Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Értem. Sajnos a börzén is viszonylag ritka madár az EL6. Tudom, mert a haverom állandóan EL3-EL6-ra vadászik, mivel PP-ket építget belőle AZ4-el és EF6-al.
Huszadrangú dolog, ráadásul szubjektív is, de szerintem a leges-legszebb cső nélküli készre szerelt sasszik azok amiken körmös foglalatok vannak (jó kis kategóriát alkottam mi...) ![]()
Meg tudom erősíteni Barnát. Sajnos EL6 nem nagyon van, én is vadásztam rá jó sokáig és abból a kettőből is az egyik rossz, amit vettem. Én eredetileg SE-t szerettem volna velük építeni, állítólag nagyon szépen szólnak.
Menet közben viszont felfedeztem egy érdekességet, ami még igazolásra vár. Egyes adatlapok (és a Magyari lexikon adatai alapján is) az EL6 megegyzezik vagy legalább is nagyon közeli rokonságban áll az EL36-os csővel. És ez a cső viszont más, mint a PL36.... Szóval ha van is EL6, akkor is csak nagybörzéken érdemes megnézni.
EL36/6CM5/EL360 500W RMS bass gitar amp
Egész aprónak tűnik az a kimenő vas az 500W-hoz (akár melyik is legyen az, de nyilván a bal szélső) pláne hogy bass gitárhoz készült.
A két jobboldali a kimenők. 6-6 cső van párhuzamos pp-ben, majd hídban a kettő blokk.
Lezajlott az idei utolsó börze, elég sokan eljöttek, de sajnos elég korán el is mentek sokan.
Kellemes Ünnepeket, Boldog Új Évet mindenkinek. Január 12-én újra kezdődik, gyertek el. ![]()
Hasonló szépet és jókat a börzézős társaságnak! Január 12-én újra indul a mulatság!
![]() Én a magam részéről egy 30 megáig mérő "kacsafej" beszerzésével kezdem az évet.
Igazi magyarnak 'lúfej' dukál! Neked már nem is jó?
![]()
Sziasztok, *
*Ez a felület itt a hobbielektronika fóruma és annak is a börze című témája! A postod törölve lett, van lehetőséged az aprónkban megtenni ugyanezt! A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2013
Én csak Mátyást láttam az ismerősök közül ma.
Vele én is találkoztam, végig maradtunk. Szokás szerint 10 óra után értem oda.
![]()
Sziasztok!!
Jön valaki Miskolc vagy környékéről a szombati börzére? Útitársat keresek! Autóval mennénk, a költségeket feleznénk vagy harmadolnánk, vagy negyedelnénk ![]() Üdv. Krisztián A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2013
Sziasztok!
Holnapi börzén van arra esély, hogy találjak olyan hálótrafót, amin 6,3V-os fűtéshez való szekunder van és egy , amellyel 350V DC-t tudok levenni róla? Kis teljesítményű elég, előfokhoz. Illetve mikor érdemes menni, kit keressek trafóügyben? Előre is köszönöm!
Szia!
Ha kell tudok vinni ilyen trafót. Üdv.
Köszönöm, írtam üzenetet.
Lehet, hogy későn írom ,de szinte biztos, hogy igen! Régi rádiók trafója, illetve egy srác kinn szokott lenni utánfutóval, őrületes mennyiségű rádióval és trafóval...
Szolnokon szokott börze lenni? Pestre ki szokott menni szolnokról?
Sziasztok. Ha lát valaki 807 , G807 foglalatot és anódsapit 11mm. Kérem jelezze Matyinak hol lelhetö. Köszi.
Somogyból nem szokott feljárni senki? Csak mert lenne egy kartondoboznyi ingyen (vagy jelképes összegért) elvihető cuccom, ott biztos akad olyan akinek szüksége lenne rá. Ha kijön a jobb idő összeszedem.
Én biztos; korábban mint szoktam.Kb. 1.5 kg-nyi 20000-es (Ft) kellene, nem baj ha kicsit penészes, vagy szakadt.
![]()
Csernus Laci (nagy terem, szemben a terem bejáratával). Kerámia-aranyozott meg amit akartok
![]()
Doncso:
Akkor ide írok alternatívát, de holnap megnézem, mi van itthon. Szóval az anódsapkával nem érdemes tökölni, mert az új kerámia (igaz, valószínűleg dzsunka, de hát a fajansz, az fajansz) 280Ft/db és arany nélkül a foglalat meg 830Ft. Ennyit még szerintem Csernus is elkér érte és akkor még hallgatnod kell a ***** szövegelést is kicsit, bár kényelmes lehet. De a Tajtiban pesten a blahánál postaköltség nélkül átveheted. Etronic Már egyszer-kétszer vásároltam tőlük. Teljesen okék. A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |