Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A kétnyelvű oktatás gyakorlati szemléltetése!
![]()
Az oktatásról jut eszembe :
n*emrég egy hentes kisüzemben eldugult csatornát kellett elindítani, munka közben odatipeg a főnök asszonykája aki tanár vagy tanítónő , és próbál segíteni: a* cső másik végén kellene a dugulást kimosni ... m*o n* dtam neki,* hogy a cső becsatlakozik egy másik csőbe t ellágazással, a beton alatt van, még nehezebb hozzáférni.. m*ásnap azért nem bírta ki hogy ne okítson ki : ő tudja hogy a csőnek 2 vége van , inkább onnan kellett volna kezdeni.. n*em mertem röhögni - ilyenek ezek a tana*ra*k? A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2013
Idézet: Nem, csak van ilyen is „ilyenek ezek a tana*ra*k?” ![]() Steve
Hogy mondod máshogy, haj van az autón: her iz on ford.
Hámló hátú paci: már kopó ló. És végül, csak erős idegzetűeknek!
Már aludnod kéne, nagyon merül az elemed!
Mert a tanárok ráérnek a párjuk cége telephelyén észt osztani. Na neeee!
Egy általad említett hölgy is meghalt. Kopogtatott a Mennyország kapuján.
Szent Péter megkérdi: mi az? Hangzik a válasz: nem mi az fiacskám, hanem ki az? Erre Szent Péter: jaj Istenem, már megint egy pedagógus! Én nagy tisztelője vagyok a tanároknak, tanítóknak. Annyi hülye szülővel van dolguk, akik meggátolják, hogy a gyermeküket taníthassa. Olvastam valahol: a mostohaszülő a legjobb pedagógusi ügyfél.
Szerintem, ez esetben, nem a kutya a legveszélyesebb...
Igen, ilyenek. Nincs idejük megtanítani a fórumozókat a helyesírásra, mert a cső végét keresik, megalázóan alacsony fizetés mellett!
![]() Idézet: Az általánosítás mindig problémákat szül ! Milyen munkakört tudsz említeni, ahol nincs ilyen ember ?!„Igen, ilyenek.” u.i. én is tanár vagyok és ástam már el is csövet, nem csak ki ( a "magas" fizetésemnek /ami alatta volt a kőműves kollégának, jobban kerestem az építkezésünk alatt segédmunkásként, mint tanárként!/ és néhány "szakember" tudásának köszönhetően! ) ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2013
A tanári pálya is hivatás; a mazochistáké!
![]()
Ma már egyre inkább. A tanítás a munka töredékét teszi ki.
Azt valószínűleg nem tudod, hogy nem Te vagy az egyetlen tanár itt, pl. vicsys és jómagam is tanárok vagyunk...
Igaz nem tanárként, én is iskolában dolgozom (rendszergazdaként), de a feleségem, a barátnőm, a húgom, a sógornőm és a menyem is tanít.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2013
Nem tudtam, örülök neki, hogy más is van, aki elég "mazochista" és hisz a világ "jobbításában"
![]() Nem tudom mit tanítottok, de ismeritek az új kerettanterveket ( tervezeteket ! ) ? A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2013
Ebből is látszik, hogy elnőiesedett a pálya; a nők szívósabbak, jobban bírják a gyűrődést. Csak utána mi szívunk itthon.
![]()
Ezt aláírom!
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2013
Az ismerősöm azt mondta, hogy 2 szakma van, amihez kell, hogy társuljon némi szadizmus: a fogorvos és a tanár....
![]()
Vagy. Kihúzom a fogad, és írok be még egy egyest!
![]()
Úgy látom, van egy harmadik szakmai is: a moderátor....
![]()
Nem, mert az a beírás, foghúzás után, még némítaná is egy hétre a gyereket.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |