Fórum témák
» Több friss téma |
Volt nekem is anno ilyen bajom a mnc forever el. anyi baja volt csak hogy a műanyag porvétő vált fel egy helyen. Ha mégse akkor a bevezető szál ér a membránhoz azon könnyen tudsz igazítani.
igen,...bár kis hangerőnél is,...de tény, vagy porvédő, vagy csévetörés. porvédő is lehet. kis hangerőnél a porvédő, csak ha több mint felében körbevált, akkor zörög, a bevezetőszál meg kis hangerőnél egyáltalán nem.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2013
Helo!
Na megnéztem a bevezető vezetékeket.Minden a helyén. Középpontosan is megmozgattam semmi surlódás akadás mint a vaj. A porvédő volt vagyis még az a ludas.hangyányit fel van válva.Két kis alátéttel kitámasztottam, és úgy megszűnt a hang.Mikor megvetem akkor is feltünt hogy mintha ki spórolták volna alóla a ragasztót. Szóval a G betűtől az N betűig foghíjas a ragasztás.Már csak az a kérdés hogy pillanatragasztóval ragasszam? Bár lehet hogy ez hülyeség, vagy eporapiddal, de az fehér, s félek hogy nagyon látni majd... A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2013
Én pálmatexet javaslok tűvel alákenve. Ha ahhoz kevés a hézag akkor a pillanatragasztó határeset, mert ha nagy egybefüggő felületet kell ragasztani megrepedhet mert rideg.
Ahogy képen látod az elsőn. az első alátéttől indul egészen a másikhoz.
A tű lehet hogy aláfér a hegye biztos. Megnézem van a palmatexünk. Köszönöm a gyors válaszodat!!!
Ahogy képen látod az elsőn. az első alátéttől indul egészen a másikhoz.
A tű lehet hogy aláfér a hegye biztos. Megnézem van a palmatexünk. Köszönöm a gyors válaszodat!!!
Igazán nincs mit!
Azt véletlenül nem tudod hogy meddig szárad a ragasztó?
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2013
Vastagságtól függ tekintve, hogy mit ragasztassz, szobahőmérsékletű legyen a hangszóró, és a ragasztó is.
"2percig" összenyomva tartod a porvédőt a membránnal, és félóra óra múlva használható. Mondjuk én tuttira megyek szinte mindig. Száradni hagynám 2órát "pörkölés" előtt!
a pillanatragasztót inkább hanyagold, mert későbbiekben nem bontható, ha szükséges.
Dehogynem!!! egyszer, de akkor véglegesen...
Szerintem szedd le és ragadsz újból.
Hali!
Na nem volt itthon palmatex, így az eporapid mellett döntöttem. Bekentem a réseket amennyire tudtam majd a maradékot elegyengettem ami kifojt. Raktam rá sújt persze finoman majd egy félóra múlva leszedem.3-4 óra múlva jó lesz de 24 óra míg teljesen megköt. Kocsiba is ezzel ragasztottam a konzol a váltónál és nincs okom panaszra Bízok hogy itt is jó lesz. Még egyszer köszönöm Mindenkinek aki segített ilyen gyorsan!
Nincsmit!
Nem szedtem le, mert a többi részen nagyon jól fog a ragasztó...
A kényes helyeket megcsináltam és várom hogy újra használható legyen. De azért köszi a válaszod
Akkor jól gondoltam elsőnek hogy a porvédő a ludas. De szerintem is jobban jártál volna ha kiveted volna az egészet és újra ragasztod, mert lehet hogy máshol is elfog válni.
Lehet hogy mondasz valamit.
Ha netalántán így lesz újra bár ne adja Isten akkor felbontom.Bár amit most ragasztottam az már csak szakadni fog, úgyhogy már marad a pótolgatás.Remélem azért nem lesz több ilyen alkalom.
Sziasztok! itt egy kis videó ma találtam Bővebben: Link
A pillanatragasztót prímán oldja pl a körömlakklemosó, de szerintem a nitrohigító is oldja. Kipróbáltam, pl porcelán csésze ragasztásakor el tudtam távolítani a kifolyt ragasztót körömlakklemosóval.
Sziasztok.Videoton HA25/1038 mélynyomó felújítás elött állok,de van egy olyan problémám,hogy nemtudom,hogy kiscsapos,vagy nagycsapos membránt kell-e vegyek hozzá.Tudja-e valaki,hogy mi a külömbség a kettő között?
m*ég nem találkoztam ezzel a párosítással, alkalomadtán kipróbálom, köszi!
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2013
u*tánanézek Neked !
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2013
e*gyébkémnt nagyjából mindegy, mert a membránfelületet hozzá ollózhatod, ha nem stimmel teljesen.
*e=E A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2013
Helló!
Nagy csapos kell neki. Nagy huplis
A lengő átmérőjére utal. Azt hiszem a 30-cm-es létezett két féle lengővel.
Jó estét!
Valaki meg tudná mondani hogy ,ha a szövet szegély túl hangos mit lehet vele csinálni? Nincs felválva, maga a szél rezonál. De nagyon.
Szia valahol valami szakadás van szegélyben és átmegy a levegő és azért rezonál nagyon. De milyen hangszóró?
Sziasztok!
Ma hoztak 4 közép sugárzót hogy peremezem meg. 130 peremet hoztak és a hangszórón csak 125 perem van csináljam meg ezzel vagy lehet e 125 peremet kapni valahol?
Ma sikerült szétszedni egy szakadt membránú 15cm-es hangszórót. A gondot a tekercselés mikéntje jelenti, mivel szilárd testre könnyebb tekercselni, mint ebben az esetben. Csinált már valaki ilyet, És hogyan?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |