Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2049 / 3614
(#) jani1987 hozzászólása Jan 28, 2013 /

Most jutottam el addig, hogy már várom a netes szerződés lejártát. A letöltési keret elfogyott és néhány oldal betöltése komoly időbe telik.
(#) pepe091 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 28, 2013 /

Most nem azért, de te aláírtál egy szerződést, hogy van egy x letöltési korlátod, ha azt meghaladod akkor lassítják... Régen nem volt ilyen lassítás, hanem ha meghaladtad akkor automatikusan az egyel nagyobb csomagot számlázták ki, ez jobb lenne!?
Aláírtad, tudtad mire vállalkozol, innentől kár siránkozni...
(#) jani1987 válasza pepe091 hozzászólására (») Jan 28, 2013 /

Nem az a gond, hanem hogy a weblapok sem úgy jelennek meg, mint ahogy kellene. De megtudtam, hogy most hálózati karbantartás van. Maga a böngészés nincs korlátozva, csak a letöltés.
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2013
(#) pepe091 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 28, 2013 / 1

Mert a böngészés nem generál adatforgalmat, azaz letöltést ugye!?
(#) jani1987 hozzászólása Jan 28, 2013 /

Van köztetek olyan, aki tudja, hogy a HE találkozóhoz legközelebbi vonatmegálló melyik? Az indulás Berettyóújfaluból lesz és normál esetben a Keletinél érne véget.
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 28, 2013 /

Kőbánya-Kispest; és néhány buszmegálló. Google térkép, és látsz mindent (BP. XVIII, Bókay-kert.)
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2013
(#) nagy hoho válasza Norberto hozzászólására (») Jan 28, 2013 /

Elnézést kérek a cnc-t Attila86-nak akartam ajánlani de az agyamban valami keveredés volt.
(#) pjg válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 28, 2013 /

Már 45 ezer.
(#) jani1987 hozzászólása Jan 29, 2013 /

(#) jani1987 válasza pepe091 hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

És arra van magyarázat, hogy néhány oldalt gond nélkül betölt, de a freemail-re sokadik frissítésre se jön be?
(#) jani1987 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

Érdekes, eddig nem volt gond. Akkor miért csak most? Jó dolog, hogy vannak karbantartások, de erről én miért nem tudok soha? Most az én szolgáltatóm végzi a magáét.
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2013
(#) pepe091 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

Köbzoli megmondta a választ, a freemail-t nem érdemes használni. Régen én isazt használtam, de napi 20 spam után azt mondtam kösz, nem. Használj Gmail fiókot, a legelterjedtebb és az egyik legjobb.
(#) pjg válasza pepe091 hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

Tízen éve használom probléma mentesen. Még a C3 üzemeltette mikor létrehoztam azt a fiókot amit ma is használok.
(#) fordkapcs válasza pepe091 hozzászólására (») Jan 29, 2013 / 1

Nem árt azért ha a GMAIL-ról is tudtok pár dolgot.
Bizonyos leveleket egyszerűen, mindenféle értesítés nélkül, töröl. Sem a címzettet sem a feladót nem értesíti erről. Most nem a spam-ról beszélek.
- Ha a csatolmány futtatható (.exe) programot tartalmaz szó nélkül törli (tehát ha megkérem egy barátomat, hogy küldd már el nekem azt a kis programot - az nem fog megérkezni)
- Ha nem akarom, hogy a "nagy testvér lássa, olvassa" amit küldök, és ezért jelszóval védem a rar, 7zip, stb. fájlt amit a levélhez csatolok, akkor szó nélkül törli az egész mailt! Tehát mondjuk egy saját ötletet (mondjuk egy szabadalmaztatni kívánt dolgot, titkosítva) nem tudok gmail-es fiókba küldeni, mert sosem fog megérkezni!
- A napokban egy barátom ncore-os meghívóját is szó nélkül törölte.
- POP3-al (levelzőprogrammal) nem használható rendesen - ha több helyről is le akarod tölteni (mert mondjuk több oprendszered/több géped stb-van) akkor az első letöltés után olvasottá válik, és nem tudod újra leszedni pop3-al, csak ha belépsz a webfelületen és átállítod a státusát (holott néha pont a webfelületes belépést akarná megspórolni az ember egy levelezőprogram használatával)
A fentieket bárki ki tudja próbálni! A legdurvább szerintem hogy minden olyan levelet töröl aminek a csatolmányát nem tudja kicsomagolni..... az pedig még durvább, hogy erről nem is értesíti egyik felet sem. Engem kicsit a HE "moderációs szokásaira" emlékeztet, ahogy néha nyomtalanul eltünnek eggyes hozzászólások. Persze mindennek oka van - nyilván.
Szóval én azt szoktam tanácsolni mindenkinek: NE használj gmail-es fiókot.
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2013
(#) korgs2 válasza fordkapcs hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

Sziasztok! Nem írok gyakran ide,de azért rendszeres olvasó vagyok itt. A g-mail-es témához annyit tudnék hozzátenni,hogy volt már oylan,hogy az egyik pillanatról a másikra minden előjel nélkül letiltott egy feladót,vagy nem tudom mit csinált vele,de bármit küldött azt nem kaptam meg sehogy sem.
(#) Tranzisztor mester hozzászólása Jan 29, 2013 /

Sziasztok!
Megrendeltem egy csomagot Szegedről. Sima levélként lett feladva ma délután.Szerintetek holnap megérkezik?

Mellesleg mi a véleményetek az All In One mini card reader kártyaolvasóról?
(#) pjg válasza Tranzisztor mester hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

Ha elsőbbségi akkor biztosan (ha 17 óra előtt adják fel). Amúgy bármi lehet.
(#) Tranzisztor mester hozzászólása Jan 29, 2013 /

Nem elsőbbségi
(#) bankimajki válasza Tranzisztor mester hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

Akkor miért érkezne meg? Min. 2 nap. De inkább 3-4.

Üdv.: Miki
(#) nagy hoho válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

Muszáj ezt? Olyan jó napom volt eddig, legközelebb írd oda: hoho ne nyisd meg!
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

Figyelek csak nem látok. Majd megtudjátok.
(#) Norberto válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 29, 2013 /

Szia! Rendben, no problemo.
(#) Directors hozzászólása Jan 30, 2013 /

Sziasztok!
Ha én veszek egy 60km helyközi bérletet akkor azzal én bárhová elmehetek?
Azt tudom,hogy míg a szomszéd városba jártam addig vennem kellett egy bérlet igazolót is de hát ott csak 1 város volt. Így gőzöm sincs mit kell tennem.
Felvázolok pár helyzetet.

pl.: Abonyból szeretnék eljutni Törtel,Nagykőrös érintésével Kecskemétre.
Néha sajnos nem tudok ezen a vonalon ugyan úgy közlekedni hanem csak pl.:
Abonyból Cegléd,Nyársapát,Nagykőrös érintésével jutok el Kecskemétre.
Néha pedig olyan van,hogy Abonyból Ceglédre át kell mennem és ott át kell szállnom és úgy tudok tovább menni Kecskemét felé.
De lehet ez pont fordítva is,hogy Kecskemétről Abonyba és Cegléden át kell szállnom.
Nem igazán értem ezt.

Így használható 1db 60km bérlet? Persze a távolság az 60km alatt van mindenképpen.
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2013
(#) Vales válasza Directors hozzászólására (») Jan 30, 2013 /

Bocs, OFF: Te Abonyba való vagy? Öcsémék is ott laknak, nahát kicsi a világ (direkt kisbetűvel).
(#) Directors válasza Vales hozzászólására (») Jan 30, 2013 / 1

Igen,abonyi vagyok.
(#) kiborg válasza Directors hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Szia!
Tudtommal a bérletigazolványon csak a kiinduló és a végállomást tüntetik fel. Tehát, hogy Te melyik úton közlekedsz, szerintem másodlagos.
De ha már úgyis buszozol, akkor meg semmiből nem tart bemenni az információhoz Kecskeméten.
De abban biztos vagyok, hogy használható 1db 60km-s bérlet az adott távolságra.
Üdv Kiborg
(#) Macsek71 válasza Directors hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Javaslom mindenképp kérdezz rá a vásárlás előtt... Nálunk megtörtént, hogy a város-falu bérletet nem fogadta el a város-másik város (a faluban is megálló) busz vezetője ...
(#) Directors válasza kiborg hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Szia!

Nem utazok már. Csak régebben jártam vele.
Köszi az infókat.
Macsek71: Akkor szerintem rákérdezek valamelyik pályaudvaron.
(#) szamóca válasza Directors hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

A Mészáros vendéglő ugrik be rögtön. Sokat kell várni a kajára, de jól elkészítik.
(#) Directors válasza szamóca hozzászólására (») Jan 31, 2013 /

Ahogy mondod. Én is Mészáros vagyok egyébként de sajnos nem a miénk a vendéglő.
Következő: »»   2049 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem