Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudjátok én az élelmiszerekre vonatkozó kötelező előírásokon olyan jókat tudok nevetni. Ha a közegészség ügy látná mi megy az otthonokban, akkor sírva dobnák el a papírt a kezükből. Mi soha nem kerítettünk olyan nagy figyelmet a tisztaságra ( és itt a fertőtlenítő szerek jutnak az eszembe), de amint látjátok még élünk.
A másik: az anyagi helyzet most megköveteli, hogy a holnapi állás interjúra kerékpárral menjek Debrecenbe. Akit érdekel a távolság az a gugliba megnézheti. Hosszú lesz az út, de ráérek és ez saját döntés volt. Az ott alvással nincs gond, mert a rokonoknál alszok.
Tetszenek a képek. Jelezd, ha raksz fel újakat. :wow1:
Gyúh, hát sosem volt kedvencem amúgy se. és érdekes dolgokat mondotok! Valahol mintha már valaki mesélt volna ilyesmit. Hogy is van ez?
Mondjuk NEM AJÁNLOM senkinek az Élelmiszeripar Rt. című doksi filmet, mert elsírjátok magatokat. Hátborzongató jelenetek. Nem is értem megint miért merészeltem enni fasírtgolyócskát
Akkor elmondom neked, hogy én is voltam az elkövetője élelmiszer hamisításnak. Persze gyakorlaton és a bolt vezető utasítására.
Szép túra. Kényelmes tempóban három óra hossza alatt lenyomod. Ifjabb koromban amikor még bringáztam ekkora köröket mentem este suli után "levezetésnek".
őőőőőőőőő, ezen lehet vitatkozni, mivel a bicikli némileg le van harcolva. Az első fogaskerékről hiányzik a védő burkolat. A nagyról leesik, a középsőn ugrál, a kicsin megy. A hátsó fogaskerék 2. része kikopott. Ja és most anyagi okok miatt a javítás csak távlati terv.
Megreparálhattad volna már, főleg ha hosszú utakra szeretnéd használni. Nem egy atom reaktor bonyolultságú szerkezet a bringa, sok szerszám sem kell hozzá. A védőburkolat hiánya nem okozhat gondot. Gondolom a váltókat kéne rajta kitakarítani és beállítani. Reggelig még megcsinálhatod.
Anyagilag nehezebb, sőt még ugyebár időigényesebb is lenne valódi friss kajákat készíteni otthon. De szerintem 10 évvel tovább élhetnénk akkor.
Nem semmi kis "túra" bevezetésnek.
Azért az állásinterjú előtt frissülj fel, ha tudsz, a helyszínen. (Gyors tusolás, ha van mód rá.) És esetleg meg is említheted az interjú közben, hogy te ekkora távra képes voltál az interjú miatt eltekerni. Lássák, hogy megküzdöttél érte.
Tévében láttam, hogyha valaki 20 éves korában elkezd olyan kajákat enni, aminek kevés a kalóriatartalma, de jól lakik tőle akkor akár 160 éves korig is élhetne.
160 éves emberről még nem hallottam. Tehát nincs a földön olyan ember aki így él. Akkor viszont honnan veszik?
Nem tudom, valamilyen hapi egerekkel kísérletezett és onnan jött a következtetés Amúgy a Da Vinchi nevű csatornán volt.
Van ott is szamárság bőven. Ha mindent komolyan vehetnénk amit a TV-ben mutatnak vagy mondanak... Az a világ sajnos elmúlt már.
Hali!
Ha már ilyesmi a téma akkor én is láttam tv-ben hogy egy genetikus egy patkány fizikai erejét 20 szorosára növelte! Mutatták is az izmos pacsekot ! Valami mianin blokkoló gént távolított el! Forrás: Discovery Science
És? Azóta a ptesz hordja be a szenet?
Sziasztok! Most 3 napig én vagyok az utolsó beálló az 51-esen. Indulás még 2 perc...
Ma készült képek: Róka ,selyem gém,szerkő fiókával
Jó képek ezek is. A rókakölyök biztosan a szerkőfiókáról álmodik.
Vagy fejben netezik... (Tűzróka )
Nagy hoho: Irigyellek (picit), hogy ilyen helyen élsz... Bár a múltkor a 31-esen mentünk kocsival, és keresztülszaladt előttünk is az úton egy rókakölyök.
Ezek nagyon szalonképes képek!
Én szerencsét próbálnék újságnál vagy valahol!
Bringásoknak. Bővebben: Link
Nem jó hír! Kb. egy hete vettem új bringákat. Bővebben: Link Akkor még jobban kell vigyáznom rájuk! Remlélem nem jutnak erre a sorsra.
Otthagyni ebben a városban sajnos sehol sem tanácsos. :no:
Jó képek. Milyen géppel fotózol?
Érdemes nézegetni a photo.net-et is. Nagyon jó képeket töltenek fel, és lehet értékelni is őket. Nemcsak számmal, szöveggel is. Amiből lehet tanulni adott esetben. Persze ez egy angol nyelvű oldal, de mint mindenhol, itt is vannak magyarok is. Sajnos sok fotóbolttal turbózott kép is van fent. Azért sajnos, mert ezek többsége nekem nem tetszik. Persze lehet ízlésesre is "shoppolni" a képet, ezek viszont jók. Téged talán leginkább a Birds (madarak) és a Nature (természet) nevű galéria érdekelhet. A ma megnézett képek közül nekem ez tetszett a legjobban: Bővebben: Link
Nálunk éppen tegnap éjjel jártak a gyüjtők, de szerencsére ébren voltam. A folyosónk rácsátfeszegették, az ötödik emeleten. A bicikli volt látható érték, és egy öreg PC monitorral...
Nem lepődnék meg, ha ezt gyakoroltabbak még gyorsabban csinálnák. Sajnos az U-lakat elengedhetetlen, abból is a jobb fajta.
Viszont a fölött nem tudok napirendre térni, hogy egy megrendezett videót ki tölt fel ilyen szöveggel? Mit akart elérni? Vagy az egész csak szép példa arra, hogyan akar minket befolyásolni, hangulatot kelteni a média?
Köszönöm a dicséreteket, igyekszem. A lehetőségem adott.
A ma készült képekből néhány. A róka minden nap téma mert már várják a kaját amikor megyünk. |
Bejelentkezés
Hirdetés |