Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Skoda Octavia elektromos probléma
nemtudom ma kicsit megnézegetem, de azt hiszem ha lehuztam egr csatit akkor 1 darabig jó volt, megpróbálom ma lelemezelni meglátjuk mit lép rá az elektronika.
Sziasztok!! Octáviámnál a müszerfalon minden működik csak a mutatok maradnak lent!! Mi lehet a hiba??
Szia!Nekem is ez volt a gondom. A válasz a (#507238) számú hozzászólásban rejtőzik.
![]()
Máskor így tedd be. Bővebben: Link Könnyebb megtalálni. :yes:
Köszi a választ,meg csinálom!! Sejtettem,hogy nagy baj nem lehet!!Egyébbként nagyon szerete az Octaviat!!! Igazi autó!!
Köszi!! Kiporábaltam és működik!!!De mi lehet a végleges megoldás?
Ez a végleges megoldás !
![]() Mondjuk én a biztonság kedvéért tettem az IC-re egy hűtőbordát. :yes: Amint látod , én 2009 szeptemberében csináltam meg , azóta gond nélkül működik.
Köszi!! Akkor majd forrasztok!!
![]()
ok. nem tudtam hogyan kell ezért csak gyorsan visszakerestem.
![]()
Szia!! Miként foglyak hozzá?? Kiveszem és kész?? Nagyitó alatt forrasztgatok??Engen riogattak a nulla állás visszaállítása nem könnyű a mutatóknak!! Vagy,mikéként csináljam??
Kiveszed szétszeded és ha olyan a szemed mint az enyém most akkor nagyító alatt forrasztasz, ha olyan mint húsz éve volt akkor nincs rá szükség.
![]()
Húsz éve neked mi volt nem tudhatom!!!
![]()
Akkor idáig miről írtál?? Hülyited a tisztességes embereket??Szégyeld magad!!! A Skodásokat ennyire lealázni??!!!!
Azért mert nem javítottam a nagyszerű Skodát más autókat vagy harminc éven keresztül. Ráadásul semmi olyat nem írtam ami félrevezető. Ha ez neked hülyítés hát magadra vess.
![]()
Szia!
A mutatót visszanyomod valahova és, letekered 0-ra. Nem bonyolult. Nem biztos, hogy jól veszi ki magát, hogy leszidsz (ide más jött volna) valakit, aki segiteni akar.Amúgy meg a szakszervizhez is lehet fordulni, mint a szervizkönyv is emliti. üdv :hp
Ki írta azt,hogy idáig ilyent nem javítottál???? Nézz már vissza te.........!
Kéedeztelek?????? Nézzz már vissza a nagy szerelőt hülyitett utáná kiírja,hogy még ilyent nem javított!!! Kapis???
Olvasni is tudsz, vagy csak szitkozódni?
Szerintem korrekt választ adtam a mutatók visszahelyezésének mikéntjére. Szivesen.
Vegyél vissza sürgősen, mert kint találod magad! Köszi!
![]()
Elnézést kérek mindenkitől!! de aggaszt a müszerfalam!! Nekem életem az autóm!!
[quote]Szia!
A mutatót visszanyomod valahova és, letekered 0-ra. Nem bonyolult. Nem biztos, hogy jól veszi ki magát, hogy leszidsz (ide más jött volna) valakit, aki segiteni akar.Amúgy meg a szakszervizhez is lehet fordulni, mint a szervizkönyv is emliti. Ez a jó megoldás !!! De ha gondolod , a szakszervízben kicserélik neked az egész műszeregységet cirka 200.000 forintért ez is biztos megodás,a kiszerelt műszeredre maj ők rányomják a mutatókat,s eladják a következő kuncsaftnak. ![]()
Elvan nézve az igen durva privátban küldött mocskolódásod ellenére.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |