Fórum témák
» Több friss téma |
Hát a notiba szerintem már kompletten egyenfeszültség megy a különálló tápegységéből. Szóval így viszont annak semmi értelme nem lenne, hogy oda betettek egy Graetz-et (biztonsági szempontból azért lehet)...de az szerintem inkább egy tekercs...
Sziasztok!meg tudnátok mondani,hogy mi ez?:
Köszi mindenkinek, de nincsen sajna semmiféle jelölés a cucc mellett, mert a tápvezeték 2 vezetéke is ebbe megy bele, ez egyik a föld, a másik az egyik + gondolom, szal lehet, hogy stab kocka...
De meg ybele egy 3. vezeték is, a tápból
Hali
Csatoltam egy képet. Meg tudja valaki mondani mi ennek a dugótípusnak a neve? Köszi szépen
Hali!
"mi ennek a dugótípusnak a neve?" Hát így ez alapján elég nehéz megmondani, de lehet akár BNC csatlakozó is. Egy biztos, nem Parafa!
Egy picit több infot kérhetünk róla? Vagy titok? Honnan van a kép egyáltalán? Vagy mihez kell ez? Hol találtál rá? Az ezekre a kérdésekre adott válaszokból majd hidd el, sokat lehet segíteni...de egy ilyen pici fényképpel senki nem megy semmire
Jogos csak a teljes kép méretre volt nagy és tudom hogy nem nagyon szeretitek a nagy méretű képeket és lusta voltam hirtelen a linket kiszedni beilleszteni...
A Zaj.hu-n találtam egy QSC RMX 2450-es erősítőn találtam és csak kiváncsiságból kérdeztem meg mert még nem láttam ilyet A KÉP titi: nem hiszem hogy BNC lenne, bár lehet hogy tévedek. Még nem láttam ilyet. Köszi és bocs
Bocs, de mikor ott voltál a termék oldalán, lejjebb az adatlapja... és ott vannak a ki/bemenetek is..
szóval ez speakon alj. Üdv
Igazán restellem, de erről az IC-ről semmit sem tudok:
TK9107-1 9323 8 lábú DIL tokban, tud valaki segíteni?
sziasztok!
van nekem 4 db Idézet: tipusnévre hallgató pénztárgép vákumcsövem „11-MT-61ZLA” nem tudna valaki adatlapot adni hozzá én nem találtam semmit mert hogyha lehet kivezjelzőt csinálnák belőle feltéve ha lehet üdv! előre is köszönöm
Vigyétek a speakon szó n betűjére a kurzort
Medve, még ami adatlap neten van, azér is fizetni kell.... Bár gondolom már láttad.
Hát barátom? Mennyi lenne akkor?
Zoly: Ha a kivezetéseket akarod azonosítani, akkor azt lehet látni nem? Csak átlátszó tán az az üveg!
szia!
ha hazaérek rekok fel képeket am lehet látni a kivezetéseket fekete alapon sárgás csíkok üdv!
A sárga csíkokon vannak vastagodások (?) Ha fény felé fordítod, akkor láthatod, hogy melyik szegmenshez kapcsolódik. Mátrixba vannak kötve az időmultiplex vezérléshez. A fűtésre kb 3V~-t kell adni, halványvörös legyen. Google: "VFD"
szia!
rakok fel képeket de a csíkokon vannak pontok és látni is h melyikhez mi van kapcsolva de ez úgy van h a 8-as felső és alsó szegmensei párhuzamosan vannak kötve tehát megy 1 vonal és mindeggyikhez hozzá van rakva és még van a szám felületén valami rács gondolom az a másik vége a szegmensnek képek csatolva üdv!
Jól látod. Vagyis kiválasztod az egyik mazzaggal, hogy melyik szegmenst akarod, a másikkal, a "hálóval", hogy melyik digiten.
Figyu van egy kerdesem,egy tv alkatreszrol lenne szo,kepem nincs rola de ket kivezetese van ketto darab lapbol all,vagy drotbol es hely van koztuk,a kerdesem mire szolgalhat Ha jo a megfigyelesem az egyik fele mindig a GNDre van kotve,esetleg a tulfeszt vezeti le
Szerintem te a képcső nyakán található panelen levő szikraközre gondolsz, aminek valóban feszültség levezető szerepe van, arra jó hogyha a nagyfesz megemelkedik akkor ne a képcsövön belül üssön át hanem a szikraközön.
sziasztok!
egy elég amatőr kérdéssel fordulok hozzátok! nem jellemzőek rám de inkább haverok előtt beszélek hülyeséget mint egy ismeretlen előtt a boltban aki aztán teljesen sötétnek fog nézni szóval az volna a kérdés hogy minek hívják a nyákon szereplő alkatrészt? ha jól tévedek nyákba forrasztható saru de nem merek rá megesküdni előre is köszi a segítséget!
Úgy valahogy.
Hogy magabiztosabbnak tűnj,hozzáteheted,hogy FASTON-csatlakozó.
sziasztok!
itthon találtam 1 induktív kapcsolót nem tudná valaki megmondani h mire jó?
Hello, ha ez egy menetes rúd, az egyik végén beöntve műanyaggal, a másik végén 3 dróttal, akkor ezt a gépészetben használják végálláskapcsolóként pl. Valamiféle fémalkatrész helyzetét jelzi a vezérlőelektronika számára.
szia!
és mire használható? pl fémkeresőnek? üdv!
Naja, ez egy fémkereső, legfeljebb 3cm távval. De inkább pár mm. Én el tudnám képzelni egy motoros kapu végállásának érzékelésére. Nagyon üzembiztos.
Sziasztok!
Ezek az alkatrészek egy kicsit megfáradt autós erősítőben vannak. (Daewoo DB-23) A számai amivel elvileg azonosítani tudnám 3614,3618. Saját feltételezésem szerint valamilyen fet tranzisztor. Szerintetek?
Szeva!
Idézet: „A számai amivel elvileg azonosítani tudnám 3614,3618.” Ez sorszám/gyári.. stb.. nem a tipus száma. p30n06 az érdekes. ez jó lesz helyette. üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |