Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Skoda Octavia elektromos probléma
nemtudom ma kicsit megnézegetem, de azt hiszem ha lehuztam egr csatit akkor 1 darabig jó volt, megpróbálom ma lelemezelni meglátjuk mit lép rá az elektronika.
Sziasztok!! Octáviámnál a müszerfalon minden működik csak a mutatok maradnak lent!! Mi lehet a hiba??
Szia!Nekem is ez volt a gondom. A válasz a (#507238) számú hozzászólásban rejtőzik.
Máskor így tedd be. Bővebben: Link Könnyebb megtalálni. :yes:
Köszi a választ,meg csinálom!! Sejtettem,hogy nagy baj nem lehet!!Egyébbként nagyon szerete az Octaviat!!! Igazi autó!!
Köszi!! Kiporábaltam és működik!!!De mi lehet a végleges megoldás?
Ez a végleges megoldás !
Mondjuk én a biztonság kedvéért tettem az IC-re egy hűtőbordát. :yes: Amint látod , én 2009 szeptemberében csináltam meg , azóta gond nélkül működik.
Köszi!! Akkor majd forrasztok!!
ok. nem tudtam hogyan kell ezért csak gyorsan visszakerestem. Amúgy nekem is tökéletesen működik azóta.Nálam elég volt csak az IC lábait átforrasztani.
Szia!! Miként foglyak hozzá?? Kiveszem és kész?? Nagyitó alatt forrasztgatok??Engen riogattak a nulla állás visszaállítása nem könnyű a mutatóknak!! Vagy,mikéként csináljam??
Kiveszed szétszeded és ha olyan a szemed mint az enyém most akkor nagyító alatt forrasztasz, ha olyan mint húsz éve volt akkor nincs rá szükség. A mutatók beállítását nem tudom, majd Hosszulabu kolléga megírja, de azt gondolom ezek motoros műszerek megkeresi az elektronika a null helyzetet.
Húsz éve neked mi volt nem tudhatom!!!De gondolom akkor neked sokáig meg maradt a jó látásod!! De én szakmai kérést kértem ,nem évek múlását!!
Akkor idáig miről írtál?? Hülyited a tisztességes embereket??Szégyeld magad!!! A Skodásokat ennyire lealázni??!!!!
Azért mert nem javítottam a nagyszerű Skodát más autókat vagy harminc éven keresztül. Ráadásul semmi olyat nem írtam ami félrevezető. Ha ez neked hülyítés hát magadra vess.
Szia!
A mutatót visszanyomod valahova és, letekered 0-ra. Nem bonyolult. Nem biztos, hogy jól veszi ki magát, hogy leszidsz (ide más jött volna) valakit, aki segiteni akar.Amúgy meg a szakszervizhez is lehet fordulni, mint a szervizkönyv is emliti. üdv :hp
Ki írta azt,hogy idáig ilyent nem javítottál???? Nézz már vissza te.........!
Kéedeztelek?????? Nézzz már vissza a nagy szerelőt hülyitett utáná kiírja,hogy még ilyent nem javított!!! Kapis???
Olvasni is tudsz, vagy csak szitkozódni?
Szerintem korrekt választ adtam a mutatók visszahelyezésének mikéntjére. Szivesen.
Vegyél vissza sürgősen, mert kint találod magad! Köszi!
Elnézést kérek mindenkitől!! de aggaszt a müszerfalam!! Nekem életem az autóm!!
[quote]Szia!
A mutatót visszanyomod valahova és, letekered 0-ra. Nem bonyolult. Nem biztos, hogy jól veszi ki magát, hogy leszidsz (ide más jött volna) valakit, aki segiteni akar.Amúgy meg a szakszervizhez is lehet fordulni, mint a szervizkönyv is emliti. Ez a jó megoldás !!! De ha gondolod , a szakszervízben kicserélik neked az egész műszeregységet cirka 200.000 forintért ez is biztos megodás,a kiszerelt műszeredre maj ők rányomják a mutatókat,s eladják a következő kuncsaftnak.
Elvan nézve az igen durva privátban küldött mocskolódásod ellenére. Az autó csak egy tárgy amit javítunk ha elromlik. Az élet nem erről szól.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |