Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ezzel a helyedben azért nem büszkélkednék, de a te dolgod.
Spanokkal rányomtátok az ujját, huh?
Egyrészt akkor titeket is meg kellett, hogy rázzon az áram. Ja, bocs téged nem, mert gondolom biztonságos távolságból vihogtál. Nem mintha a spanok olyan nagy legények lennének, hogy többen elbírtak egy emberrel. Mentségetekre legyen, hogy igazat mondtatok neki: meg fog halni... valamikor. Lehet 70, vagy több év múlva. Esetleg picit előbb, az áramütéstől kialakulhat ugyanis vérrög, ami aztán lehet évekig nem jut el kritikus helyre, aztán egyszer csak mégis. Nagy ember lesz belőled, akárki meglássa!
Hogy egy kicsit megvédjelek azért azt még ird ki szerintem hogy
Idézet: mennyi élt évet takar?Mert az nagyon nem mindegy „Egyszer 5.-es koromban”
Esküszöm 3x kellett elolvasnom az első sorodat, mert 2x is Mikrobi-nak olvastam... És valahogy nem illett a videó hozzá
Értem én, csak elolvasni/feldolgozni nem akarta a szürkeállomány.
Valamiért kapásból a háromlábú robotra asszociált. (már aki egyáltalán tudja miről is beszélek)
Naná! Gyerekkoromban rohantam haza a suliból hallgatni a rádióban Mikrobit. Azt hiszem a Kossuthon adták olyan 3 óra tájékán. Akkor még nem volt rajzfilmen.
Ízelítő: Bővebben: Link
Köszi az ízelítőt, de kb az összes rész megvan
Próbálom a fiamat olyan rajzfilmekkel 'etetni', amiben még nem a verekedés meg a lövöldözés a fő téma (bár lövöldözés ebben is akad )
Most találtam:
Idézet: „-Melyik ételtől csendesedik el az ember? - A Pszt!-áciától (...tudom, inkább menjek aludni )”
Szia!
Ez nem vicces! BEMcorp: én is Mikrobinak olvastam!!!
Ez ugyan nem whistler anyja, de gondolom azért nem szakadtak meg a röhögéstől.
Bővebben: Link
-vagy a csendvicstől ! :hide:
A polgármesterünk magyarázta.
Csörög a telefon, a polgármester felveszi. Bemutatkozik a telefonáló. X ország román konzulja vagyok, a polgármesterrel szeretnék beszélni. Én vagyok, hangzik a válasz, tessék parancsolni. A konzul felsorol három nevet, és kérdezi ismeri-e. Igen ismerem, válaszol a polgármester. Utaljon át 72 eurót, hogy haza utaztathassam a három itt rekedt embert, valaki ide hozta őket dolgozni, de szélnek eresztette, magyarázta a konzul. Kérdeztem a polgármesterünktől, hogy megírhatnám -e ezt a történetet a megyei újságnak. Igennel válaszolt. Amikor találkoztam az egyik utazóval, mondom neki, hogy írjuk meg a történetét az újságba. Kérdezte, hogy miért írnám meg? Azért, hogy más jobban vigyázzon. Erre Péter azt mondta, ne írd meg, csapódjon be más is, mert én is becsapódtam. Rögtön a szomszéd tehene esete jutott az eszembe. Aki még nem ismerné a történetet Most mondjátok meg, ér egy ilyen ember 24 eurót?
Hát nem tudom hogy vicces szomorú vagy egyik sem.
Erre én sem tudom a választ!
Itt van a nyelvemen de nem tudom
Miket láthatnak még bele a mesékbe...? Bővebben: Link
Szomorú az hogy sok helyen ezt nem veszik észre,vagy nem is törödnek vele hogy milyen szennyel tömik tele a gyerekeket.
Én tudom, szomorú!
Ezt a mesét én is nézem néha, mert tetszik. A legegyszerűbb reklám is ártalmasabb ennél a mesénél! Mert abban úgy beszélnek a termékről, mint ha igaz lenne, pedig nem az. A Spongyabob pedig csak egy mese, ezt tudják a gyerekek is. A reklámról pedig elhiszik, hogy igaz, amit mondanak benne. De ez csak egy példa volt. Az az igazság, hogy nem tudok olyan dolgot mondani, aminek értelme lenne a TV adásokban. Egyre jobban elkeseredek, hogy mennyire rossz útra tér az emberiség. Ekkora tudással a kezünkben sokkal szebb életünk lehetne. Aztán ha belegondolok, a történelem folyamán ez mindig is így volt, szóval úgy néz ki, ez az emberiség sorsa. Bocsi a kitérőért, de mindig ide lyukadok ki.
Én a diskoveri csenelt szoktam nézni de már ez sem a régi.
Erről lehetne ám beszélni, de ez nem az a fórum, és nem is lenne sok értelme.
Talán jobb, ha a Spongyabob-nak hisznek, mint egy reklámnak, mert azt később (ha felnő), már nem fogja elhinni, de a reklám pont arra van kihegyezve, hogy elhiggye az ártatlan néző). Bár szinte ugyanazok csinálják a meséket meg a reklámokat is, csak a reklámok -szerintem- ártalmasabbak.
Vajon a kisvakondot is betiltanák?
Nem hiszem ha jól tudom a kis vakond orosz mese és mint minden ami orosz az nehéz és el nyűhetetlen Bár egy nagy kedvenc.
Talán most még nem fedezték fel ezt a részt.
Azért az oroszlánkirályt is elemezték. Idézet: „Amikor a kistigris a rajzfilmben leesik a földre, a felcsapódó porban három bűvös betű rajzolódik ki: S E X ? állítja egy olvasónk.” "kistigris"? az oroszlánkirályban? :csodalk: |
Bejelentkezés
Hirdetés |