Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aha.. Szóval azért blokkoltad az oldalt hogy ne szaggasson a pacman?
Le lehet csapni az alkalomra. Bővebben: Link
Legközelebb használd a google fordítóját. Egész értelmessen lefordít egyszerübb mondtatokat.
Inkább ma már ne. Lett így is elég gondom..
Az egész éves kémia anyag nem fog belesétálni megint a fejembe.. Szóval, nem hagyhatom...
Annak nem egész évben kellett volna besétálnia?
A lényeg, hogy ne magolni próbáld, hanem megérteni. Ha már megértetted, akkor megy már magától is. Amúgy a kémia nagyon érdekes, próbáld úgy felfogni
Be is sétált, de hiába, ha most mentálisan kb. 0-án vagyok, és ezen múlik , hogy 100euval olcsóbban utazok-e a következő 10 hónapban, meg, hogy pályázhatok-e az ösztöndíjra (havi 60eu, amit idén nem kaptam meg, pedig eddig 5,00 voltam..) . Szóval kell az a 4,50,csak ma mindenből megvágtak.
Máté: nem magolom én, értem a kémiát, eddig 5-öm volt, csak most elrontottam az utolsó ellenőrzőt, ezért 5,5,3,3 a jegyeim belőle, és egész évből kell feleljek. Az elméletet tudni fogom szerintem csak a számolást nem. Idézet: Ezt meg sem hallottuk. Mi az, hogy nem? De igenis menni fog. „csak a számolást nem.”
Neem. Sógorom se tudta belém verni múltkor, pedig ért hozzá, meg a suliba a tanár se, akkor...
Ezzel nem vagy egyedül. Én személy szerint rühellem a kémiát. Nem mondom hogy hülyeség, de engem valahogy nem fogott meg.
Elhiszem. Én is csak akkor szeretem, ha 5-öst kapok belőle. Holnap nagyon szeretném szeretni..
Nálam az ötös kémiából kimaradt. Hála istennek hogy csak egy évig tanultuk. De az az egy év is szenvedés volt a kettesért. Bár valahogy a tanár stílusa se tetszett.
Nekem pedig az oszim a kémia, és 4 évig lesz. . .
Magas intelligenciával megáldott üzletember. Bővebben: Link
-Mi kerül egy szénkefénél 590Ft-ba?
-Amúgy meg búslakodjon a halál a nők miatt. Szóval itt vagyok. Aki sikeresen levizsgázott, annak gratulálok. Idézet: Tudod milyen messziről kell a szenet idehozni és még a kefekötő bére is hozzájön. Szóval nem egy olcsó termék. „Mi kerül egy szénkefénél 590Ft-ba?”
Az egyik standup-os mondta: "Jóba kell lenni a nőkkel, mert nálunk van az összes p..a!"
A Népszínház utcában már nincs meg az a jó kis szénkefe bolt? Méret alapján lehetett venni fillérekért bármilyet.
Tán egy hónapja még megvolt, mikor arra bringáztam.
Nagy marhaságot mondok, ha nincs abban a méretben ami kell és ezért magam csiszolom méretre?
De ennyire? Nekünk nincs fini hazai szenünk?
Szia! Ez régen bevett szokás volt. A hozzávezetés legyen jó, esetleg a rugó. A Nőkön meg nem kell idegeskedni. (Bagoly mondja... )
Fene ezt a fejfájást. Délben ebéd után lepihentem és egy jó nagy fejfájással ébredtem. Azóta még mindig fáj. De utálom ezt.
Én igen, úgy néz ki. Nagy jóindulattal igaz, de talán..
HAli!
Igazából ide küldtek szakfordítás ügyben, nem tudom igazából máshol megkérdezni.. Mivel a gépipar terület, ehhez az oldahoz van legközelebb, amit ismerek itt kérdezek rá.. El tudnátok mondani esetleg, hogy az article és a product között mi a különbség a magyar nyelvben? Azt írták a németek, hogy az article a terméktípus, a product a konkrét termék, vajon mi lehet szép magyar szó ezekre? (Gondolom a gépiparban nincs olyan, hogy árucikk (az article-ra)) Kösz SÜv ps: bocsi de ezt csak ide az OFF témába írhattam
Az én szamámból kiemelve:
Termék: szivattyú Termék típus: alacsony szállítási magasság, közepes vagy magas. Erre rá kell érezni és jobb lett volna, ha a gondod konkrét problémával illusztrálod.
- Article = termékcsoport / sorozat
Pl. Sony márka "MHC" sorozatú HiFi torony termékcsoportja - Product = konkrét készüléktípus Sony MHC-EX700 konkrét készüléktípus Szerintem valahogy így lehet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |