Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezt elbaltáztad, ha olyan csini a csaj naponta tízszer mondanak neki ilyeneket,már nem is figyel rá. Kicsit rámenősebbnek kellett volna lenned, telefonszámot kérni, adni, randira hívni, úgyis a csajok választanak mindig, rögtön kiderülne van-e esélyed nála.
Én annó első találkozásunk alkalmával randira hívtam a nejem, bejöttem neki!
Ha komolyan gondolod, már fél kilenckor ott állsz a rendelő előtt egy csokor virággal, a legjobb formádban, kiskutya tekintettel ! Várhatóan fáradt lesz az egész napos meló miatt, jól fog esni neki a figyelem!
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2013
Oszt honnan szedjek most virágot? Már minden bezárt és nekünk sincs olyan. Majd csak április környékén.
Ha humoros és találékony is akarsz lenni, (amit a csajok nagyon értékelnek ) megfogod az otthon található legszebb cserepest és azt viszed, aztán majd kiderül , ha a fejedhez vágja, akkor így jártál ha meg nem akkor bejössz neki!
Csak nehogy sorban álljanak a rendelő előtt !!!
Merrefelé? Egyébként védett szedni tilos.
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2013
Itt van az udvaromban. Az enyém. 20 éve még volt vagy ezer tő. Már csak 20-30 van.
Az úgy más, de Jani kicsit északabbra van.
![]() ![]()
Nálunk is nyílik (Zugló), és Jani nagyon délre van hozzánk.
![]()
Zugló más tészta. Melegíti a nagy büdös város.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2013
Nem tudom, de én biztos oda megyek lakni
![]()
Vagy vihetne műanyagból valót is, nem kell vízbe tenni és évekig is eláll.
![]()
Én sokkal jobban szertetem a hideget, mint a meleget, -10°C ig, nekem bármi jó
![]()
Mert miről van szó? A cserepes verzióról vagy miről?
A fogad készen van? Mert ha nem akkor még ne kostolgasd.
Azt szabad szedni, de árusítani úgy tudom azt sem szabad.
Ma ez fogadott az egyetemen. Itt volt 2 T-modell is.
![]()
És lehetett menni velük egy tesztkört?
![]()
Sajnos nem, viszont ami a cikkben van a képen az a saját lábán jött Makóról Szegedre, kb 30-35 km. Ahhoz képest, hogy az a példány 1925-ben készült, és eredeti állapotában van.
A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2013
Még pár kép, akit esetleg érdekel.
Szép kis autócska! De ahogy látom akkortájt még elég kiforratlan volt a 4T motor
![]() Majd 2900Ccm, 20LE, 4 Henger, 16L csúcsfogyasztás, de azért szívesen kipróbálnám mit tud!
Annak idején a lovaskocsival kellett versenyeznie, tehát nem volt rossz. Persze manapság nem volna nagy élmény járni vele. körülbelül azt tudja mint egy kétsebességes Trabant.
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |