másik a DVR -ről: Bővebben: Link
Köszönöm a segítséget!
(#) Sebi válasza HUmanWeb hozzászólására (») Máj 8, 2018 /

A DVR RS485 hardver kiépítésű, a kamera pedig RS422 (hiába írja, hogy RS485: a rajz világosan mutatja, hogy az Rx és a Tx szeparált sodraton kommunikál).
Megteheted, hogy az A (Rx) szálat az A (Tx) szállal közösíted. B szálakat úgyszintén, így elvileg a hardver RS485 lesz a kamerán is. Utána már csak a protokol kérdéses: amit a kamera kíván, azt kell a DVR-en kiválasztani.
(#) HUmanWeb válasza Sebi hozzászólására (») Máj 8, 2018 /

Köszi a választ, de nem működik eddig. A GND -t hová kössem? Találtam valamit amiben csak 2 szál van bekötve, plusz GND.
Bővebben: Link
(#) Sebi válasza HUmanWeb hozzászólására (») Máj 8, 2018 /

A GND nem feltétele a működésnek, mert a középtájon álló feszültség az A ponton tápfeszre, a B ponton GND-re ugrik a vezérlés hatására. A titok inkább a protokollban lehet. PL.: hogyan címzi meg a kamerát a mester (DVR) illetve mi a címe a kamerának? Merthogy lehet belőle a vonalon több is. Az, hogy most épp csak egy db van nem jelenti azt, hogy nem kell neki cím).
(#) HUmanWeb válasza Sebi hozzászólására (») Máj 8, 2018 /

Már teljesen tanácstalanná váltam. A kamera tipusa: WV-CS600
Találtam ugye 2 pdf leírást.
Az egyik Bővebben: Link 33 oldalán a kapcsoló állást mutatja, hogy négy szálon, vagy 2 szálon kommunikáljon.
A másik: Bővebben: Link Az ötödik oldalon más kapcsoló állást ír.
Nem tiszta.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem