Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ma 5:30kor keltem, hogy bírjak venni alkatrészeket. Csak 5 órát aludtam..
Annyira fáradt voltam, hogy 10k-os potit akartam venni, és úgy mondtam: Kérek szépen 10 kilométeres stereo potmétert,....
és kaptál? Hogyan vitted haza? Elvágattad a boltban?
Erősítőbe lesz? Milyen teljesítményű, hogy ilyen távolról kell tekerni?
Igen..
Szerencsére az eladó nem mosolygott rajtam.. Mps: Igen, erősítő lesz. Már nagyban forrasztok! Csak kis füles erősítő lesz. Pucuka: Remélem azért nem robban semmi se..
Na jó, de hol veszel ekkora dobozt hozzá??
Nem rövidebb füles zsinórt szerettél volna a múltkor? Vagy rosszul emlékszem és hosszabbítani kell, hogy elérd a gombot?
Mit ad Isten, tegnap este 7 után elmentem még csavart venni. Hát bakiztam megint, de ez már nem volt nagy..
Az volt, hogy mondtam az eladónak, hogy 50db A3-as csavart kérek.. Aztán helyesbítettem M3-ra, és még ki se nevettek.. Üdv!
Nem lesz rövid az A3-as csavar a 10km-es potihoz?
Majd kiderül. Még nincs minden kész a projektnél... Remélem több bakit nem ejtek egy üzletben se.. De ez a tegnapi nap..
Nemhiszem...
Viszont most szólok, hogy a villanymotorba a benzint oda öntsd ahol szikrázik!(külső égésű elektromotor )
Szia, lehet hogy az elado tudta mi az a A3-as csavar.
János bácsi felesége megszólal:
-Drágám! Hadat üzenek a kilóknak. -Nagyon jól haladsz! Jó sok foglyot ejtettél. -Mivel lehet kettévágni az Algopyrin-t? -Algoflex-el...
Pistike üldögél a padon és tömi a szájába marékszámra a cukorkákat. Odamegy hozzá egy idős nő és elkezdi mondani a magáét:
- Nem hallottad, hogy a sok cukorka, pláne marokszámra, bajt okoz? Tönkre teszi a fogaidat! Gyorsan kihullanak majd és rosszul lehetsz tőle! - Az én nagyanyám 105 évig élt. - És ő is így majszolta az édességeket? - Nem, ő a saját dolgával törődött.
Szia Jani!
Nézd át a csavarok és a csavarkötések fajtáit, hogy legközelebb már jól kérd a boltban a csavart...
A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod
nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj választávirata: - Remélem, nem a mi címünkre. Stop. - Anyu, ég a karácsonyfa! - Te kis butus, nem ég, hanem világít. - Anyu, világít a függöny! Nagymama a kisunokájához: Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket! De nagymama, ez a porszívó! Pistike egyik délelőtt szól az óvónéninek: - Elnézést, szeretnék most elmenni, mert szexuális problémáim vannak . Az óvónéni elengedi haza. Másnap megismétlődik az eset, szintén hazaengedi. Harmadszorra azonban megkérdezi : - Nem akarok az intim dolgaidban turkálni, de milyen szexuális problémád van ? - Tele van a tököm az óvodával. Zsúfolt vonaton idős néni csomagja a padlón, egy zsák. Fiatalember kérdi : - Mondja, néni, megengedi, hogy egy kicsit leüljek a csomagjára ? - Nyugodtan üljön le fiam, csak vigyázzon a tojásokra ! - Jaj, tojás van benne ? - Nem, fiacskám, szögesdrót ! Öreg ember botorkál be a kocsmába . - Adjon egy liter bort . - Vöröset vagy fehéret ? - Mindegy . Színvak vagyok . - Hogy hívják azt a kedves állatot, amelyik kicsi, fekete, repül és ugyanannyit lát hátra, mint előre? - ??? - Vak varjúcska. Társaságban kérdezik az elmeorvostól : - És hogyan tudja eldönteni, hogy valaki normális vagy sem ? - Pofonegyszerű ! Olyan kérdést kell feltenni, ami normális embernek nem okozhat gondot . - Például ? - Például ezt ... Cook kapitány három világ körüli úton vett részt, és az egyik útján életét vesztette . Vajon hányadik útján ? - Hm... Én sose voltam járatos a történelemben . - Doktor úr baj van a légzésemmel . - Majd megszüntetjük . Nyuszika beszélget a Zsiráffal a folyóparton . - Te Zsiráf ! Miért jó neked, hogy olyan hosszú nyakad van ? A Zsiráf gondolkozik ... - Tudod Nyuszika ebben a nagy melegben, amikor iszom a folyó hűs vizéből, amikor befejezem az ivást és felemelem a fejem, amikor azon a hosszú torkomon végigfolyik a hűs víz, az valami isteni. Nyuszika gondolkozik egy kicsit, majd megkérdezi : - Mondd te Zsiráf, hánytál te már életedben ?
Köszi ! Minden riszpektek a készítőknek, jót nevettem. A vége felé a keresztapa ütött...
Na most ezt magyarázd már el nekem... Mit kell itt nézni?
Én meg ezt még elsütöm, és mára abbahagyom
- Two Martini, please! - Dry? - Nein, zwei!
Van egy 'elektromos' L betű, amin áll egy fickó. Így lesz az "elektromos ellen állás"..
Á, így már értem. Én valamiért a lárhatatlan embert próbáltam belekombinálni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |