Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   116 / 147
(#) MrBrown válasza Moszkvai hozzászólására (») Dec 11, 2012 /

Értem. Sajnos a börzén is viszonylag ritka madár az EL6. Tudom, mert a haverom állandóan EL3-EL6-ra vadászik, mivel PP-ket építget belőle AZ4-el és EF6-al.
Huszadrangú dolog, ráadásul szubjektív is, de szerintem a leges-legszebb cső nélküli készre szerelt sasszik azok amiken körmös foglalatok vannak (jó kis kategóriát alkottam mi...) )))
(#) bakos13gab válasza Moszkvai hozzászólására (») Dec 11, 2012 /

Meg tudom erősíteni Barnát. Sajnos EL6 nem nagyon van, én is vadásztam rá jó sokáig és abból a kettőből is az egyik rossz, amit vettem. Én eredetileg SE-t szerettem volna velük építeni, állítólag nagyon szépen szólnak.
Menet közben viszont felfedeztem egy érdekességet, ami még igazolásra vár. Egyes adatlapok (és a Magyari lexikon adatai alapján is) az EL6 megegyzezik vagy legalább is nagyon közeli rokonságban áll az EL36-os csővel. És ez a cső viszont más, mint a PL36....
Szóval ha van is EL6, akkor is csak nagybörzéken érdemes megnézni.
(#) Action2K válasza bakos13gab hozzászólására (») Dec 11, 2012 /

EL36/6CM5/EL360 500W RMS bass gitar amp
(#) MrBrown válasza Action2K hozzászólására (») Dec 12, 2012 /

Egész aprónak tűnik az a kimenő vas az 500W-hoz (akár melyik is legyen az, de nyilván a bal szélső) pláne hogy bass gitárhoz készült.
(#) Müszi válasza MrBrown hozzászólására (») Dec 12, 2012 /

"Apró"
(#) MrBrown válasza Müszi hozzászólására (») Dec 14, 2012 /

"500W" -hoz
(#) Action2K válasza MrBrown hozzászólására (») Dec 14, 2012 /

A két jobboldali a kimenők. 6-6 cső van párhuzamos pp-ben, majd hídban a kettő blokk.
(#) granpa hozzászólása Dec 23, 2012 /

Lezajlott az idei utolsó börze, elég sokan eljöttek, de sajnos elég korán el is mentek sokan.
Kellemes Ünnepeket, Boldog Új Évet mindenkinek. Január 12-én újra kezdődik, gyertek el.
(#) DuMatyi válasza granpa hozzászólására (») Dec 24, 2012 /

Hasonló szépet és jókat a börzézős társaságnak! Január 12-én újra indul a mulatság!
Én a magam részéről egy 30 megáig mérő "kacsafej" beszerzésével kezdem az évet.
(#) granpa válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 24, 2012 /

Igazi magyarnak 'lúfej' dukál! Neked már nem is jó?
(#) Gafly hozzászólása Jan 11, 2013 /

Holnap ki jön még (rajtam kívül)?
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Jan 11, 2013 /

Én biztosan.
(#) getgabor hozzászólása Jan 11, 2013 /

Sziasztok, *

*Ez a felület itt a hobbielektronika fóruma és annak is a börze című témája! A postod törölve lett, van lehetőséged az aprónkban megtenni ugyanezt!
A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2013
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Jan 12, 2013 /

Én csak Mátyást láttam az ismerősök közül ma.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Jan 12, 2013 /

Vele én is találkoztam, végig maradtunk. Szokás szerint 10 óra után értem oda.
(#) frecsko hozzászólása Jan 23, 2013 /

Sziasztok!!
Jön valaki Miskolc vagy környékéről a szombati börzére? Útitársat keresek! Autóval mennénk, a költségeket feleznénk vagy harmadolnánk, vagy negyedelnénk
Üdv.
Krisztián
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2013
(#) DenaturáltSas hozzászólása Jan 25, 2013 /

Sziasztok!

Holnapi börzén van arra esély, hogy találjak olyan hálótrafót, amin 6,3V-os fűtéshez való szekunder van és egy , amellyel 350V DC-t tudok levenni róla? Kis teljesítményű elég, előfokhoz. Illetve mikor érdemes menni, kit keressek trafóügyben? Előre is köszönöm!
(#) frecsko válasza DenaturáltSas hozzászólására (») Jan 25, 2013 /

Szia!
Ha kell tudok vinni ilyen trafót.
Üdv.
(#) DenaturáltSas válasza frecsko hozzászólására (») Jan 25, 2013 /

Köszönöm, írtam üzenetet.
(#) bakos13gab válasza DenaturáltSas hozzászólására (») Jan 26, 2013 / 1

Lehet, hogy későn írom ,de szinte biztos, hogy igen! Régi rádiók trafója, illetve egy srác kinn szokott lenni utánfutóval, őrületes mennyiségű rádióval és trafóval...
(#) bányaman válasza Pityu9 hozzászólására (») Jan 26, 2013 /

Szolnokon szokott börze lenni? Pestre ki szokott menni szolnokról?
(#) Doncso hozzászólása Feb 8, 2013 /

Sziasztok. Ha lát valaki 807 , G807 foglalatot és anódsapit 11mm. Kérem jelezze Matyinak hol lelhetö. Köszi.
(#) Ge Lee hozzászólása Feb 8, 2013 /

Somogyból nem szokott feljárni senki? Csak mert lenne egy kartondoboznyi ingyen (vagy jelképes összegért) elvihető cuccom, ott biztos akad olyan akinek szüksége lenne rá. Ha kijön a jobb idő összeszedem.
(#) Gafly hozzászólása Feb 8, 2013 /

Holnap ki megy?
Meg aki megy annak mi kell esetleg?
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Feb 8, 2013 /

Én biztos; korábban mint szoktam.Kb. 1.5 kg-nyi 20000-es (Ft) kellene, nem baj ha kicsit penészes, vagy szakadt.
(#) MrBrown válasza Doncso hozzászólására (») Feb 8, 2013 /

Csernus Laci (nagy terem, szemben a terem bejáratával). Kerámia-aranyozott meg amit akartok
(#) bakos13gab válasza MrBrown hozzászólására (») Feb 8, 2013 /

Doncso:
Akkor ide írok alternatívát, de holnap megnézem, mi van itthon.
Szóval az anódsapkával nem érdemes tökölni, mert az új kerámia (igaz, valószínűleg dzsunka, de hát a fajansz, az fajansz) 280Ft/db és arany nélkül a foglalat meg 830Ft. Ennyit még szerintem Csernus is elkér érte és akkor még hallgatnod kell a ***** szövegelést is kicsit, bár kényelmes lehet. De a Tajtiban pesten a blahánál postaköltség nélkül átveheted.

Etronic Már egyszer-kétszer vásároltam tőlük. Teljesen okék.
A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2013
(#) Doncso hozzászólása Feb 9, 2013 /

Matyi is ezt javasolta. Akkor megnézzük. Köszi.
(#) mate0120 hozzászólása Ápr 4, 2013 /

Mikor és hol lesz börze legközelebb Kecskeméten??
(#) granpa hozzászólása Ápr 10, 2013 /

Ki jön most Szombaton?
Következő: »»   116 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem