Fórum témák
» Több friss téma |
J4 felirat van mellette. A többi az a többihez van.
Van még rajta egy kártya de azt levettem, hogy látni lehessen mindent.
Látom van rajta soros port. Kéne egy DKU5 nokia adatkábel. Linux alatt megkéne lesni, hogy meddig bootol be a kütyü.
Kábel: 3.3v, Gnd
http://prohardver.hu/dl/upc/2010-10/194655_1.jpg Nokia dku bekötés Mindenképp nokia dku 5 -s adatkábel kell! Linuxod milyened van? Vagy mennyire értesz hozzá?
Van egy ACER 1360-as laptopom, arra van nekem felcsapva Linux. UBUNTU 12.04 LTS van feltelepítve rá.
Ahonnan rendelni szoktam cuccokat, ott csak ilyen van: Bővebben
Az oldal szlovák nyelvű de az adatok számokban vannak. Ez jólesz?
A routerre hogy kell bekötni a DKU 5 ös adatkábelt?
Segitsetek lécci, hogy kell rákötni pontosa a routerre a 4 szál kábelt?
Megjött a kábel, elvágtam, 4 szál kábel van benne. Piros, fekete, fehét, lila. Piros az tuti a töltés mert ilyen funkciója is van. Sikerült csatlakoztatni, és inicializálni a minicom-mal linux alatt. De nem birom rávenni a komunikációra a router és a PC között.
Rx Tx Gnd szálra van csak szükséged.
Minicom beállítások:
Az Rx Tx lábakat fordítva kell rákötni a panelra. Ha beállítottad a minicomot, mentsed el a beállításokat, és indítsad el. Kapcsold be a kütyüt és várjuk meg mi történik.
Semmi sem történik. A modemet inicializálta. De nem ír ki semmit.
Sziasztok! TP-LINK 740n belehalt a szoft frissítésbe! Vannak a neten leírások, hogy a jtag csatlakozót egyből kom-portra bekötik, és adnak neki 3,3v-ot. viszont nekem ez nem működik! nem hajlandó kommunikálni a géppel! Ez a dku kábeles megoldás nekem is jó lehet?
Nem kell Nokia kábel egy sima max3232 3,3Vos soros illesztő kell csak meg egy soros port.
Itt van infó a bekötéshez. is... Én a csatolt képen látható kábellel oldom meg az ilyeneket. xbox, telefon, router, stb... A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2013
A kábel rajz lemaradt.
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2013
Szia! Nem tudom h erdekes-e meg, de a console modban tftp vel tudod szerintem kimenteni
Azt nem ertem, h minek ehhez linux? Windowsban puttyval is be lehet lepni. A consoleban a parancsssort altalaban egy bill gyors megnyomasaval lehet elohozni! Udv
Sziasztok! Van egy Huawei B593s-22 routerem, amire nem ment fel rendesen a gyári firmware, a vége az lett, hogy a lenti linkhez hasonlóan téglásodott, valószínűleg nem jó bin lett a végén rátöltve. Ezt szerintetek a linken lévő megoldással meg lehetne oldani? Ahogyan itt olvasgattam, a routeren sem a szabványos RS232 jelszintek vannak, hanem kellene hozzá egy max sorosporti illesztő kábel?
Nem vagyok biztos benne, hogy a leírásban a négy forrszemen akkor 3,3v ott van, de nincs rx,tx rajta? A kis panel szervizpontjain meg nincs meg a 3,3v, ezért innen-onnan szedi össze az rs232 bekötéshez a pontokat? Talán van még soros szervizkábelem ericsson telefonokhoz, meg van egy szótárgép sorosportos kábel, amiben esélyes, hogy egy ilyen jelszint illesztés van, azzal akár mehetne a négy forrpontra is a panel szélén? Brick B593s-22 |
Bejelentkezés
Hirdetés |