Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   218 / 376
(#) jandark válasza kadarist hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Szia.Köszönetem..
Elméletileg ő lesz az,ennek a készüléknek lenne szükség a kapcs rajzára:Teleton TFS 70
(#) jimmy47 hozzászólása Feb 13, 2013 /

SZIASZTOK "MESTEREK" !!
ORION HT 333 motorvezérlési IC bekötési rajzot keresek. Sajnos sikerűlt kiforrasztani a AMtek AM5868BSl/f icét, jött a nyomtatott áramkörrel, de valamenyi azért megmenekült. Azóta beszresztem, egy kissebb hőfoku pákát. legközelebb jobban vigyázok, tanúltam a hibámból. Kőszönöm : üdv. JIMMY47 / Fényképet majd a nyákról nemsokára./
A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2013

ITT a nyák fényképe:

CIMG0324.JPG

(#) mindenes válasza jimmy47 hozzászólására (») Feb 13, 2013 /

Ha jól értem amit irtál , te bekötési rajzot keresel az ichez vagyis adatlapot. Ezt itt találod:Bővebben: Link De a teljes szervizkönyvet is letöltheted innen.Bővebben: Link. Üdv.

Köszönöm, de ezeket megnéztem, de konkrét kapcsolási rajzot keresek. Ezek olyan átlagosak. Az Elektrótanyán van, de ahoz nincs hozzáférésem sajnos. Nagyon köszönöm, azért, hogy válaszoltál.
ÜDV :JIMMY47
(#) kadarist válasza jimmy47 hozzászólására (») Feb 13, 2013 /

Szia!
Regisztráció és külön hozzáférés nélkül is letölthetsz onnan, ha kivárod, míg mgjelenik alul a "Get Manual" felirat, amire rá kell kattintani.
(#) fecameca válasza kadarist hozzászólására (») Feb 13, 2013 /

Nekem azt írja ki, hogy a böngészőm valamelyik kiegészítője nem engedi onnan a letöltést.
Tudnak ott a regisztrációhoz olyan hülye kérdéseket feltenni, hogy eddig még mindig megbuktam.(2x próbálkoztam) A legutóbb például sortrafóról fűtött katódsugárcsövön milyen műszerrel mérnék fűtőfeszültséget? A digitális multiméter, persze hogy nem volt jó válasz, de volt még a felsorolásban reflexiós turbulenciaméter is.
(#) kadarist válasza fecameca hozzászólására (») Feb 13, 2013 /

A regisztráció önmagában nem biztosít többlet letöltési lehetőséget, mert az extra lehetőségek eléréséhez aktivitást kell mutatni az oldalon. Tehát a napi kettő letöltéshez nem kell semmit sem sem tenni, csak kattintani.
(#) reddot válasza kadarist hozzászólására (») Feb 13, 2013 /

Tessék.
(#) jimmy47 válasza kadarist hozzászólására (») Feb 14, 2013 /

HALLI !!!
Ezt nemtudtam, de köszönöm, kipróbálom majd.

Ha már szlengben köszönsz, nem két ll a Hali ..és nem csupa nagybetű, mert az kiabálás.
A hozzászólás módosítva: Feb 15, 2013
(#) szikorapéter hozzászólása Feb 16, 2013 /

Helló.Én egy compaq armada 1750 drive caddy átalakítónak a sémáját keresném mert megvenni drága de a laptop még tökéletes külömböző vezérlési feladatokra.A csatlakozóit be tudom szerezni csak a séma hiányzik hozzá,de a google-ban semmit nem találtam.A válaszokat előre is köszönöm.
(#) Remci hozzászólása Feb 16, 2013 /

Sziasztok!

Ziphona combo 823 típusú lemezjátszó kapcsolási rajzát keresem, ha valakinek meglenne és feltenné, megköszönném.
(#) HA3GX hozzászólása Feb 16, 2013 /

Sziasztok,

keresek olyan blocking oscillatoros rajzot, ami 1,5V-ból közel 3V-ot állít elő (+-10%), a pontosság nem számít. Tranzisztoros kapcsolások előnyben.

Köszönöm!
(#) december13 hozzászólása Feb 16, 2013 /

Sziasztok !

Siemens Euroset 805 vonalas telefonhoz keresek kapcsolási rajzot. Megköszönném, ha valakinek meglenne, vagy adna egy linket ahol fellelhető.
Köszönöm
(#) gerenk válasza HA3GX hozzászólására (») Feb 16, 2013 /

Egy tranzisztoros kapcsolás Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2013
(#) gerenk válasza HA3GX hozzászólására (») Feb 16, 2013 /

És egy IC.-vel működő kapcsolás Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2013
(#) otamas86 hozzászólása Feb 18, 2013 /

Szeretnék érdeklődni, hogy nincs e meg valakinek a fent említett hifi kapcsolási rajza és feltöltené e?, illetve a hangfalak szétszedésére valami tipp.
(#) otamas86 hozzászólása Feb 18, 2013 /

Sziasztok!
Kapcsolási rajzot keresek. Tipus: LG ffh969 hifi
Örleteket is elfogadnék, már ha van, mivel rengeteg oldalt megnéztem már a neten.
Előre is köszönöm a segítséget!
(#) kadarist válasza otamas86 hozzászólására (») Feb 18, 2013 /

Szia!
Itt kattints alul a "processing..." helyén megjelenő "Get Manual"-ra. Nem kell regisztrálás a letöltéshez.
(#) Ameron24 válasza otamas86 hozzászólására (») Feb 20, 2013 /

Szia!
Ha nem megy e letöltés csatolom.
Egyébként a "google a barátod", nem rosszból, de nem bűn utána nézni a dolgoknak.
(#) KorLaci hozzászólása Feb 20, 2013 /

Hello !
Wharfedale Topaz SW-10 Subwooferhez keresek kapcsolási rajzot.
Köszönöm
(#) soos csaba hozzászólása Feb 22, 2013 /

Sziasztok, keresem a DT9208A típusú Digitális Multiméter rajzát!, leltem is egy hozzá illő rajzot, csak sajnos ha ki nagyítom el mosódik minden, és nem lehet a rajzból ki venni semmit hogy éppen milyen értékű alkatrészek szerepelnek a rajzon. Aki tud azt kérem segítsen. Köszönöm!.
(#) proli007 válasza soos csaba hozzászólására (») Feb 22, 2013 /

Hello!
Lehet nem leszel elégedett vele, de végül is nem olyan szörnyű ez és ezen a kínai oldalon a fontos részek látszanak.
üdv!
(#) laszlokunstar válasza soos csaba hozzászólására (») Feb 22, 2013 /

Esetleg amit mellékeltem segíthet.

Most látom több ilyen típusszámú multimétert gyártottak. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2013
(#) soos csaba hozzászólása Feb 22, 2013 /

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!. Örök hálám!
(#) kowi hozzászólása Feb 24, 2013 /

Sziasztok!
Rajzot keresek orion-T2835-STX Silver.
Nem találok benne sasszi számot pedig szedtem már szét egy párat... Olyan mintha Grundig bele lenne.
(#) kadarist válasza kowi hozzászólására (») Feb 24, 2013 /

Szia!
Esetleg PT90?
(#) kowi válasza kadarist hozzászólására (») Feb 24, 2013 /

Lehet csak olyan béna vagyok hogy nem bírom letölteni...
(#) kowi válasza kadarist hozzászólására (») Feb 24, 2013 /

Meghajolok előtted megtaláltam a sasszit valóban pt 90.
(#) kadarist válasza kowi hozzászólására (») Feb 24, 2013 /

A fórumon is meg van a rajz, több verzióban.
Következő: »»   218 / 376
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem