Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Sokan gondolták úgy, hogy ez nevetséges.
Ők szegények maradtak...
Ez teljesen igaz, hogy nem az indiánok fegyvere a bumeráng, az övék a tomahawk. Most nem is az a lényeg, hanem, hogy a törzsfőnök kapott egy új bumerángot és a régit el akarta dobni, de mindig visszajött. Ettől a nagy vezér kikészült.
Hasonló:
Mi "őrjíti" meg a faltörő kost? A fotocellás ajtó ! Steve
Ez még durvább, mint a törzsfőnök bumerángja.
A sok ráérős... Bővebben: Link
Egyik este már elég fáradt voltam. Nem volt kedvem dolgozni semmit. A fórumon is elég gyenge volt a tevékenység. Rákattintottam egy vicc oldalra, a bizarr hirdetésekre. Az egyik így szólt:
- Nagyméretű matrac eladó. 20 év garancia. Újszerű állapotban, enyhén vizeletszagú. Gondoltam, egyik barátomnak elküldöm ezt a bizarr hirdetést. A gondolatot tett követte. Erre a barát azt mondta: na tudod mit, ajánld azt a matracot másnak, mert nekem nincs rá szükségem!
Lehet, hogy a vasorrú bábáé volt. Szegény bába meg felmágneseződött és mivel rossz a szeme, közel hajolt a TV-hez...
Jóvan már ez a tévé Varga Viktoré, nincs ezzel a műszaki cikkel semmi baj .
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2012
Al Bundy
Al: - Emlékszem apámra, jó haver volt! Egy üveg piáért eladta a bringámat! Olyan dühös voltam, a nevében jelentkeztem a hadseregbe. Mikor visszajött Koreából szörnyen mérges volt. Még szerencse, hogy tolószékben ült. De büszke volt rám, azt hiszem. Bud: - Ezt ő mondta? Al: - Nem, de két kacsintás igent jelentett! - Ma bejött a boltba egy Godzilla-nő. Kéri, ajánljak neki valamit, amit az erdőben viselhet. Javasoltam neki egy táblát ezzel a felirattal: "Ne lőjj, elölről emberi az ábrázatom!" -Peg: Al, adj pénzt a tanfolyamra, veszelyes környéken lakunk. -Al: Peg, te a kanapén laksz! A legnagyobb veszély, ami rád leselkedik, hogy beszorul a fejed a bonbonos dobozba! A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2012
Nem tudom, hogy volt-e, de szerintem hatalmasDDÚristen@menny.hu
Egy nő vásárol a szupermarketben.
Vesz: 2 liter 2,8%-os tejet, egy doboz tojást, egy doboz narancslét, egy fej káposztát, egy negyed kiló kávét, 20 dkg sonkát. Kirakja szépen sorban a dolgokat a pénztárnál a futószalagra. Mögötte áll egy részeg a sorban és nézi ahogy pakol. Amikor a pénztáros üti be a tételeket a pénztárgépbe, a részeg halkan megjegyzi: - Te biztosan egyedül élsz. A nő meglepődik a megjegyzésen, hiszen valóban egyedülálló. Végignézi a dolgokat amit vásárolt, de nem talál bennük semmi olyant, amiből a részeg következtetni tudna az ő családi állapotára. Felülkerekedik a kíváncsiság benne és odafordul a részeghez: - Tudja mit? Magának teljesen igaza van, de miből jött rá, hogy egyedül élek? Erre a részeg: - Mert ronda vagy!
Egy kis érdekesség e nap magyar kultúrtörténetéhez:
"Kevesen tudják, de a tegnapi nap a magyar hadtörténelem nagy eseménye: 1477. október 31-én foglalta el Mátyás Bécset, innen ered ősi ünnepünk, a Hello Wien!"
Link Még jó hogy valaki átaludta a négynapos ünnepet!
Igaz. Mondjuk más dolgom is volt mint a fórumot olvasni egész nap...
Kárpótlásul itt van egy, ami még szerintem nem volt: Tegnap este egy csodálatos romantikus fimet néztünk a feleségemmel, feküdtünk az ágyban, átadtuk magunkat az érzelmek sodrásának, amikor egyszer csak a film közepén a párom odafordult hozzám és így szólt: - Te vagy a legidegesítőbb, legelviselhetetlenebb bunkó paraszt, akit a föld valaha a hátán hordott, hogy dögölnél meg! Bevallom ez annyira váratlanul ért, hogy kiesett a kezemből a vuvuzela...
Érdemes beletekinteni a 2. részbe is.
Mar bocs de ez egyaltalan nem vicces. Es sajnos nagyon sokan vannak ennyire technikai analfabetak. Utana ezek kerulnek be az orszag elere mint vezetok, miniszterek, neadj isten elnokok.
A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2012
Ezt én "analóg analfabetizmus"-nak hívom.
Ez nem is annyira technikai analfabetizmus, hanem már az általános műveltség hiánya. És ennek ellenére valószínűleg elvégzik az egyetemet. (muszáj, mert különben nem kapja meg az egyetem a fejkvótát) És azután megesik, hogy Ő lesz a főnököd, mert van diplomája, és az első leépítésnél téged fog meneszteni, mert többet tudsz nála, és az veszélyes.
De nagyon nagyon nem vicces.
Így fejlődik az oktatás színvonala. Mivel hatodikban nem bukott meg fizikából így a bölcsészkaron pláne nem fog. Szép új világ.
A fogyasztói társadalom nevelt gyermeke. Így sok mindent el lehet majd neki adni.
Én jókat mulattam rajta. Főleg a sörözős gyerek volt kemény. Ő mindent megmagyaráz típus... A legszebb köpések:
- Mármint, hogy a saját inercia rendszerébe viszonyítva. - Nem tudom. Kifolyik a tinta...? - Tehát a holdon áll. Értem. De az űrhajós az űrhajóban lebeg! Nem...? - A második világháború....? Ááááöööö, az 1800....as vagy inkább 1800-ban... Idézet: Mar szerencsere nem lesz ilyen fonokom. De sajnos ha szetnezel az otthoni vezerkarban, tele vann ilyen "bolcs-esz" tipusu emberkekkel az allamapparatus. „És azután megesik, hogy Ő lesz a főnököd, mert van diplomája”
Idézet egy komédiából "
-ugy nézzél rám öcsém hogy én vagyok a jövő -hát fiam mit nem mondjak elég sötét vagy "
Urak!
Sajnálattal látom, hogy ezen az - általam nívósnak tartott fórumon - szórakoztató dolog más ember tudásbeli hiányosságain csámcsogni. Szomorú, hogy attól érezzük magunkat jobbnak, hogy a másikat kritizáljuk. Mindeközben nem látjuk saját ordító ostobaságunkat. Amikor én látok egy hasonló videót, akkor mindig eszembe jut az, hogy mennyire véges az egyén tudása és mennyire szubjektív az ú.n. általános műveltség. Nincs olyan ember, aki mindent tudna. Aki azt állítja, hogy mindent ismer akár csak a saját szakterületén belül, az kellőképpen korlátolt ahhoz, hogy a saját határai ismeretlenek maradjanak számára. Szeretnék egy olyan világban élni, ahol mindenkit megillet a tisztelet azért, amit tud. És senkinek nem kell szégyenkeznie azért, amit nem tud. Amit a videón láthatunk, annak semmi köze egy átlagos egyetemista tudásához. A csillagászati fizika, a tudománytörténet vagy akár a történelem ismeretének hiányosságaival lehet valaki jó bölcsész, gazdasági szakember vagy mérnök. Ez utóbbi belátásához azonban szarkasztikus megjegyzéseknél többre van szükség. De nézzük csak meg ezt a videót, ez a második rész. "Magyarországon mekkora feszültséggel működik jelenleg az elektromos hálózat?" Tegyük fel, hogy valaki rávágja, hogy 230 V. Igaza van? Tekinthetjük feszültségnek a feszültség effektív értékét? Jó válasz-e a 400 V? Elfogadhatóak-e a tolerancián belüli értékek? Az átviteli hálózat értékei? A vasúti hálózat része-e az elektromos hálózatnak? Pár dolgon el kéne azért gondolkozni...
Na ugyan már! Ennyire azért nem kéne komolyan venni. Erről most az a vicc jut eszembe, hogy:
Idézet: „Két anyuka beszélget - Van két gyerekem, mindkettőnek most lesz a születésnapja, ám az egyik optimista, a másik pesszimista. Nem tudom, melyiküknek vegyek nagyobb ajándékot. Azt mondja neki a másik - A pesszimistát halmozd el ajándékkal, hátha örül neki. Az optimistának mindegy, hogy mit adsz, úgyis örülni fog. Az anyuka a pesszimistát elhalmozza ajándékkal, de az optimista ajándékára már nem marad pénze, ezért az optimistának becsomagol egy nagy adag lószart. Otthon kérdezi egymástól a két gyerek, hogy ki mit kapott. Azt mondja a pesszimista - Kaptam számítógépet, de minek, hiszen véletlenül elromlik, aztán megráz az áram; távirányítós autót is kaptam, de minek, hiszen elromlik és akkor dobhatom ki a szemétbe. És te mit kaptál? Azt mondja az optimista - Szerintem pónit, de nem találom sehol.”
Az Apple megvett egy potenciál növelőt gyártó üzemet.
Az új termékük neve : iFel
Ebben én is igazat adok lgyk kollégának. Mivel a nem műszaki kérdések többségére én sem tudnék válaszolni. Ha villamosmérnöknek tanulok, rendben van hogy legyen valamekkora alapműveltségem. (Amit nem is az egyetemen tanítanak meg főként.) De sokkal fontosabb hogy a későbbi munkáim során alkalmazott tudás stabil legyen. (Illetve tudjam azt mondani hogy nem tudom, ha tényleg nem tudom, mivel sokan nem képesek ezt bevallani. És ez nagyobb probléma, mint az ha tényleg nem tudja és utánanéz a dolognak.)
Üdv.: Miki |
Bejelentkezés
Hirdetés |