Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Rendben! Megvan. Tehát a külső mérete 200mm, Akkor jön a következő kérdés:
Tudtok 220/200-asat beszerezni?
Azt már majd az illetékesek megmondják.
Sajnos attól tartok, hogy nem . Az van, ami a kínálatban látszik.
Tiszteletem az Uraknak!
Érdeklődnék, hogy a GTL2003PW-T (Rend. szám:10031436) szintillesztő IC mikor lesz újra rendelhető.
Ez a cikk nincs közvetlen beszállítói listán, vagyis meg kell várni, hogy összejöjjön onnan egy bizonyos rendelési mennyiség. Magyarán sajnos nem tudunk konkrét dátumot mondani, csak azt, hogy előbb-utóbb. Persze a darabszám mezővel lehet csodákat művelni és lehet, hogy már holnap indítjuk a beszerzését.
![]()
Sziasztok!
A bolt kínálatában található 4 pólusú RCA aljzat méreteire lennék kíváncsi. Egész pontosan erről lenne szó: Bővebben: Link. Sajnos a bolt honlapján nem írnak róla semmi infót. Nagyon örülnék, ha valaki meg tudná mondani a méreteit. Üdv.: kistotti
OK, hétfőn sublert elő és bekottázzuk.
Ehhez a töltőhöz (Bővebben: Link) találtam a meglévőnél bővebb leírást.
A méretek az adatlapra kerültek. Mivel a műanyag alkatrész nem precíziós öntésű, a mérek valamennyit szórnak darabonként.
Köszönöm szépen a méreteket.
![]()
Szép estét! Azt szeretném kérdezni ,hogy rendeltem árut a HE -ből amit utalással fogok fizetni ,küldték a vélasz e-mail -t amin részletezve szerepel a vásárlott termékek valamint a fizetendő összeg és a számlaszám. A rendelési státuszom "kicsomagolás alatt". Akkor utalhatom a pénzt? Nem lehet ,hogy pl valamelyik termék amit rendeltem nincs raktáron? Rendeltem innen régebben több ízben is de nem volt gond. Viszont az utóbbi időben több internetes áruházzal (más jellegűekkel) is jártam úgy ,hogy megrendeltem a cuccot aztán másnap jött egy mail ,hogy ez meg az a termék nincs is nekik azok közül ami a rendelésemben szerepel. A válaszokat előre is köszönöm. Tisztelettel : Gábor!
Ha tétel törlésre kerül akkor a differenciáról rendelkezhetsz természetesen.
- Kérheted a visszautalást - Vagy egyenlegeden marad, amit máskor jóváír a rendszer automatikusan. Az utolsó megoldást javasoljuk, mivel ez a megoldás automatikusan minden kérés nélkül megtörténik. De ilyen kérdésre konkrét választ csak az ügyfélszolgálat tud adni, mert bármikor bármelyik tétellel előfordulhat hogy nincs, vagy várni kell rá, ha időközben már elvitték. Konkrét termékkel és rendeléssel kapcsolatban mindig a HEStore ügyfélszolgálatot keresd meg e-mailben!
Azt kérdezném ez mikor lesz kapható? Nem látni a hasonló termékek között:
Omron 250V 10A 24VDC G2R-1 "http://www.hestore.hu/search.php?sf=G2R-1" Mikortól várható, hogy lehet kapni és a listában is megjelenik?
Üdv. Egy technikai kérésem lenne: A mellékelt ábrán a Handy HD-112-es minifúrógép található, ami jelenleg elérhető a HEStore-n. Szükségem lenne ennek a minifúrónak a törzsátmérőjére, hogy megnézhessem, illeszkedik-e a fúróállványomba. A mellékelt ábrán megjelöltem, mely méretre lenne szükségem. Köszönöm. Megj.:"ha a törzsátmérő <=42 mm, akkor megfelelő">
Szia!
Nekem is van egy ilyen fúróm, megmértem: 34mm az átmérője.
Ahh, nagyon szépen köszönöm! Egyet a héten betervezek akkor.
![]()
Sziasztok!
Olyan toroid trafót tudtok szerezni ami 2x17voltos 100va-s és 5 amperes?? Nagyon fontos lenne előre is köszönöm szépen! Üdv.morzsa15
Picit nehéz lesz, mert a 2*17*5 =170 VA. Tehát vagy nem lesz 2*17V, vagy nem lesz 5 A, vagy nem lesz 100VA. Első osztályos matematika.
Nekem ezt írták a papírra hogy olyan kell az erősítőhöz.. Pontosan a táp kétszer szimetrikus 17,5v/4a 100VA
Már mindjárt csak 4A, de még így sem lesz jó. 2*17.5*4 = 140. A papír mindent elbír...
![]() Vissza kéne menni ahhoz, aki ezt írta a papírra, és megkérdezni, hogy "és ezt így hogy?"
Nekem a hestoréval kapcsolatban annyi lenne az észrevételem hogy lehetne nagyobb teljesítményű trafókat is árulni. Én eddig ha kellett valami nagyobb tekertettem. (a nevet weboldalt nem írom). Ha kisebb meg megvettem itt. Más boltból nem akarok ez a tekerés költségesebb, és ha a hestoreba lenne akkor csak idáig kellene menni. Aki épít erősítőt az megért engem.
De ez csak 1x17V-os!
És ugyan létezik belőle 2x17V-os is - ott a táblázat, de az csak 2.94A-t tud, ahogy a táblázatban is látható... Szóval ha a 100VA-t kell komolyan venni, akkor ebből a szériából kell egy 2x17V-ost venni. Ha a 4A-t kell komolyan venni, akkor a 150VA-esek között keressél 2x17V-osat.
Okés köszönöm!Akkor olyat tudtok szerezni amit említett _vl_ társunk ?
![]()
A kínálattal kapcsolatosan annyit fűznék hozzá, hogy azt igény szerint is folyamatosan bővítjük. A trafók annyival vannak mostoha helyzetben, hogy nehezek és drágák, ezért palettányi készletet nem tartunk belőlük, de konkrét esetben igyekszünk megoldást találni.
A konkrét esetre térve: az Indel kínálatában 2x17V-os toroidból látok 100, 150 és 200VA-t. Sajna most pont a 150-esből nincs prompt készlet, a másik kettőből lehetne szerezni pár nap alatt. Ilyen (és minden hasonló beszerzési) esetben bátran hívjátok az ügyfélszolgálatot, Török Pisti szívesen segít a hiányt enyhíteni.
Akkor felteszed a 100VA-st nekem az tökéletes lenne
Parancsolj: 100VA 2×17V
Köszönöm szépen
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |