Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   221 / 440
(#) Frankye válasza klaczy hozzászólására (») Feb 14, 2013 /

Hogy borostyánsárga-e, azt nem tudom, de ilyen méretű, és típusú az, amit keresel. (Ez simán sárga.)

Szerk.: Kb. 3 perc kereséssel ezt találtam. (SMD 0603 méretű, borostyánsárga LED.)
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2013
(#) Szpisti válasza OFK hozzászólására (») Feb 14, 2013 /

Szia !
Most látom hogy válaszoltál a keresésemre, köszi.
Most egyenlőre a sztereo kivitelből van nekem is 2-3 darab original , de ki kell próbálnom hogy az eltérő induktivitása miatt mennyire lesz megfelelő bele .
Addig is köszönöm!

Üdv : Pisti
(#) klaczy válasza Frankye hozzászólására (») Feb 14, 2013 /

Köszönöm szépen!
(#) bakaruha válasza norbi97 hozzászólására (») Feb 14, 2013 /

(#) (Felhasználó 46585) hozzászólása Feb 15, 2013 /

Kell néhány dolgot vennem, gondoltam jó lesz belől a használt is. Ezt ( és még van néhány ilyen ) a Vaterán találtam:

http://elektronika.vatera.hu/hi_fi_asztali_audiolejatszo/egyeb/12db...8.html

Néhány ezer Ft-ért elég sok dobozt, tápegységet, trafót, ezt-azt ki lehet termelni ezekből.
(#) Pityu9 hozzászólása Feb 16, 2013 /

Üdv!
Lemezjátszó hangszedőhöz keresek csatlakozó sarut (csak sarut, nem fejkábelt).
Köszönöm a segítséget!
Üdv!
(#) OFK válasza Szpisti hozzászólására (») Feb 17, 2013 /

(#) prebuds hozzászólása Feb 19, 2013 /

Sziasztok!

A következő dolgot szeretném megcsinálni: Bővebben: Link

Ez egy bűvésztrükk, egy motor, rajta egy kis forgó tárcsaszerűség, amire fel tud tekerni mondjuk 10-15 méternyi nagyon vékony damilt. Ez arra jó, hogy ha egy kendőt kötsz a damil végére, reptetni tudod a kezedbe, jó illúziókeltés. Hogyan tudnám ezt megépíteni? Nekem elég, ha egyirányba teker a motor, ha feltekerte, úgyis kézzel tekerem le a damilt majd. Nem tudom, milyen fordulatszámú (audio)motort vegyek szerintetek? És a legfőbb kérdés, valami ilyesmi tárcsát, vagy tárcsaszerűséget hol tudnék venni, milyen néven? A damil vége pl pillanatragasztóval rá lenne ragasztva, így nem csúszkálna, a lényeg, hogy fel tudja nekem tekerni.

videó - másik kép
köszi a segítséget, tippeket!
A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2013
(#) Gabó válasza prebuds hozzászólására (») Feb 19, 2013 /

Szerintem egy sima motor van rajta. A sebességet egy ellenállással sorba kötve a motorral le tudod venni. Az orsó se lehet nagy téma, fogsz valami henger alakú tömör valamit, pl véknyabb seprűnyél, középre fúrsz egy lyukat, a két szélére kartonból vágsz nagyobb átmérőjű korongot, rá ragasztod, és ezt húzod a motor tengelyére. A két iránynak meg bekötsz vagy egy kétállású kapcsolót, ami középállásba 0 vagy két nyomógombot kötsz be. Ha csak egy irány kell akkor értelem szerűen olyan kapcsoló. Elemtartót is lehet bármerről szerezni.
A második kép jó kiindulásnak.
(#) Tama89 hozzászólása Feb 20, 2013 /

Üdv!
Egy hőmérőt keresek ami egy terem hőmérsékletét figyelné lehetőleg tizedpontosan kijelezné. Bizonyos beállított minimum és egy beállított maximum hőmérsékletnél jelzést kell adnia.
A minimum és a maximum hőmérsékleteket viszonylag sűrűn kell változtatni, ezért könnyen, elektronika jártasság nélkül is kezelhetőnek kéne lennie. És van még egy kritérium az pedig az, hogy maga az érzékelő a kijelző és szabályzó egységtől 200 méterre van. Célszerű lenne ha 1 vagy 2 érpáron tudnának kommunikálni.
Érdekel kész eszköz és építési leírás is.
Szeretném ha egy áramkör tudná az összes funkciót, és nem kéne külön legyártani a modulokat.
Várom az ötleteket.
Előre is köszönöm.
(#) mineral hozzászólása Feb 20, 2013 /

Üdvözlet!

Monitor inverter trafót szeretnék vásárolni. 8TC00332 Van bejáratott forrás ahol ezt meg lehet venni?
(#) mineral válasza mineral hozzászólására (») Feb 21, 2013 / 1

Találtam egy céget. CCFL csövek, Inverter trafók, Fet-ek, vezérlő Ic-k egyéb monitor alkatrészek. Digitális Harcsa kft.
(#) macera2 hozzászólása Feb 21, 2013 /

Üdvözlet mindenkinek!
A video kártyámon u.n. 7 pines S-Video kimenet van. Ennek a 6-os lábán van a Composite Video kimenet. Ezt a jelet vinném a TV-re. Keresek olyan átalakítót ami az S-video 6. lábát köti, mondjuk Ampfenolra. Amit eddig vettem, az az 5. lábat (ami üres, lásd mellékelet) kötötte a kimenetre. Biztos ez az adapter is jó valamire, de erre a célra használhatatlan. [sup][/sup]
(#) Action2K válasza macera2 hozzászólására (») Feb 21, 2013 /

Szia! Van pár ilyen kábelem, este megnézem hogy van bekötve. Amúgy RCA csatis, és nem Ampfenolos. Az Ampfenol egy gyártó.
(#) prebuds válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 21, 2013 /

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek, a varrógép orsója tökéletes lesz!
(#) macera2 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 21, 2013 /

Leesett a tantusz. Igazad van. Tekintsük nyelvbotlásnak, és köszönet a segítségért.
(#) MEXMEX válasza Norberto hozzászólására (») Feb 21, 2013 /

Sajnos, nekem nagyon rossz a véleményem a megújult LOMEX honlapról.
(#) prebuds válasza prebuds hozzászólására (») Feb 22, 2013 /

Az orsó része megoldva, de milyen motort ajánlanátok ehhez? Két ceruzaelemről szeretném működtetni. A 6V-os motor gondolom megy 2 ceruzaelemmel is, csak lassabban, fél gőzzel teker, ugye? Nekem az volna fontos, hogy minél halkabban üzemeljen - mert ha hangos, akkor az egész illúzió elveszti lényegét. Erre vonatkozóan viszont nem találtam sehol infót, hogy milyen típusú motor lenne jó...Bővebben: Link - itt nézegettem az audio motorokat, de nagyon sokféle van.
A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2013
(#) zolika60 válasza prebuds hozzászólására (») Feb 22, 2013 /

Szerintem egy ilyen jó lenne neked.
(#) Csupasz hozzászólása Feb 22, 2013 /

Sziasztok
Lehet hogy butaságot kérdezek, de tud valaki olyan festéket ajánlani, amivel műanyag alkatrésznek krómszerű bevonatot tudok adni?Hol kapható ilyen?
(#) Frankye válasza Csupasz hozzászólására (») Feb 22, 2013 /

Kapható ilyen szórópalackos festék, például ez is olyan.
(#) Csupasz válasza Frankye hozzászólására (») Feb 22, 2013 /

Köszönöm!
(#) kowi hozzászólása Feb 23, 2013 /

Sziasztok! dvd felvevőbe meghajtót hol kapok?
A meghajtó:LG DR275S(MV3-B)
(#) Frankye válasza Csupasz hozzászólására (») Feb 23, 2013 /

Szívesen.
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2013
(#) kowi válasza kowi hozzászólására (») Feb 23, 2013 /

Vagy ha külön lehet forgatómotort meg fejet venni az is jó.
(#) silent15 hozzászólása Feb 24, 2013 /

Sziasztok, keresek olyan dobozt, ami elektroncsőnek megfelelne, a mérete 25x25x90, már kértem pár nyomdától árajánlatot, de mindehol van, egy szerszám költség ami 10,000Ft és annyit nem ér meg nekem. A csöveimet dobozba raknám típus szerint (van amiből 120db is van) és ezekre lenne, van valakinek ötlete, hogy Budapesten hol van ilyen?
Üdv!
(#) kameleon2 válasza silent15 hozzászólására (») Feb 24, 2013 /

Igen. Fóliavágó plotter, kartonpapír, ragasztó .
(#) silent15 válasza kameleon2 hozzászólására (») Feb 24, 2013 /

Sajna olyan 1000db nál, ez necces
(#) zolika60 válasza silent15 hozzászólására (») Feb 24, 2013 /

Pedig nem marad más.
(#) kameleon2 válasza silent15 hozzászólására (») Feb 24, 2013 /

1000db-ot már nyomdában is érdemes. Csak hát az ára.... 90-100Ft/db + vágás. Vagy keresel gyógyszeriparban ismerőst és kifordítasz néhány dobozt... Még valami.. Ne csináltass szerszámot, mert úgyis pontatlan lesz. Nekem 25000Ftért csináltak és 2mm-nyit is elcsúszkált a nyomathoz képest...
A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2013
Következő: »»   221 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem