Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Magyar vagyok, de nem tanár. Bár a családomban sok tanár van és csak véletlenül nem lettem az. Kis ideig Matekot és Fizikát tanítottam.
Ez a szerencséd. Látszik is rajtad sokat tanultál mióta ismerünk. :yes:
Csak erős idegzetűeknek!!!! Én szóltam!
Mi a gond ezzel? korrektül fel van sorolva a hibája.
Ha valami kérdés van, hívd föl, ott a száma
Valloban Fell Vam Irval Az Őszes Font os Túdni Való. OKÉ?
Az egészben csak az a baj, hogy baromira nem vicces. Vajon hova járhatott iskolába?
Alsókerti tánc és faiskola. Bivalyfürdető, Boglya tér 3. vasvilla.
Mien túdni vokló? jaa zösszes?
Kéne küldeni neki egy ajánlatot, természetesen ugyanebben az írásmódban. Esetleg egy Ablak-Zsiráf című tudományos lexikont felajánlani cserébe.
Idézet: „Esetleg egy Ablak-Zsiráf című tudományos lexikont felajánlani cserébe.” Ez jó ötlet ! Steve
Ilyenkor elgondolkodom, hogy kellene egy magyar-magyar szótárat készíteni, hogy az ép eszű, magyarul írni-olvasni-beszélni helyesen képes emberek is meg tudják érteni/értetni magukat... Ez annyira szörnyű, hogy nem vicces, sokkalta inkább sírnivaló! :violent:
Hál? Isten, vagyunk jó sokan "functionality almafabéták"
Nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítés...
3 diák felvételizik az egyetemre. Az elsőnek az édesapja vezető beosztásban volt az állam szocializmus alatt.
-Mikor ért véget a II. világháború? -A század közepe fele! -Zseniális válasz, fel van véve. Bemegy a 2. akinek az apja párt tag volt. -Mikor ért véget a II. világháború? -1945! -Pontosabban? - hát úgy emlékszem tavasszal. -Remek fel van véve. Be megy a 3. is akinek semmi felmenője nem szolgálta a kommunizmust. -Mikor ért véget a II. világháború? - Európában, 1945 május 6.-án lépett érvénybe a fegyverszünet, a japánok 1945 szeptemberében kapituláltak. -Hány halálos áldozata volt a Szovjetuniónak? - Huszonkétmillió-hétszázezer-százkettő. - Hmmm. Név szerint?
Azt hiszem ez a vicc az újszülöttek miatt van itt.
[OFF]Az a szomorú, hogy 2012-ben sem vicc még!
Sohasem lesz vicc! Mindig a "mi kutyánk kölke" lesz a legkedvesebb.
Ja ja! Most csak pénzes apuci kell ...!!!!
Aki szereti a cicákat... következő életében nem lesz egér.
Floridában nemrég készítettek egy hivatalos felmérést. Arról kérdezték a lakosságot, hogy komoly problémának tartják-e az illegális bevándorlást.
Húsz százalék azt válaszolta, hogy: "Igen, komoly problémának tartom!" Nyolcvan százalék pedig azt: "No es problema serio."
Két Opel üzletkötő beszélget, napjainkban:
-Bibibí, én eladtam ma 10 insigniát. -Az semmi, én meg egy corsát! -Na neeeee... komolyan?... Biztos cégautó volt! Kb ez a mai magyar valóság
Number of socket insertions vs number of remaining pins grafikon
Pista megnősült. Egy özvegy asszonyt vett feleségül. Egy idő után Pista megunta a házasságot és nejének elő is adta válási szándékát. A neje hevesen tiltakozott a válást illetően. Az asszony azt mondta neki: özvegy voltam amikor rám találtál, özvegy legyek amikor elhagysz!
Üdv mindenki!
Egyszer 5.-es koromban a kúlturban volt olyan csővel védett ledsor és a vége nem volt leszigetelve.Könnyen el lehetett érni és amikor egyik osztály társam arrajöt azt mondtuk neki hogy nyomja a végéhez az úját akkor megtette nem nyomta rá teljesen nem történt semmi ezért a spanokkal rányomtuk az úját meg * az áram és azt mondta:Meg fogok halni? :rinya: Erre meg mi:igen.Szegényke nagyon megijedt :nyes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |