Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
A legegyszerübb kivenni a 24c32-öt, és egy égetőben felülírni a tartalmat.
De ha jól emléxem akkor már minden fórumon téma volt ez, és itt meg legalább 2 hetes. A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2013
Tudsz egy sasszé számot, adni?
Bocsánat nem 2 hetes csak 8 napos. Itt vagy még, mert akkor várom a választ, ha meg nem akkor megyek. LACIKA81???????????????????????????????????????????????????? A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2013
2 .lehetőséged van:
1. Kiszeded a 24c32- és beleírod azt a tartalmat, amit az előbb feltettem. 2. Vagy belépni szervizmódba az indulásnál, és akkor egy default parancsal beállítja magát a gyáriba, és neked innen újra programozni, kell. Mivel nem itt vagy a közelembe ennél többet nem tehetek érted , Egyébként mivel minden működne rajta, és tételezzük fel jó az eeprom ez egy 30 perces munka. Eeprom cserével 1,5 óra. A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2013
Egyébként jól dokumentált. És a távirányítón biztos rajta van a szervíz belépési felület, csak nincs kivezetve párnára.
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2013
Valaki tudna segíteni a problémám megoldásában. Minden segítséget szivesen fogadok.
Köszönöm a tájékoztatást....sajnos akkor szakihoz kell fordulnom én nem tudok mit kezdeni az eeprom-jával
Mármint a Szombat 11.08h hsz.-re? Linkeld be, mert már nem emlékszünk rá.
Hi kabtam 1 nordmende tvét javításra a kérdésem az lenne, ha bedugom az antenát egy pillanating jó a hang utána elkezd sisteregni de erösen utána kiaz antena bedug 1pill jó utána megint sistergés ja a hűtöborda majdnem forró ha tudtok segíteni megköszönöm üdv ligyakeli az ic TDA7253 a tv nordmende galaxy63 tx91 imc 501/63
Ha igaz akkor ez az, ha nem van még 2 változata, én most nem néztem bele, ....nézd meg gyorsan. És jelezd vissza.
Nem megy a linked
Na mi a helyzet van még 3 rajzanyag ami ugyan erről szól csak másképp, rakjam vagy ne rakjam.Miért nem jelzed vissza?. A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2013
Mert az Opera valahogy nem jól kezeli az oldalt. Böngészőt váltottam.
Rakjad kérlek mert nekem 2 SCART van a tv-n. Azokat is szívesen megnézném.
Gondoltam ne a scart-al van a baj, engem összében érdekelt volna, Ilyenkor meg nem szoktam telepíteni, mikor foglalkoztatnak, mert nem tudok akkor időben válaszolni.Ezért van hogy meggondolom, hogy válaszoljak.
a szerviz menüt azt hogyan tudnám elő csalogatni?
Igyekszem válaszolni.
Nem igazán tudok elmenni ezeken a rajzokon. Hogy típusra ugyan az-e? Hol van az feltüntetve rajta melyik tv-hez van?
Chassis szám szerint van. Ennek a számnak rajta kell lenni a tv-n vagy a nyáklapján. egy ik sarokba,
Katalógus szerint az. De nézz bele az alkatrészek poziciójiba, és nézd meg a rajzon mit ír, és egyeztesd. A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2013
Röhögni fogsz, de most nézem a tv-t. Átmenetileg sikerült a hangot az STB-ről levenni.
A hátán nem találtam a Chassis számot. DE én úgy néztem ezek a rajzok Mono rendszerűek, nekem pedig NICAM STEREO van a tv-ben. Minden esetre itt egy kép a hátáról. Nem vagyok profi fórumozó, de igyekszem megadni minden infót ami kellhet.
A hiba szempontjából tök mindegy. És mit jelent, hogy stb ről levetted a hangot, a Te olvasatod szerint
Set Top Box ról van most hang.
A hiba szempontjábol mindegy az igaz, de arajzok amiket néztem azt hiszem MONO rendszerűek, a én készülékem pedig Stereo. Vagy elnéztem valamit a rajzon?
Tehát külső hangszoró csatlakozóba vagy dugva?
Szia!
A sztereó változat rajzának letöltéséhez kattints a "processing..." helyén megjelenő "Get Manual"-ra. Bővebben: Link
Erre kényszerültem, átmeneti megoldásnak szántam.
Tuti a TV-nek van baja. Pattogott egy ideig, aztán néha elhallgatott most pedig teljesen halk.
Köszi István, én letöltöttem már az előbb csak elfelejtettem iderakni. De elég nagy ugyhogy töltse le magának a kolléga.
Igen, nézegettem már ezt az ElektroTanyát, de csak meghívással lehet bejutni.Szerencsés vagy.
Ez lehet az panel, bár elsőre nem látom rajta az S-video bemenetet a két STEREO kábellel, de azt hiszem mégis ez az. Tipped van esetleg mi okozza a meghibásodást? |
Bejelentkezés
Hirdetés |