Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Adatkábel házilag
Témaindító: sztarpetya, idő: Szept 19, 2007
Sziasztok!Engem egy K700i lábkiosztás érdekelne.Hogy az USB ről jövő két vezetéket hova kössem a telefonom aljánál?Nemsokára lecserélem a telcsit és nem akarok befektetni ehez való adatkábelra,ugyanis az újabb telóknak más a csatlakozója!
hali. pinouts.ru és a menüben baloldalt megkeresed a soony ericssont és ott van.
link: pinout.ru/cellularphones-p-w/se_k750i_pinout.shtml remélem működik,mert nincs ctrl+c a suli gépén
Van hozzá csatlakozód is?AMúgy nekem van hozá itthon 2 adatkábel is.
Helyesen a link:cím:700i
Egyébként kijelöl- jobb gomb- másolás
Köszi!Megtaláltam!Nem is tudtam hogy eg IC is kell bele.Én azt hittem csak vezetékkel vannak összekötve.
Szerintem nincs benne IC.Eszembe jutott hogy hugomnak is van 1 ilyen kábele szóval 3db van de egyikben sincs szerintem IC.Hova tennék?A csatlakozóba?
Hajajj... sokminden belefér egy csatlakozóba...
A kapcsolási rajzon szerepel az IC
Egyébként valószinű hogy a csatlakozóba van!
Nincs benne IC az csak a szervízkábelben van. Elvileg 4. láb (data In) 5. láb (data out) kell az usb kapcsolathoz, bár nekem z530i van...
Nem elnézést, ehez a telóhoz úgy tűnik télleg Ic kell és rs 232 bocs!
a link tényleg helyesen, mert kimaradt egy "s" helyes link. itt meg tudja a kérdés felvetője nézni a lábkiosztást.
"Egyébként kijelöl- jobb gomb- másolás"- vannak speckó gépek,ahol annyira le van a felhasználó korlátozva,hogy még a jobb gomb sem működik ()már ha van egér. egyébként start menü egy internet explorer ikon tartalmaz összesen)
Sziasztok!A pinout.ru-n usb-re csak k750i nek van leirás.... a k700i-t is lehet igy kötni? Mert a k700i eredetileg com-portos adatkábellel van ellátva(eddig ijet láttam h lehet venni... nekem is ijen van) és szeretném átalakitani USB-re de én ugytudom h csak a k750i-az usb-s mert ahoz már gyárilag usb-s adatkábel kaphato! Várom a válaszokta!
nekem k310i -m van és azt szeretném kérdezni hogy hogy van az adatkábel lábkiosztása
ha jól tudom 4 tüske van bekötve 3 egymás mellett bal oldalon 1 meg bal oldalon valahol (nem biztos) valaki nem tudná valaki kimérni hogy azok a tüskék az usb csatlakozó melyik pontjához csatlakozik ??? meg ha tudjátok akkor azt is mondjátok meg hogy melyik tüske melyik érintkezőhöz csatlakozik (összesen 12 érintkező van) remléem tudtok segíteni
és itt mind1iket be kell kötni ??? csak csak párat ??
ha nem mindegyiket akkor mondd már el pls hogy melyiket
Most melyikre gondolsz? Az USB-re vagy a headset-re? A headset-hez kell a 3, 4, 5, 6, 8, 9 lábak. Az USB-hez 1, 9, 10, 11 lábak kellenek.
Cső nekem samsung e250-hez kellene adatkábel ha valaki tud segíteni megköszönném előre is kösz
Üdv mindenkinek!
Nekem egy LG GD330 telefonnak kellene a lábkiosztása USB-csatlakozóhoz, Faternak Kp260-ja van, ugyanaz a csatlakozó szóval 2x-esen is jó lenne az információ!! köszi előre is!
Segítségeteket kérem , van egy "Quicktionary II " ceruza szkenner szótáram . Össze kellene kötnöm PC-vel , hogy feltöltsem rá az " angol - magyart "
Az adatkábel egyik vége USB a másik egy sztereó 2,5 mm -s jack dugó. Készítenék egy adatkábelt de nem tudom mit mivel kössek össze. Köszi czerop
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy PTZ adatkábel bekötéshez. Van egy Panasonic PTZ kamerám, ahonnan 5 szál vezeték jön a PTZ vezérléshez. A DVR hátuljába viszont csak kettő vezeték hely van. Hogy tudnám bekötni, hogy vezérelje a kamerát. A DVR alkalmas rá. Van egy PDF ahol rajz is van a kameráról: Bővebben: Link 36. oldalon. A másik a DVR -ről: Bővebben: Link Köszönöm a segítséget!
A DVR RS485 hardver kiépítésű, a kamera pedig RS422 (hiába írja, hogy RS485: a rajz világosan mutatja, hogy az Rx és a Tx szeparált sodraton kommunikál).
Megteheted, hogy az A (Rx) szálat az A (Tx) szállal közösíted. B szálakat úgyszintén, így elvileg a hardver RS485 lesz a kamerán is. Utána már csak a protokol kérdéses: amit a kamera kíván, azt kell a DVR-en kiválasztani.
Köszi a választ, de nem működik eddig. A GND -t hová kössem? Találtam valamit amiben csak 2 szál van bekötve, plusz GND.
Bővebben: Link
A GND nem feltétele a működésnek, mert a középtájon álló feszültség az A ponton tápfeszre, a B ponton GND-re ugrik a vezérlés hatására. A titok inkább a protokollban lehet. PL.: hogyan címzi meg a kamerát a mester (DVR) illetve mi a címe a kamerának? Merthogy lehet belőle a vonalon több is. Az, hogy most épp csak egy db van nem jelenti azt, hogy nem kell neki cím).
Már teljesen tanácstalanná váltam. A kamera tipusa: WV-CS600
Találtam ugye 2 pdf leírást. Az egyik Bővebben: Link 33 oldalán a kapcsoló állást mutatja, hogy négy szálon, vagy 2 szálon kommunikáljon. A másik: Bővebben: Link Az ötödik oldalon más kapcsoló állást ír. Nem tiszta. |
Bejelentkezés
Hirdetés |