Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Nocsak, újítottál kocsit. Ha a találkozó időpontja az amit itt emlegetnek nem valószínű, hogy ráérek.
Akkor az augusztus 11 már tuti? Mert akkor úgy intézem a szabadnapjaimat.
Szerintem ( :gumicsirke: ) olyan 99,9%-ig biztosnak tűnik.
A regisztrációs űrlap ismét csak Topin múlik, nem tudom, hol jár mostanában, de nem sűrűn látjuk köreinkben... ![]()
Itt vagyok, figyelek. Szemem mint a sasé
![]() Rajta leszek a megoldáson, csak most az új HE és a meló lefoglal eléggé.
Az nem indok! Látod, vannak külföldről jövők is!
A valószínűleg az még nem 100% (bár úgy néz ki).
![]() De ha otthon lennék, mennék.
Szevasztok!
Vadász rokonokkal beszélgetve, furcsán néztek rám, mikor mondtam az őzet, dödöllével; csak vaddisznóhoz dukál, őzhöz bármi más: mondták ki a verdiktet. Azzal együtt lesz dödölle is kóstolónak (annak, aki nem ismeri, meg annak aki szereti). Szevasztok: Kálmán
Én még egyiket sem ettem, így kíváncsi leszek, hogy milyen lesz.
Akkor úgy néz ki, én az idén kihagyom a találkozót... Bővebben: Link
Mind a 3 napra elmész? Ha kihagyod akkor jövőre bepótolod.
Vagy elmész pénteken, megtöltöd a nagy kannát amit szombaton elhozol nekünk, majd vasárnap visszaviszed és bepótolod amit mulasztottál
![]()
Ha fele olyan jó lesz, mint tavaly, akkor nagyon finom lesz.
Igaz nem ez volt a menü, de jó volt és finom. Köszönet érte köbzoli -nak és persze a többi segédkezőnek. Én biztos jövök. Köszönet érte.
Na ez az az esemény, amire bizony kevés a 3 nap.
Már többször kísérletet tettem rá, hogy a 3 nap alatt bejárom az összes pincét, nem sikerült. Meg aztán másnaposan nem jó forrasztani... ![]()
Szeretnéd?!
![]() ![]()
Én meg autóval mentem és ittam vizet mint a hal
![]()
Én is autóval voltam... Meg szinte naponta autóban ülök, úgyhogy ezt a 3 autómentes napot már nem hagyom ki.
Nektek azért jó szórakozást! (Nekem lesz.) ![]()
Juteszembe, a rendszám ne tévesszen meg, adai vagyok, nem szabadkai.
Igen, újítottam
![]() Rendben, majd még addig egyeztetünk, ha mégis jönnél
No, lehet hogy mégiscsak megyek.
Jövőhéten megyek elvileg vissza MO-ra.
granpa:
Namost kinek higgyek akkor? ![]() Rákerestem a dödöllére és egyértelműen azt írják hogy "köretként, többnyire szarvaspörkölthöz ajanlják"... Persze tulajdonképpen én úgy vagyok a szarvaspörkölttel, mint apám a pacallal: Nagy szelet kenyér meg kanál oszt' jól van ![]()
Szerintem mindegy mit eszünk és mikor vagy mihez úgyis egy helyre megy
Sziasztok!
Már a vadásztársaságtól is megkerestek mivel már korábban előjegyzésbe vették igényünket. Jelenleg két fajta vadhús beszerzésére van lehetőség, disznó vagy őz. Még nincs eldöntve Topi mester válaszára várok! ![]()
Olyat lehet kérni, hogy ha mondjuk őzpörkölt lesz célul kitűzve, akkor én "privát" jelleggel vaddisznóhúst is kérek, és a találkozón leboltoljuk az anyagiakat? Csak mert égen-földön nehéz találni megfelelő helyről származó vadhúst és most itt lehetne a lehetőség.
![]()
Nem lehetne "sima" bográcsos paprikást csinálni? (Ha macerás a többi..)
Egyszerű de nagyszerű. ![]()
Ha gonosz akarnék lenni (ami persze nem vagyok!), akkor mondanám, hogy mozdonyvezetőkkel tárgyalj az ügyben... :hehe:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |