Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mit akarsz letölteni? Nekem elindult a BIOS frissítés... (Nem töltöttem le ténylegesen, mert nincs már olyan gépem)
De nekem driver kéne hozzá, nem bios frissítés
Az csak egy próba volt. Raktál pöttyöt a licenszelfogadáshoz?
Eddig nem csinált semmit, majd véletlen bezártam a böngészőt, majd újra megnyitottam és már letölti
Az automatikus frissítés be van kapcsolva? Az is segíthet.
Kiszelt Ü-n, de sok kos áll a pótban. Avagy Kiszel Tünde, de sokkos állapotban.
De vannak még ilyenek.
Úr Isten!
Ezt nem szabadott volna ilyen korán elolvasni :S
Azta, ehhez még így félkilenckor is korán van!
Nekem már meg is van a fa_alá_való:
Előhegyi István: Taurus 279 oldal, el leszek vele egy darabig
Műszerész barátom vett 'csájna' led sorocskát. Próbálta minden szögből működére bírni, végül felhívott; kirándultam hozzá (P.Erzsébet-alsó-külső). Hiba: az elemeket (2x1.5V cerka), a felirat és tokozás ellenére FORDÍTVA kell(ene) beletenni, csak úgy nem érintkezik! Amúgy működik, de csak az kivezetések átfor(raszt)dítása után, mert aszimmetrikus a szerelése.
Ez az elektronikus kurbli hideg időkre? Nekem egy 50kg-os trafó volt hason súlyú orosz diódákkal.
A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2012
Biztos napi ötezret rak össze szegény kínai munkás, 1-2 elkötés belefér.
Főleg ha a hajón szereli, idefelé jövet... (Ne bántsuk már szegényeket, örülnek ha dolgozhatnak és ráadásul szorgalmasak is!)
Mik vannak. Bővebben: Link
Szegény kis krampusz! De gyorsan tanult meg repülni!
Az nem semmi. De hát az ösztöneivel nem tud mit csinálni a madár, nem nézte, hogy most ez miféle élőlény, annyit látott, hogy kaja.
Egyszer én is láttam egy gepárdot a vadasparkban, ahogy elkezdett megindulni a kerítésnél álló kisgyerekre. pontosan ahogy a Natgeon látja az ember, olyan laposan gyors léptekkel, persze ott volt egy kerítés...
Szerencsésen földet is ért. Persze nem a sas a hibás azért, mert elvették az életterét.
Ezért fontos béklyózni a kisgyereket. Nem szaladgál el, nem viszi el a vak sas, stb...
Sziasztok fiúk!
Van olyan "őrült", aki laptopot használ, és nem szereti a thouchpadot , ezért a klaviatúrát használja csak, és megtanulta egykoron a a billentyűparancsokat? Nehéz az ilyet megtanulni, megszokni? Milyen operációs rendszert használtok?
Valahogy így? Bővebben: Link
A póráz nem jó, mert ahhoz szájkosár is kell és akkor szétkeni a neki vett vattacukrot. Jobb a rövid vaskos lánc+20kg-os vasgolyó kombó.
Ubi. Én is azon akarom megtanulni. Remélem egy téli szünidő elég lesz rá. Nekünk 17.-éig lesz szünet...
Valahol láttam Ubi kezelési leírást magyarul. Guglizz rá.
Oké, meg fogom keresni. Holnap megírom az angol tesztet, és alapvetően péntekre semmi tanulni valóm se lesz. Aztán csak pihenek, forrasztok.
Még lenne 1 kérdés, ha komolyabban foglalkozol Ubuntuval. Legfrissebb verziót használjam,ugye? Magyarul, vagy angolul? Valamilyen kiegészítőket tegyek fel, ami hasznomra válhat? |
Bejelentkezés
Hirdetés |