Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az az igazság, hogy sose volt nagy kedvem hozzá, és senki nem magyarázta el (időben). A fiam meg nem mond semmit ( antikommunikatív informatikus, attól megy a kedvem végleg), azért van, hogy itt kérek segítséget, ha már nem boldogulok egyedül.
Látom figyeltek! Ez volt a kakukktojás a baglyok között.
Amikor a tetthelyre értem a baglyok aludtak, vagy imitálták. Nekem háttal voltak mert utcáról fényképeztem. Zajt kellett csapnom, hogy tudomást vegyenek rólam és megforduljanak.A 3-as képnél látszik, hogy a háta van felém és a fejét elforgatta 180°-al. És nagyon meglepődött. Már megszokták, hogy fotózok és nem nagyon akarnak pózolni.
Csak hogy tudd. Én sok mindent magamtól tanultam, senki nem mondta hogy ezt vagy azt hogy kelll. Autodidakta tanulás. Ha csak pár alap dolgot ismersz, akkor a hibázási esély 0.
Sziasztok! Mennyi időnek kell eltelni, hogy ellenőrzött legyen a fiókom? Addig sajnos nem rakhatok fel apróhirdetést... Adminnak sajnos nem találom az elérhetőségét, pedig tőle is szerettem volna megkérdezni.
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2013
Nem küldtem el, mert azt nem írta, hogy kötelező, hanem csak ajánlott.
Tehát akkor sms nélkül is kell működnie.
Nem. Az ellenőrzött felhasználó az, aki elküldte az SMS-t, és beírta a kódot.
Jó megteszem, de akkor kötelező, és nem ajánlott, mint ahogy írva van.
Másnak ajánlott, de aki hirdetni akar annak kötelező.
Már elküldtem a 06202850948-ra a kódot már 20 perce, de még nem jött válasz sms.
A nevemen van, és feltöltő kártyás, nem előfizetéses.
Nekem az imént kb. 5 másodperc múlva jött az üzenet.
Most kaptam egy SMS-t , hogy nyertem Apple terméket. Csak látogassam meg ezt-meg azt az oldalt és pötyögjem be a kódot... Szerintem tuti kamu. Már a cím is gyanús amit meg kell nézni. És a telefonszám is +161 -el kezdődik. Ki kaptatok már hasonló üzenetet?
Ha válaszolsz, akkor biztosan tudják hogy van egy ilyen e-mail cím és mobilszám páros ami rádásul él felhasználót takar.
Ha nem válaszolsz, akkor csak annyit tudnak, hogy van egy ilyen mobilszám... Olyan szempontból érdekes a dolog, hogy az SMS küldés általában fizetős, szemben az e-mail ingyességével (azaz az átverések inkább fordítva szoktak történni)...
Felejtsd el. Ha válaszolsz, jönnek a fizetős SMS-ek.
Ne foglalkozz vele. Ne válaszolj nekik, mert lehúznak.
Idézet: „"Az ellenőrzés gyorsan és egyszerűen normál díjas SMS-el is elvégezhető. A jóváhagyáshoz kizárólag magyarországi fő mobilszolgáltatókhoz tartozó telefonszámok használhatók (azaz (20) Telenor, (30) T-Mobile, (70) Vodafone). "Eldobható mobilszolgáltatók" telefonszámai nem engedélyezettek (Tesco mobile, stb)." ” Sehol nincs írva, hogy nem felel meg feltöltőkártyás. Nem hiszem hogy ne lehetne használni pl T-mobile Domino, vagy Voda Vitamax, vagy Telenor feltöltőkártyásat. Csak az eldobható számok nem használhatóak szerintem.
Igen roppant érdekes, hogy pont sms-el próbálkoznak. De már a web cím is gyanús. www.apple.hu.*****.cc Aki már itt nem gyanakszik akkor az meg is érdemli...
Nagyon szemét módon megy már az emberek átverése. Ha valaki nem gyanakvó egy kicsit könnyen belefuthat a lehúzásba.
Nem válaszoltam. Rögtön töröltem is. Sok hasonló esetről hallottam és rögtön gyanakdni kezdtem, hogy ez nem tiszta ügy.
Sikerült, de nem kaptam sms-ben kódot. Próbálkoztam, egyszer csak be tudtam lépni.
Kb 10-12 évesen még én is viccesnek tartottam. De ha hasonló érdekes településeket akarsz látni akkor: Kurd, Bugyi, Ondód, Heréd...
Na jó ennyi elég, mert még a végén egy modi csak ránéz miket írok és kimoderál Idézet: ... „Monyorókerékhez 3/4 mértföldnyire”
Azért ez is jó Bővebben: Link
Vagy? Bővebben: Link Egyszer már jártam ott.
Én is akkor mosolyogtam meg a hasonló településeket, csak ezzel még nem találkoztam, és így elsőnek, még 21 éves fejjel is mókásnak hangzik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |