Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   197 / 439
(#) klaczy hozzászólása Júl 25, 2012 /

Üdv Mindekinek!

Aluminum L-idomot keresek 4-5 mm-es anyag vastagsággal. A ferroglobusból sajna elhajtottak. Budapesten tudtok ajánlani valamit ahol lehet kapni?

Köszönöm!
(#) qvasz2 válasza klaczy hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

Bővebben: Link
Én a Mór u.-ban vettem egy kisebb darabot.
(#) elektrorudi válasza klaczy hozzászólására (») Júl 25, 2012 /

Eddig két alumínium boltban vásároltam:
- Alcoa (valahol a 2-es út mellett volt)
- Metalservice (X. Keresztúri út.)
Szerintem netes kereséssel, meg egy telefonnal, minden info-t be tudsz gyűjteni...
(#) antikzsolt hozzászólása Júl 26, 2012 /

Lenne egy nagy problémám. Van egy apc back ups 500 szünetmentesem. haldoklik benne az aksi. Nem tudok olyan internetes boltot ahol viszonylag olcsón lehet hozzá kapni.
12V 17aH van benne ami zárt zselés. Valami hasonló érdekelne.
(#) ColT hozzászólása Júl 26, 2012 /

50*43mm-es fülesre keresek szivacsot. 30mm-es lyukkal. Valaki tud helyet, ahonnan rendelhető?
(gondolom 50x50mm is jó)
(#) OFK hozzászólása Júl 26, 2012 /

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hol kaphatnék RS-6357-es magnófejet, szalagos magnóhoz?
(#) atiotezer hozzászólása Júl 29, 2012 /

Sziasztok.

Meg mondanátok, hogy hol kaphatok olyan kondenzátort ami a mellékletben van? Vagy milyennel lehetne helyettesíteni.

Típus: f3cf75005l Egy mosogatógépbe kellene.
(#) palko0125 hozzászólása Júl 30, 2012 /

Sziasztok!
Nekem olyan kellene, hogy 26mm-es fazékmag, aminek az AL-je 630. Hol lehet ilyet kapni?
Előe is köszönöm Bye Palkó.
(#) silent15 hozzászólása Júl 30, 2012 /

Üdv!

Főként az egriekhez szólna ez a kérdés: Egerben hol kaphatok uln2003-at , tehát hol van valamilyen elektronikai kisker ?

Köszi!
(#) silent15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 30, 2012 /

Végignéztem egy pár aranyoldalt, már tudom hol gyártatom le a nyákaim, de még mindíg nemtudom hol van ilyen bolt.
(#) szepi003 válasza silent15 hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Szia. Sajnos csak 1 üzlet van,Modul elektronika néven az is nagyon szegényes.
(#) silent15 válasza szepi003 hozzászólására (») Júl 31, 2012 /

Oké köszi!
(#) sznyeg hozzászólása Júl 31, 2012 /

Sziasztok!

Fémházas tokozású NTC-t keresek a következő termikus paraméterekkel:
0°C -on 4k7-7k6
20°C -on 2k0 - 3k0
30°C -on 1k4 - 2k2
Működési tartomány kb -10°C - minimum +150°C

Köszönöm!
(#) moltam válasza atiotezer hozzászólására (») Aug 1, 2012 /

Helo.
Ez egy zavarszűrő. Pl. ezzel is lehet helyettesíteni. De akár ki is lehet hagyni a gépből, működik nélküle is, csak a gép átal termelt zavarok visszajutnak a hálózatra és problémát okozhatnak.
(#) atiotezer válasza moltam hozzászólására (») Aug 2, 2012 /

Köszönöm.
(#) Dody123 hozzászólása Aug 2, 2012 2 /

Figyelem hol vásároltok táblagépet avagy okostelefont...

Nagyon kell figyelni az árakra mielött vásárolunk egy kütyüt, hiszen az olcsó, 20 ezer forintos tabletektől a félmilliósokig széles a választék. Ha már egy adott típust kiválasztottunk, azon belül is érdemes megnézni, hogy hol a legolcsóbb, hiszen egy 100-250 ezer forintos tablet esetében már akár 20 ezer forint körüli különbségek is lehetnek az egyes boltok árai között. Azért tudni jó azt, hogy okostelefonnak vagy angolul smartphone-nak nevezzük a fejlett, gyakran PC-szerű funkcionalitást nyújtó mobiltelefonokat, de még a mai napon sem egyértelmű hogy mi is az okostelefon. Egyesek szerint okostelefon azmelynek értékű operációs rendszere szabványosított interface-eket és platformot nyújt mások meghatározásában a smartphone egyszerűen egy olyan készülék, ami olyan fejlett funkciókat tartalmaz, mint e-mail, Internet, facebook stb -re haszálható. Más szavakkal, mini PC, ami telefonként is működik. Ami a többi telefont illeti ...nem " butatelefonok" ).
Ami a PC táblagépet illeti, az egy kis méretű , hordozható, személyi számítógép, nagyrészt helyetesíti a PC-t. Sokan szupertáblagepnek nevezik...azért ne túlozzuk el az elnevezéseket...
(#) gregtom6 hozzászólása Aug 2, 2012 /

Üdv mindenki!

Az volna a kérdésem, hogy ilyen áramvezető cérnát (conductive thread) honnan tudnék venni Magyarországon? Már csak azért is jó volna innen, hogy ne hetek alatt érjen ide.
(#) saraha hozzászólása Aug 2, 2012 /

Üdv.Tud valaki olyan helyet ahonnan tudnék rendelni méretre vágva is hűtőbordát.Nem kicsit,nagyot...
(#) _vl_ válasza saraha hozzászólására (») Aug 2, 2012 /

Az apróhirdetés rovatban nézz szét, bundyland hirdetett valami szép hosszú aluprofilt, abból méretre darabolva is lehet kérni, talán még van neki belőle.
(#) saraha válasza _vl_ hozzászólására (») Aug 2, 2012 /

Köszi,megnézem.
(#) Ge Lee válasza saraha hozzászólására (») Aug 2, 2012 /

Haverom vett valahol féláron 2m-es szálakat, majd megkérdezem van-e még neki belőle.
(#) saraha válasza Ge Lee hozzászólására (») Aug 2, 2012 /

Azt,megköszönném.Két db.30-40 centisre lenne szükségem,de égen-földön nem találok csak standard méretűeket azok meg kicsik.Vagy azt is megkérdezhetnéd,hogy hol vette hátha van még ott.
(#) bundyland válasza saraha hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Igen még van, csak levettem.Bővebben: Link
(#) Class-A-. válasza saraha hozzászólására (») Aug 6, 2012 /

Tudok helyet ahol lehet kapni,csak 1 m darabokat.Mihez kell?Hol laksz, mert a borda BP n van onnét tudok rendelni .
(#) Class-A-. hozzászólása Aug 6, 2012 /

Ezt a két típust tudom rendelni a bordából.
(#) havranarpi hozzászólása Aug 7, 2012 /

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy Fahrenheit 28011 Állomásra létezik -e ez az SMD forrasztó csipesz?
Ha igen akkor hol kapható?
Ha nem lehetséges akkor hol kapható olcsó SMD forrasztó állomás?
(#) Dody123 hozzászólása Aug 8, 2012 /

Keresek olcsó Android 4.0 -es táblagépet. Ha lehetséges kapacitív kijelzőst. *
(#) rockersrac hozzászólása Aug 9, 2012 /

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy valahol itthon, magyarországon lehet-e kapni ILYEN inverterpanelt? Mert sajnos ebayen csak olyat találtam, ami kizárólag ,,otthoni" postázási lehetőség(UK/US) van, más országba postázási lehetőség sajnos nincs, és aránylag fontos lenne hogy be tudjam szerezni ezt a panelt! :hide:
(#) zolika60 válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Itt próbáltad? Bővebben: Link
(#) rockersrac válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 9, 2012 /

Igen. Nincs. És picit módosítanék a dolgon: az is megfelel, ha valaki tud külföldről olyan oldalt ahol vállalnak Magyarországra postázást, az is megfelel! Előre is köszönöm a segítséget!
Következő: »»   197 / 439
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem