Fórum témák
» Több friss téma |
Szia,
Feltelepítettem és itt van pár kép hogyan állítottam be. Én csináltam valamit rosszul? Mert a boot képernyővel nem történt változás. A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2012
Látom hogy azt állítottad be hogy ugorja át a boot képernyőt. Ha ez nem segített, akkor vedd le 0-ra vagy ahhoz közeli értékre a mutatási idejét. Az is jobb, mint a semmi.
Üdv.: Miki
Ige sajnos te csináltad rosszul . Hozzá nyúltál úgy hogy közben nem is jegyzeteltél.
A képen nem látszik mi az de jobban jártunk volna egy eszközkezelő képpel .Csinálhatsz egy rendszer vissza állítást de nem hiszem hogy menni fog,csinálhatsz egy rendszer mentés visszaállítást de gondolom olyat nem csináltál.Azért nézd át az szközkezelőt hátha sírat valami meghajtót .
Szia,
Megnéztem az eszközkezelőt de nem sirat semmit, az alapján minden rendben van neki. Rendszer visszaállítást valóban nem csináltam, de már ahogy feltelepítettem a windowst, már az első alkalommal adta ezt a boot képernyőt, vagy nem is tudom mi ez. Egyéb ötleted van?
Ezt úgy olvastam, sajnos az okozza, hogy nem aktivált (vagy nem megfelelően aktivált) a Windows 7. Van rá gyógymód az említetten kívül is, az egyik neve pl. Windows Loader 2.1.7.
Üdv!
Mint ahogy Norberto is írta előttem, rossz programmal aktiváltad a Windowst, vagy eleve egy összegányolt verziót szereztél meg. Keres olyat ami eredeti DVD képfájl, vagy pedig olyat ami az MSDN-ről származik. Azok 100%-ban jók és az említett windows loader-rel vagy vásárolt kulccsal is aktiválhatók.
Szia!
Elnézésedet kérem de elnyomtam a válasz gombot ,és többszöri olvasás után jöttem rá hogy nem jó a válasz.Farkasember92 és a Te kérdésedet összevontam és úgy válaszoltam. Akkor javítás. Gery: Nen tudom milyen opsys volt előtte a gépeden de gyanús hogy a telepítés sem zajlott le zökkenőmentesen.Volt e formázás vagy csak "ráment" Win7.Elég sok furcsaságot ír ki és még szóba hozza az XP-t is. Csatlakozom eSDi és Norberto véleményéhez. Farkasember92: Hozzá nyúltál úgy hogy közben nem is jegyzeteltél. Csinálhatsz egy rendszer vissza állítást de nem hiszem hogy menni fog,csinálhatsz egy rendszer mentés visszaállítást de gondolom olyat nem csináltál.Azért nézd át az eszközkezelőt hátha sírat valami meghajtót . Elnézést a figyelmetlenségemért.
Akkor azért nem volt egyértelmű számomra se a váalszod.
Akkor azt mondjátok, hogy a windowsal van a baj? Amúgy egy teljesen új gép, megvolt formázva stb. Nem tudom mit ronthattam el, mert szoktam wint telepíteni viszonylag sűrűn, de ilyennel még nem találkoztam, bár az is igaz, hogy ezt a wint amit most felraktam, azt most szereztem. Még egy olyan kérdésem volna, hogyan lehetne ezt orvosolni? Telepítsek fel egy másik wint? Egy másik loader megoldaná? Vagy mi van akkor, ha hagyom így ahogy van, legfeljebb nyomni kell egy entert minden indításnál, vagy hosszútávon nem egészséges?
Az indítóképernyő maga semmit nem befolyásol. Amit én írtam azt még megpróbálhatod, hogy a progiban a mutatási idejét leveszed 0-ra. A win viszont ha hibásan települt fel, abból még lehet gond. Ezt neked kell mérlegelni.
Üdv.: Miki
Oké, azt majd még megpróbálom, hogy leveszem 0-ra. Amúgy semmi észlelhető hiba nem tűnt fel eddig, de majd átgondolom.
Úgy néz ki minta egy turmix lemezről telepítetted volna,amin rajta van az összes Win egy-egy példánya.
Ha van működő Win 7 én újra raknám.Gondolom még nincs konyhakészre téve a gép így nem sokat vesztenél.
Lesni fogsz, de a többiek is!
Kivettem a tápot lekaptam a fedelét, hogy megnézem mekkorák a két nagy kondi. Összeraktam, visszacsatlakoztattam mindent a helyére és PÖCCre elsőre elindult a gép, azóta is hála istennek. Remélem nem csak átmeneti! Egyébként az enyém is mér 3-4 közötti egy egyszerü Mercury. Az előző is az volt, de annak a 3,3-as ága megadta magát nem ment csak max. 2,9V -on.
Idézet: „Az előző is az volt” Nekem erről a "Vadász, vadász..." kezdetű vicc jut az eszembe...
Ezt meg hogy értsem?
Idézet: „is mér 3-4 közötti” Pontosítom: is már 3-4 év közötti
Veszel valami középgagyi nevenincs tápot. Idővel tönkremegy. Legközelebb pont ugyanolyan márkát sikerül választanod...
Ha tehetném se vennék azért 10 ezres nagyságrendű tápot. Minek?
Élő példa: Keris tanulóként piacon vettem a cipőmet 2000Ft bírtra 3 évig, megvettem utána a márkásat 5000Ft 2 hónap után telibe télvíz idején nyílt utcán leesett a talpa! Tanulság: Minek vegyem meg a drága tápot, ha az is tönkremehet hamarabb is mint az olcsó ami esetleg évekig bírja? A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2012
A tápvásárlással kapcsolatos dolgoknak nem ez a helye! Van téma bőven, ahová elfér.
Példának okáért ez, ahová átpakoltam az itt lévő, de oda tartozó hozzászólásokat.
Üdv m.Egy kérdésem lenne, rendszeresen küszködöm a böngésző ablakok görgetésével mivel az egér szaggatottan illetve le föl rángatja a honlapokat nem pediglen szépen görgeti le,fel.Ez bármely letöltött böngészőre igaz mi lehet a gond .Az egér USB tehát nem vezeték nélküli s ráadásul új is.Ha valakinek van valamilyen ötlete kérem irja meg.Köszönet!
Szia!
Töröld a böngészőid gyorsító tárait.
Szia.
Ha minden mástt is össze-vissza rángat más gépeken is, akkor selejtes, hibás lehet az enkódere. Cseréld ki amíg még garanciás.
Sziasztok van egy P4 gépem bekapcsolom elindul rendesen de a monitor nem akar bekapcsolni próbáltam másik videó kártyával de ugyan az ezért kérek tanácsot hogy mi lehet a baj hol keressem a hibát
Sziasztok!
UPC kábeles netem van és a modem egy cisco epc3208. Körülbelül két - három hétig jól ment az internet, aztán most azt csinálja, hogy nem megy. Azt hittem, hogy a bejövő jel a ludas, de a kijövő szerelő egy próba géppel megállapította, hogy nem az a baj. Azt mondta, hogy szar a gépem. Ezt sajnos nem nekem mondta, hanem a barátnőmnek, ugyanis ő volt itt. Van nálam 3 laptop. Kettőn win xp van, mint az asztali gépen is, a harmadikon win 7. Az utóbbin minden gond nélkül megy. A másik gépek függetlenek voltak az asztalitól. tehát nem arról ment át valami vírus Manuális konfigurálás után sem akar jó lenni. Az automata beállításnál egyedül a DNS -t nem tölti be. Sehol nem találtam megoldást eddig, ami működött volna. Előre is köszi minden hasznos infót.
Ilyet nekem is csinált már a gépem. /Abit BD7II alaplap/
Szerintem elszállt benne az alaplapi hálókártya. Tegyél bele egy PCI-os külsőt és konfiguráld (vagy konfiguráltasd be a Windows-zal). Utána már mennie kell a netnek. A hozzászólás módosítva: Dec 13, 2012
Szia!
Ha nem router mögött vagy ,próbáld meg minden gépváltásnál újra indítani a modemet.Úgy mit csinál?
Szervusz, nos ilyenkor cserélgetni kell a hardvereket, hogy mi szált el, és figyelni, hogy ad e hangjelzést ITT van, hogy melyik csipogás mit jelent ha esetleg hajlandó hangot hallatni, akkor meg kell nézni a BIOS típusát ( Phoenix, AWARD, AMI ), ezt az információt egy matrica kell hogy jelezze neked a BIOS chippen Például ez egy Phoneix es BIOS chip. Minden hardver ki kell cserélni egy biztosan jó működő darabra, RAM, CPU(ritkán hal meg) illetve videokártya, ez a te eseteben valószínűleg jó. Érdemes megnézni a tápot is Púpos elekó után kutatva, természetesen az alaplapon is kereshetünk púpos elkót, ha találunk mindet cserélni kell "körülötte", sokszor egy marok kiszáradt elkó okoz galibát
Én a monitorral kezdeném.
Ha a kikapcsolt gépről lecsatlakoztatod a videókábelt, a bekapcsolt monitor nem kezd nyafogni, hogy ellenőrizd a kábelt?
sziasztok az lenne a kérdésem hogy van egy fujitsu siemen esprimo mobil laptopom idáig tökéletesen müködött de sajnos mikor be akartam kapcsolni nem kap csoltt be vagyis a ledek és a bekapcsoló gomb világitanak minden de sajnos képet nem ad semitt kérlel segitsetek köszi
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |