Fórum témák
» Több friss téma |
Hogy borostyánsárga-e, azt nem tudom, de ilyen méretű, és típusú az, amit keresel. (Ez simán sárga.)
Szerk.: Kb. 3 perc kereséssel ezt találtam. (SMD 0603 méretű, borostyánsárga LED.) A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2013
Szia !
Most látom hogy válaszoltál a keresésemre, köszi. Most egyenlőre a sztereo kivitelből van nekem is 2-3 darab original , de ki kell próbálnom hogy az eltérő induktivitása miatt mennyire lesz megfelelő bele . Addig is köszönöm! Üdv : Pisti
Szia tessék.
http://www.hqelektronika.hu/product.php?pn=bt_l_160h
Kell néhány dolgot vennem, gondoltam jó lesz belől a használt is. Ezt ( és még van néhány ilyen ) a Vaterán találtam:
http://elektronika.vatera.hu/hi_fi_asztali_audiolejatszo/egyeb/12db...8.html Néhány ezer Ft-ért elég sok dobozt, tápegységet, trafót, ezt-azt ki lehet termelni ezekből.
Üdv!
Lemezjátszó hangszedőhöz keresek csatlakozó sarut (csak sarut, nem fejkábelt). Köszönöm a segítséget! Üdv!
Sziasztok!
A következő dolgot szeretném megcsinálni: Bővebben: Link Ez egy bűvésztrükk, egy motor, rajta egy kis forgó tárcsaszerűség, amire fel tud tekerni mondjuk 10-15 méternyi nagyon vékony damilt. Ez arra jó, hogy ha egy kendőt kötsz a damil végére, reptetni tudod a kezedbe, jó illúziókeltés. Hogyan tudnám ezt megépíteni? Nekem elég, ha egyirányba teker a motor, ha feltekerte, úgyis kézzel tekerem le a damilt majd. Nem tudom, milyen fordulatszámú (audio)motort vegyek szerintetek? És a legfőbb kérdés, valami ilyesmi tárcsát, vagy tárcsaszerűséget hol tudnék venni, milyen néven? A damil vége pl pillanatragasztóval rá lenne ragasztva, így nem csúszkálna, a lényeg, hogy fel tudja nekem tekerni. videó - másik kép köszi a segítséget, tippeket! A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2013
Szerintem egy sima motor van rajta. A sebességet egy ellenállással sorba kötve a motorral le tudod venni. Az orsó se lehet nagy téma, fogsz valami henger alakú tömör valamit, pl véknyabb seprűnyél, középre fúrsz egy lyukat, a két szélére kartonból vágsz nagyobb átmérőjű korongot, rá ragasztod, és ezt húzod a motor tengelyére. A két iránynak meg bekötsz vagy egy kétállású kapcsolót, ami középállásba 0 vagy két nyomógombot kötsz be. Ha csak egy irány kell akkor értelem szerűen olyan kapcsoló. Elemtartót is lehet bármerről szerezni.
A második kép jó kiindulásnak.
Üdv!
Egy hőmérőt keresek ami egy terem hőmérsékletét figyelné lehetőleg tizedpontosan kijelezné. Bizonyos beállított minimum és egy beállított maximum hőmérsékletnél jelzést kell adnia. A minimum és a maximum hőmérsékleteket viszonylag sűrűn kell változtatni, ezért könnyen, elektronika jártasság nélkül is kezelhetőnek kéne lennie. És van még egy kritérium az pedig az, hogy maga az érzékelő a kijelző és szabályzó egységtől 200 méterre van. Célszerű lenne ha 1 vagy 2 érpáron tudnának kommunikálni. Érdekel kész eszköz és építési leírás is. Szeretném ha egy áramkör tudná az összes funkciót, és nem kéne külön legyártani a modulokat. Várom az ötleteket. Előre is köszönöm.
Üdvözlet!
Monitor inverter trafót szeretnék vásárolni. 8TC00332 Van bejáratott forrás ahol ezt meg lehet venni?
Találtam egy céget. CCFL csövek, Inverter trafók, Fet-ek, vezérlő Ic-k egyéb monitor alkatrészek. Digitális Harcsa kft.
Üdvözlet mindenkinek!
A video kártyámon u.n. 7 pines S-Video kimenet van. Ennek a 6-os lábán van a Composite Video kimenet. Ezt a jelet vinném a TV-re. Keresek olyan átalakítót ami az S-video 6. lábát köti, mondjuk Ampfenolra. Amit eddig vettem, az az 5. lábat (ami üres, lásd mellékelet) kötötte a kimenetre. Biztos ez az adapter is jó valamire, de erre a célra használhatatlan. [sup][/sup]
Szia! Van pár ilyen kábelem, este megnézem hogy van bekötve. Amúgy RCA csatis, és nem Ampfenolos. Az Ampfenol egy gyártó.
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek, a varrógép orsója tökéletes lesz!
Leesett a tantusz. Igazad van. Tekintsük nyelvbotlásnak, és köszönet a segítségért.
Sajnos, nekem nagyon rossz a véleményem a megújult LOMEX honlapról.
Az orsó része megoldva, de milyen motort ajánlanátok ehhez? Két ceruzaelemről szeretném működtetni. A 6V-os motor gondolom megy 2 ceruzaelemmel is, csak lassabban, fél gőzzel teker, ugye? Nekem az volna fontos, hogy minél halkabban üzemeljen - mert ha hangos, akkor az egész illúzió elveszti lényegét. Erre vonatkozóan viszont nem találtam sehol infót, hogy milyen típusú motor lenne jó...Bővebben: Link - itt nézegettem az audio motorokat, de nagyon sokféle van.
A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2013
Sziasztok
Lehet hogy butaságot kérdezek, de tud valaki olyan festéket ajánlani, amivel műanyag alkatrésznek krómszerű bevonatot tudok adni?Hol kapható ilyen?
Kapható ilyen szórópalackos festék, például ez is olyan.
Sziasztok! dvd felvevőbe meghajtót hol kapok?
A meghajtó:LG DR275S(MV3-B)
Szívesen.
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2013
Vagy ha külön lehet forgatómotort meg fejet venni az is jó.
Sziasztok, keresek olyan dobozt, ami elektroncsőnek megfelelne, a mérete 25x25x90, már kértem pár nyomdától árajánlatot, de mindehol van, egy szerszám költség ami 10,000Ft és annyit nem ér meg nekem. A csöveimet dobozba raknám típus szerint (van amiből 120db is van) és ezekre lenne, van valakinek ötlete, hogy Budapesten hol van ilyen?
Üdv!
Igen. Fóliavágó plotter, kartonpapír, ragasztó .
1000db-ot már nyomdában is érdemes. Csak hát az ára.... 90-100Ft/db + vágás. Vagy keresel gyógyszeriparban ismerőst és kifordítasz néhány dobozt... Még valami.. Ne csináltass szerszámot, mert úgyis pontatlan lesz. Nekem 25000Ftért csináltak és 2mm-nyit is elcsúszkált a nyomathoz képest...
A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |