Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Jó lett az. Az enyém egy tönkrement akkutöltő dobozában van.
Hmm, igaz. Probléma megoldva.
zolika60: képet róla!
Íme. Tudom nem egy szép darab, de több mint tíz éve így van. Azelőtt csak a trafó volt csupaszon. Bocsánat a képekért, de csak a laptop kamerája állt most rendelkezésemre.
Ha több, mint tíz éve bírja, akkor rossz már nem lehet!
Egyre több arcot ismerek meg innen
Kit így, kit úgy
Ez csak korfüggő. Az mondják, hogy itt a kis országban ötven év felett mindeni találkozott már mindenkivel.
Szembe világított a képernyő, de jogos.
akkor még fiatal vagyok
Kicsivel több, mint a felét viszont eszerint ismerem A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2013
Nem elegáns, de strapabíró. simpi kolléga egyszer már forrasztott is vele, és most a tőle vásárolt páka van rajta.
A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2013
Nincs ezzel semmi baj kolléga, nekem is így van megoldva, és működik.. Tudod...
A tiéd emlékeim szerint szebb. Ez a doboz körülbelül háromszor akkora mint amekkora szükséges, de ez volt kéznél, amikor ráuntam, hogy megint letörött a sorkapocs a trafóról amikor felrúgtam a garázsban. Álmaimban gondoltam arra, hogy építek bele hőfokszabályozót egy alkalmas pákához, de ez azóta is csak ábrándozás szinten jut eszembe. Így nem használt állapotban az elején található kivágásban tartom a pákát. Talán ha nyugdíjas leszek valaha akkor foglalkozom majd vele.
A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2013
Nekem is kéne most a kattogóson alakítani, mert végre tudtam hozzá rendes törésgátló gumit venni, de kábelt még eddig nem. Szóval, most kábelra vadászok, csak az a gond, hogy az új kábel 4000 forint...
Az egyik Weller TCP pákámon gumikábel van mi tökéletes megoldás. (gumi audiokábel melyet zenekari,D.J hangfalaknál használnak a gyakori szét és összerakás miatt. )
KB egy évig nekem is csupaszon volt a páka trafóm. Majd egy mini PC tápegység dobozba szereltem bele.
Köszi az ötletet.
Apropó: Valaki nem tudja, hogy Szegeden hol van olyan üzlet, ahol lehetne venni 0,75cm átmérőjű, fekete, 2 eres, szilikonozott kábelt? Mert akkor tudnék mit rakni a pákába...
Esetleg próbáld meg itt. Link
Ismerem őket, sajnos nem találom a szilikonos kábelt. Eredeti kábel tudtommal itt lehet venni, de az 4k...
Igaz,hogy ez nem Szegeden van,de szerintem a célnak megfelelne. Link
Itt találtam, de sem az árát sem a minimálisan vásárolható mennyiséget nem leltem. Alkalomadtán, ha arra járok megkérdezem. Nincs tőlünk messze.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a lépcsős fúró mire jó és ezt hogyan kell megfelelően használni? Ezek a készletek használható fémhez is? Minőségük milyen lehet? Bővebben: Link Bővebben: Link Ez a gép szerintetek milyen minőségű lehet? Bővebben: Link Csak nagyon ritkán használnám de ha 1-2 használat után szétesik akkor inkább hanyagolnám. A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2013
A lépcsős fúróval lemezbe lehet szép kerek lukakat fúrni.Nem szakítja az anyagot,mint a csigafúró.Használni ugyanúgy kell mint a hagyományos fúrót.Létezik belőle fokozatos,és fokozat nélküli is.Nekem van két fajta: Az egyik örökség Édesapámtól,az egy ipari cucc ,a másik 5ezeres piaci 3-as készlet.Mindkettő kiválóan dolgozik.
Az Extool cuccok jók.Nekem a szervizautóban van pár. István
Így már értem. Köszönöm szépen a tájékoztatást.
Korrekt!
A fűtést jelző LED-et hogy oldottad meg?
Nekem soros ellenállással van ( kb. 2 ohmos ), amire korlátozó ellenállással kell rákötni a LED-et! Így a pákám kb. 20-21 V-ot kap, lassabban fűt fel egy kicsit, de menet közben nem érzem a hátrányát és bízom a hosszabb élettartamban !
Steve
Sorba van kötve egy kb 10 menetes áram tekercs amibe egy reed relét tettem,s az kapcsolja a ledet.
A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2013
Most már nálam is megy 1 éve. Az tetszik még benne,hogy a reed a váltóáram miatt egy halk zümmögő hangot ad,de nem zavaró igazából nem is kell figyelni a ledet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |