Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
zoly15 már ifjabb generáció és ezért kicsit süket.
A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2013
Tesséééééééééék? Nem hallottam tisztán.
Vicc: Kislányom ne menj a diszkóba, mert a végén megsüketülsz. Kösz anyu, már vacsoráztam.
Inkább ezzel! Pláne, ha hallja a szomszéd.
Anno én is próbálgattam, de állandóan vízhólyag nőtt az ujjaimra ezért hanyagoltam. De hallgatni azóta is szeretem.
Én nem szoktam akkordozni. Az nem az én műfajom. Anélkül is lehet játszani.
Én is szólópárti vagyok. Az akkordozás olyan *
Vagy inkább kell hozzá némi tudás.
Jó lenne! De az enyém is jó!
No, ezért szólunk a helyesírás végett. Nehogy idáig süllyedjünk.
Idézet: Miért akarja a dobozát kicserélni...? „doboz csere is érdekel”
Inkább az a kérdés, hogy mire szeretné cserélni. Esetleg egy másik dobozra?
Hogy te miket észre nem veszel! Most megnéztem jobban 1. Cirill betűk a fotón. 2. Oroszlányban lakik. Ez a lány Oroszlány!
Az kemény, gondolom tahó volt a jele óvodában.
Csak így névtelenül: "Nokia c3 as telo elado ar 15 ezer"
Sziasztok! Fiatal egyetemista vagyok, es egy projekthez olyan csomagolo szivacs kellene, amely gyakran van az elektronikai cuccokat (alaplap, ram, videokartya stb) csomagolasaban. Ha valakinek van egy kis ilyen anyaga szivesen atvennem a BME kampuszan vagy a nyugatinal par szaz forintert. Elerhetosegem: *
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2013
A szivacs része a lényeg, vagy az antisztatikusság?
Kedves Gafly!
Igazabol mindketto - antisztatikus szivacsra lenne szuksegem egy projekthez, mint ami a kepen lathato Nem kell sok. Irhatsz privatban * A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2013
Nem tudom miert kerult "nem elektronikai" temak koze, mert tenyleg elektronikai celra szeretnem Egeszen pontosan szeretnek egy ilyet osszerakni:
http://www.instructables.com/id/DIY-Force-Sensitive-Resistor-FSR/ es jelenleg nincs ilyen antisztatikus szivacsom! Rengetek fele alkatresz jon ilyen csomagolasban, ugyhogy biztos van valakinek. Nagyon orulnek ha megszabadithatnek valakit egy kis folosleges szivacstol
Ez de komoly, vannak ilyenjeim, kipróbálom. Mielőtt lelkes lennél, sajnos messze vagyok tőled.
Szerintem ballagj el valamelyik elektronikai alkatrész boltba, több is van a környékeden, és kérj az eladótól. Ott a csomagolásokból termelődik ilyen feleslegben, úgyhogy biztosan megszánnak egy pár darabbal.
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2013
Mekkora darabra lenne szükséged minimum?
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy ti milyen munkahelyeket ismertek Budapesten, ahol pl. mikróvezérlőket/DSP-ket programozó mérnököket (Software területen) alkalmaznak? Amiket eddig találtam: Bosch - autó elektronika AVL kút - autó elektronika Knorr Bremse - vasúti fékek Lightware - LED falak ThyssenKrupp - Autóipar Esetleg tudtok még? Köszönöm
Az apróban van egy ilyen. Talán ez is érdekes lehet.
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |