Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Helyesírásból is kettes. A trafószerelés miért menne másképp?
Idézet: Itt leállítottam. „Van töltés az elemben, akko nem köll para...”
Néhány volt és pár amper. Jólmegaszonta..
Ez szokott "kellegni.." 7. perc körül...
Megértem, az nekem is sokk volt.
Nekem is szembetűnt, de azért a háttérben futott a vidi, néha-néha rápillantottam nem tudom hány molylepkényi ész lehet az egész videóban
Szerintem ez nála egyfajta nyelvi humor lenne - boncolás + bontás = bontszolás
A videó youtube kategóriába való sorolása : Házi- és egyéb állatok
Maga a folyamat jó lenne, de össze vissza beszél mint aki be van rúgva, sőt azt se tudja mit csinál, meg pálcával hegeszteni próbáltam egy hurkapálcát már vashoz érinteni de nem történt semmi mégis pálcával próbálkoztam
Ilyen mélységekig nem jutottam. Az első pár másodperc elég volt.
Némileg korrigálható az is. Megnézhetem innen, hogy mit lehet tuningolni rajta?
Én is csak azért hogy leessen a tantusz az értelmiségi szinttel kapcsolatban
Ha képszerkesztésről van szó, akkor tudjátok mivel szerkesztek? Nevetni fogtok: Painttel.
Az eredetivel azért kicsit több meló volt.
Látom , hogy a télapó már ott leskelődik a HE tábla mögül. De sajnos van egy rossz hírem számotokra. Idén sajnos nem tud eljönni, mert útközben "baleset" érte.
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2012
Jaj! Kellett pár másodperc, míg megértettem...
Ha nem is tudom mind teljesíteni, havat már legalább hoztam!
Erről jut eszembe, hogy reggel a falunkban takarították a havat. Egy traktor húzott maga után egy tolólapot. Ezért hívhatjuk húzólapnak is. De olyan szerencsétlenül beállítva, hogy körülbelül 70-80cm átmérőjű gombócokat gyártott a nedves hóból és azokat az út közepére terelgette. Így sikerült az egyébként a forgalmat nem akadályozó 10cm-es hóból szlalompályát építenie, a munkába igyekvők örömére.
Nálunk ez a veszély nem fenyeget. Nem jár felénk semmilyen traktor, nemhogy még toló-/húzólappal...
Nálunk meg a hó alig esett, persze Bcsabán meg szakadt. Amiből latyak lett.
Még jó hogy tengap volt a forgalmi vizsgám, nem ma. Ja persze sikerült. A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2012
Köszi!
Ma meg az EÜ vizsga volt, az is sikeresen. Holnap intézem a papírokat, hátha meg lesz még az idén a kártya. |
Bejelentkezés
Hirdetés |