Fórum témák
» Több friss téma |
Ha elmondod nekik, hogy konkrétan milyen helyzetekben fordul elő a hiba, akkor úgy tesztelik és elég valószínű, hogy kibújik a szög a zsákból.
Megnéztem a GPU-Z kis progi legújabb verziójával játék közben és a GPU feldolgozó mag kihasználtsága mutat % értéket addig a GPU video mag kihasználtsága végig totál 0%! Na most vagy a GPU-Z a driver miatt nem tudja mutatni, bár a 306.23 verzióval nem igazán hiszem, hogy ilyen gond lenne.
Egy kis kiegészítés az előzőhöz:
Sziasztok!
Először is, elnézést kérek a Moderátoroktól, ha nem jó helyre írtam. Egy hordozható kis DVD képét szeretném megjeleníteni, egy laptop kijelzőn. Csak a kijelző ép, a laptop már le van róla bontva. Lehet erre valami megoldás? Gyakorlatilag a kis DVD képernyő nagyobbításáról van szó. A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2013
Az tökmindegy. Hidd el, szarok ezek a kártyák.
Ok! Én elhiszem ez van ha nincs jobbra pénz!
PcMark05 Professional Edition Graphics test suite--> 2D Grapics Memory - 128 lines képileg hibázik! --> Ha jól néztem mikor hol torzulás látszik, olyan mintha szétesne a textúra?! Win XP 32 bites alatt számít valamit a gari teszt felé?
Csak annyit számít, hogy XP alatt még stabilabb. Windows 7 alatt aero mellett általában rosszabb.
Akkor érthetem úgy, hogy ebben az irányban /lásd elöbbi hsz/ küldhetem garis tesztre /?Ram?/ hibával a PcMark alapján?
Igen!
Köszönöm a segítséget! Jelzek ha megvan a Garis teszt!
Teszteltem egy másik játék alatt is a videokártyát (GTA San Andreas) őszintén korábban már használtam a game-t ezzel a kártyával, de akkor nem volt semmi gáz. Most olyanokat produkál ebben a játékban, hogy kicsit gyorsabban haladok benne járművel /az oké, hogy elmosódik a környezet, mert azt mindig is csinálta/ , hogy
frekvenciazavarok jönnek elő a textúrákban pl.: úttesten az út felfestés helyén, függőleges felületekben, de amint lassulok jó minden Ha már nagyon gyorsan megyek szemcsésedni (majdnem hogy hangyásodni ) látom az útfelületet + frekvenciazavar lesz látható lassulásra szintén visszaáll. Ami még feltűnő, hogy néha, de csak játék közben (GTA S. A, esetén) elveszti az egeret /nem reagál/ ilyenkor 2-3 körös mozgás a menüben bill. segítségével és újra van egér bár lehetséges, hogy a cheat program miatt van ez. Az élvonalak az általam irányított jármű vagy ember közvetlen környezetét kivéve az élvonalak nem sík vonalban hanem szaggatott lépcsőzetesen rajzolódnak meg, továbbá a távolabb eső tárgyak (oszlop, tábla stb...) olyat produkál: - mintha egyszerre 2 lenne lerakva - eltűnik/megjelenik mindezt gyorsan vibrálásra hasonlítva jeleníti meg vagy mintha újra és újra ki akarná rakni ugyanazt a textúrát Ezek után erősen megérett az a Garanciális teszt.
A felsoroltak tipikus shader problémák amikben ezek a kártyák szenvednek és mondtam, hogy egyre rosszabb lesz.
Annyit kiderítettem, hogy a frekvenciazavar nem biztos, hogy a videokártya bűne lesz, mert az integrált v.kari (Intel GMA 3100) alatt is látszik -->Monitor - hogyan tudom csökkenteni a annak mértékét? Vegyem lejjebb a képfrissítést? jelenleg 85Hz - en megy. Az nVidiásat ma viszem garis tesztre.
Sziasztok. Nekem is van problémám egy LG Flatron ezt710b típusú monitorommal, ami egyik pillanatról másikra elkezdett vibrálni. A képe továbbra is szép, meg is van minden szín, csak "lágyan" rezeg. Mintha imbolyogna kicsit, de akkor is csinálja ezt, ha kihúzom a gépből és a NO SIGNAL felirat látszik csak. Szóval ott van valami gond. Semmi előjele sem volt, nem sípolt, nem vibrált, se semmi. Amikor ez megtörtént az ATI videókártya driverem kiírta h valami VPU nem válaszolt a minitorban és ezért alaphelyzetbe állt. Próbáltam Hz-t állítani és minél feljebb rakom annál gyorsabban rezeg, de egyébként semmi változás. Ha kikapcsoltam pár perc múlva vissza,akkor egy-két percig megint jó volt. A "degauss" nem segített sajnos. Remélem van valami ötletetek, hogy mi lehet. Előre is köszönöm.
Üdv..
Lennegy olyan kérdésem, hogy van egy Samtron 75e-típusú crt monitorom! a hibája az, hogy filmnézés és netezés közbe sötét a képe, a fényerő és a kontraszt 100%-on van! a képen láttható tekerők mire jók állítható vele a kép villágosítása? Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok, tud valaki valahol ingyenesen letoltheto rajzot View Star 7006s tipusu monitorhoz? Be sem kapcsol, a tap szekunder oldalan a 4 kondibol 3 pupos, sot a primer oldalon is egy 100u/50v. Biztositek jo. Elore is koszi.
Valamilyen belső azonosítót nem találtál, mert ez a monitor olyan, mintha egy ismert típust Romániában szereltetett volna össze egy gyártó a saját márkanevével fémjelezve.
Sajnos nincs semmi ismeros rajta, de holnap meg atnezem, nincs-e valahol valami gyari cimke. A tapon nagyon sok hideg forrasztas van, valszeg kinabol errefele a hajon gyartottak. Vagy megse, mert a google-ba beutve a nyakon levo szamkodot, megtalaltam valami kinai oldalakon, ott viszont a KTC W9006s modell jelenik meg, amihez persze ugyanugy nem talaltam rajzot. Az egyetlen dolog amitol felek, hogy a smd vezerlo ic is elszallt, ezen pedig csak anyit ir:20306 PQJL. Udv.
Üdv! Van egy régi Ibm 17 colos crt- monitorom amit tartaléknak szánok.. a probléma az vele hogy felül visszafutási csíkok láthatóak, és az ablak felső szegélye ahol pl. a bezárás gomb található nem látszik, Hanem a csíkokban tükröződik vissza. és sehogy nem lehet összébb húzni. Ez a jelenség fenn áll 2d és 3d-s alkalmazásoknál is, kivétel ha filmet indítok el teljes képernyőn. akkor nem látszik a hiba. Valaki tudja mi lehet a gond? Mert sajnos nekem tüzetesen nincs időm átnézni. Képet mellékeltem.
Szia!
A függőleges eltérítés végfok-IC-je körüli elkókat gyomláld ki!
Hali. Ha esetleg még segít, azóta annyi történt, hogy ha elkezd vibrálni, akkor ha nekifordítom a ventilátort, akkor pár másodperc elteltével elkezd lassulni, majd teljesen megszűnik a vibrálás megint egy 10 percre. Úgy vélem, hogy ez valami kondenzátor hiba lehet. Az biztos hogy hőfokfüggő. Valakinek valami ötlet?
Szerezz be egy palack hűtősprét és fújkáld meg itt-ott.
Nem is tudtam, hogy van ilyen hűtőspray. Hétvégén szétszedem, megnézem, hogy hogyan áll a porosodás belül, hátha csak az szívat.
Sziasztok!
HP Ergo 1280 Ma reggeli jelenség, kép elmegy, majd visszajön egy pillanatra, majd megint elmegy, és így tovább. Nagyfeszültségű csattogás hátulról, és amennyire be lehet látni szép nagy szikra a csattanásokkor. Ha lebontom a hátulját, nyilván jobban fogom látni, melyik alkatrész csinálja a műsort. Kérdésem, mivel nekem a CRT tv-k és monitorok teljesen kimaradtak a szervizelésből melyik kondit kellene kisütni, hogy lehetőleg ne keljen testközelből élveznem a nagyfeszültséget? Köszi
Szia!
Nem kell kisütni semmit sem. Vedd le a hátulját és figyeld meg a szikrázás helyét.
Ha jól tudom, az a sorkimenő trafó, ez szikrázik kb. másodpercenként egyet. Felül, valami áthúz.
1998-as a monitor, gondolom, hogy erre már annyira nem éri meg költeni, de szívesen fogadok minden tanácsot
Porold ki és az áthúzás helyénél alaposan kend be szilikon tömítőpasztával, jó vastagon. Kötés után próbáld ki!
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2013
Köszi a tippet, ma már nem, de holnap megcsinálom, és visszajelzek az eredmény felől.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |