Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   86 / 174
(#) pepe091 válasza szinten hozzászólására (») Máj 24, 2012 / 1

Olvass vissza, és megtalálod a választ.

Bővebben: Link
(#) szinten válasza pepe091 hozzászólására (») Máj 24, 2012 /

Rendben! Megvan. Tehát a külső mérete 200mm, Akkor jön a következő kérdés:
Tudtok 220/200-asat beszerezni?
(#) pepe091 válasza szinten hozzászólására (») Máj 24, 2012 /

Azt már majd az illetékesek megmondják.
(#) Tocska válasza szinten hozzászólására (») Máj 30, 2012 /

Sajnos attól tartok, hogy nem . Az van, ami a kínálatban látszik.
(#) pluto hozzászólása Máj 30, 2012 /

Tiszteletem az Uraknak!

Érdeklődnék, hogy a GTL2003PW-T (Rend. szám:10031436) szintillesztő IC mikor lesz újra rendelhető.
(#) Tocska válasza pluto hozzászólására (») Máj 31, 2012 /

Ez a cikk nincs közvetlen beszállítói listán, vagyis meg kell várni, hogy összejöjjön onnan egy bizonyos rendelési mennyiség. Magyarán sajnos nem tudunk konkrét dátumot mondani, csak azt, hogy előbb-utóbb. Persze a darabszám mezővel lehet csodákat művelni és lehet, hogy már holnap indítjuk a beszerzését.
(#) kistotti01 hozzászólása Jún 3, 2012 /

Sziasztok!
A bolt kínálatában található 4 pólusú RCA aljzat méreteire lennék kíváncsi. Egész pontosan erről lenne szó: Bővebben: Link. Sajnos a bolt honlapján nem írnak róla semmi infót. Nagyon örülnék, ha valaki meg tudná mondani a méreteit.
Üdv.: kistotti
(#) Tocska válasza kistotti01 hozzászólására (») Jún 3, 2012 /

OK, hétfőn sublert elő és bekottázzuk.
(#) rascal hozzászólása Jún 3, 2012 /

Ehhez a töltőhöz (Bővebben: Link) találtam a meglévőnél bővebb leírást.
(#) Tocska válasza kistotti01 hozzászólására (») Jún 4, 2012 /

A méretek az adatlapra kerültek. Mivel a műanyag alkatrész nem precíziós öntésű, a mérek valamennyit szórnak darabonként.
(#) kistotti01 válasza Tocska hozzászólására (») Jún 9, 2012 /

Köszönöm szépen a méreteket.
(#) skero hozzászólása Jún 12, 2012 /

Szép estét! Azt szeretném kérdezni ,hogy rendeltem árut a HE -ből amit utalással fogok fizetni ,küldték a vélasz e-mail -t amin részletezve szerepel a vásárlott termékek valamint a fizetendő összeg és a számlaszám. A rendelési státuszom "kicsomagolás alatt". Akkor utalhatom a pénzt? Nem lehet ,hogy pl valamelyik termék amit rendeltem nincs raktáron? Rendeltem innen régebben több ízben is de nem volt gond. Viszont az utóbbi időben több internetes áruházzal (más jellegűekkel) is jártam úgy ,hogy megrendeltem a cuccot aztán másnap jött egy mail ,hogy ez meg az a termék nincs is nekik azok közül ami a rendelésemben szerepel. A válaszokat előre is köszönöm. Tisztelettel : Gábor!
(#) Topi válasza skero hozzászólására (») Jún 13, 2012 /

Ha tétel törlésre kerül akkor a differenciáról rendelkezhetsz természetesen.
- Kérheted a visszautalást
- Vagy egyenlegeden marad, amit máskor jóváír a rendszer automatikusan.

Az utolsó megoldást javasoljuk, mivel ez a megoldás automatikusan minden kérés nélkül megtörténik.

De ilyen kérdésre konkrét választ csak az ügyfélszolgálat tud adni, mert bármikor bármelyik tétellel előfordulhat hogy nincs, vagy várni kell rá, ha időközben már elvitték.

Konkrét termékkel és rendeléssel kapcsolatban mindig a HEStore ügyfélszolgálatot keresd meg e-mailben!
(#) barkacsi hozzászólása Jún 16, 2012 /

Azt kérdezném ez mikor lesz kapható? Nem látni a hasonló termékek között:
Omron 250V 10A 24VDC G2R-1

"http://www.hestore.hu/search.php?sf=G2R-1"
Mikortól várható, hogy lehet kapni és a listában is megjelenik?
(#) Hitman3 hozzászólása Jún 17, 2012 /

Üdv. Egy technikai kérésem lenne: A mellékelt ábrán a Handy HD-112-es minifúrógép található, ami jelenleg elérhető a HEStore-n. Szükségem lenne ennek a minifúrónak a törzsátmérőjére, hogy megnézhessem, illeszkedik-e a fúróállványomba. A mellékelt ábrán megjelöltem, mely méretre lenne szükségem. Köszönöm. Megj.:"ha a törzsátmérő <=42 mm, akkor megfelelő">

HD112.jpg

(#) pepe091 válasza Hitman3 hozzászólására (») Jún 17, 2012 /

Szia!

Nekem is van egy ilyen fúróm, megmértem: 34mm az átmérője.
(#) Hitman3 válasza pepe091 hozzászólására (») Jún 17, 2012 /

Ahh, nagyon szépen köszönöm! Egyet a héten betervezek akkor.
(#) morzsa15 hozzászólása Jún 19, 2012 /

Sziasztok!
Olyan toroid trafót tudtok szerezni ami 2x17voltos 100va-s és 5 amperes??
Nagyon fontos lenne előre is köszönöm szépen!
Üdv.morzsa15
(#) qvasz2 válasza morzsa15 hozzászólására (») Jún 19, 2012 /

Picit nehéz lesz, mert a 2*17*5 =170 VA. Tehát vagy nem lesz 2*17V, vagy nem lesz 5 A, vagy nem lesz 100VA. Első osztályos matematika.
(#) morzsa15 válasza qvasz2 hozzászólására (») Jún 19, 2012 /

Nekem ezt írták a papírra hogy olyan kell az erősítőhöz.. Pontosan a táp kétszer szimetrikus 17,5v/4a 100VA
(#) morzsa15 hozzászólása Jún 19, 2012 /

Lehet hogy nem illik de ilyen kellene nekem Bővebben: Link csak én a he-ről szoktam rendelni
(#) _vl_ válasza morzsa15 hozzászólására (») Jún 19, 2012 /

Már mindjárt csak 4A, de még így sem lesz jó. 2*17.5*4 = 140. A papír mindent elbír...
Vissza kéne menni ahhoz, aki ezt írta a papírra, és megkérdezni, hogy "és ezt így hogy?"
(#) tanulo99 hozzászólása Jún 19, 2012 /

Nekem a hestoréval kapcsolatban annyi lenne az észrevételem hogy lehetne nagyobb teljesítményű trafókat is árulni. Én eddig ha kellett valami nagyobb tekertettem. (a nevet weboldalt nem írom). Ha kisebb meg megvettem itt. Más boltból nem akarok ez a tekerés költségesebb, és ha a hestoreba lenne akkor csak idáig kellene menni. Aki épít erősítőt az megért engem.
(#) _vl_ válasza morzsa15 hozzászólására (») Jún 19, 2012 /

De ez csak 1x17V-os!
És ugyan létezik belőle 2x17V-os is - ott a táblázat, de az csak 2.94A-t tud, ahogy a táblázatban is látható...
Szóval ha a 100VA-t kell komolyan venni, akkor ebből a szériából kell egy 2x17V-ost venni. Ha a 4A-t kell komolyan venni, akkor a 150VA-esek között keressél 2x17V-osat.
(#) morzsa15 válasza _vl_ hozzászólására (») Jún 19, 2012 /

Okés köszönöm!Akkor olyat tudtok szerezni amit említett _vl_ társunk ?
(#) Tocska válasza tanulo99 hozzászólására (») Jún 19, 2012 /

A kínálattal kapcsolatosan annyit fűznék hozzá, hogy azt igény szerint is folyamatosan bővítjük. A trafók annyival vannak mostoha helyzetben, hogy nehezek és drágák, ezért palettányi készletet nem tartunk belőlük, de konkrét esetben igyekszünk megoldást találni.
A konkrét esetre térve: az Indel kínálatában 2x17V-os toroidból látok 100, 150 és 200VA-t. Sajna most pont a 150-esből nincs prompt készlet, a másik kettőből lehetne szerezni pár nap alatt. Ilyen (és minden hasonló beszerzési) esetben bátran hívjátok az ügyfélszolgálatot, Török Pisti szívesen segít a hiányt enyhíteni.
(#) morzsa15 válasza Tocska hozzászólására (») Jún 19, 2012 /

Akkor felteszed a 100VA-st nekem az tökéletes lenne
(#) Tocska válasza morzsa15 hozzászólására (») Jún 19, 2012 /

Parancsolj: 100VA 2×17V
(#) morzsa15 válasza Tocska hozzászólására (») Jún 19, 2012 /

Köszönöm szépen a 200VA-s az hány amperes?
(#) Ricsi89 válasza morzsa15 hozzászólására (») Jún 19, 2012 /

Feltehetőleg, mivel kétszer ekkora teljesítményű, ezért kétszer akkora.
Következő: »»   86 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem