Fórum témák
» Több friss téma |
Én még nem lettem kizárva... De ez innentől már nem tartozik ide...
Én is keresek 120 LED-es (3528-as) fehér hordozós, kültéri, öntapadós, meleg fehér szalagot, de nem találok 2500 HUF-nál olcsóbban...
Nekem az 5050-esből kellene meleg fehérből, és zöldből 5-5 méter.
5050-esből mennyi a legsűrűbb szerelés 1 méteren? Inkább legyen picit kisebb fényerő, de "szakadásmentes" a szalag.
szerintem 60db 14,4w/m.Nekem eddig mind szakadásmentes hibátlan volt!
Nem úgy "szakadásmentes", hogy elektromosan, hanem "fényileg", tehát folyamatos fénycsíkot látok, mert sűrűn vannak szerelve a LED-ek (120db/m).
Ja, értem , ettől függetlenűl még nem láttam 5050-esből 60db/m-nél sürübbet ami persze nem zárja ki hogy van.
És DE. Van igaz dupla széles mint a normál árban meg elég érdekes, gyakorlatilag egyszerűbb egymás mellé tenni két szalagot.Bővebben: Link
Igen, két szalag egymás mellett jobb (vajon árban is?), de fél osztással elcsúsztatva, úgy egyenletesebbnek gondolom. Akkor tehát lehet 5050 is, de kültéri (szilikonbevonatú), meleg fehér és fehér hordozós...kérdés, hogy van-e ilyen?
Biztos hogy van mert vettem ilyet ebay-ről!
Meg is bántam mert nekem 4000K-6000K kellett volna inkább.
Ki melyik boltot ajánlja? Termék paletta, ár, küldés szempontjából?
Rendeltem már a lomexből 1x, de drága szerintem. 2x a hestore oldaláról, de elég kicsi a választék. Most a hqelektronikát nézegetem. Kb egy árban van a posta/futár is. Vélemények?
Köszi, az lesz...
Hát, a hestore, hqelektronika olcsóbb, de mindegy. Biztos neked van igazad.
Sziasztok, nemtudjátok, hol kaphatok Budapesten tekercselni való huzalt, és transzformátorhoz minden kelléket???
Sziasztok!
Régebben árult valaki itt az apróhirdetések között mylar szalagot. Most mikor vásárolnék sehol nem találom. Ha valaki tudja ki árulta vagy az illető ha rám írna azt megköszönném.
Pontosan ezt kerestem! Nagyon köszönöm!
Üdv! Tudnátok mondani Dunakeszin, Gödön, Vácon olyan üzleteket, ahol digitális multiméterből van választék? (Vácon csak a Baji elektronikát ismerem)
Ez a kérdés inkább ide való. Át is tettem.
Sziasztok!
Jászberényben milyen elektronikai boltok vannak (ahol kapok ic-t, ellenállás,kondenzátor stb.)?? Üdv morzsa15
Sziasztok !
Kicsit hülye kérdés, mert nem teljesen elektronika: Kellene nekem ilyen alkatrész, 8mm átmérőjű vas henger, benne keresztben M3 menetes furat. Nem tudtok valami hasonlót, autós biciklis alkatrészek között ? Ez manuálisan készült, de macerás megcsinálni. Esetleg más ötlet 1cm es műanyag lapok merőlegesen egymáshoz rögzítésére ?
Kapható elég hasonló cucc, amivel a lapraszerelt bútorokat lehet összerakni. Kb. 5-ös menet van benne, és nem mindenhol árulják; én a "nagy és nagy csavar"-nál vettem a Hungária krt-on.
Bútor szereléshez kapható ilyen alkatrész minden barkácsboltban. Csak annak 6mm-es csavarja van. A lapokat nem lehet hegeszteni? Vagy bontható kötés kell?
Ezek műanyag lapok, nem tudom mit értesz hegesztés alatt. Házilag kell megoldani valahogy. Most eszembe jutott valami csőbilincs félében láttam ilyen hengerecskét menettel.
Hipersil trafók összeszorító pántja is ílyen dióval kapcsolódik, de azokat kár lenne elfecsérelni.
A helyedben vennék 8-as húzott köracélt, megfelelő távolságokra furatolnám, menetelném, majd sarokcsiszolóval darabolnám, (vékony 1mm vastagságú koronggal). Ha van eszterga, akkor csak leszúrni kellene.
Ok, igy készült, de macera. Jobb lenne készen
Hello!
Hülye kérdés, AM4825P típusú FET-et keresek (elvileg P csatornás), de még adatlapot sem nagyon találok róla. Kapható ez valahol?
Miért nem helyettesíted más SO-8 as Pfet-el ?
Nem biztos hogy ez az amit keresel
Közben rájöttem, hogy ez az, tényleg.
Nem nagyon tudom, mivel lehetne helyettesíteni, egy HP Compaq Nc8430 laptop töltőáramkörében van a cucc. Azaz hogy nincs, mert ismeretlen helyre távozott az alaplapról,amitől megszűnt a töltés Tudtok valami megfelelő, és beszerezhető helyettesítőt? |
Bejelentkezés
Hirdetés |