Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A fedetlen cseccseneteket mellőzd, me még megleszel fenyítve!
Ó a valóság az nagyon más. ![]()
Valóban, csak elsőre nem tünt fel annyira, de a természetes akkor is jobban tetszik.
A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2013
Nem tudom, már törölték az utolsót. Úgylátszik valakinek nem tetszett, pedig némelyik strandon többet lehet látni. Persze csak a link "törlődött", az eredeti orosz oldalt nem tudják az itteni modik piszkálni
![]()
Nem raktam be a képet, csak a linkjét. Oda kellett volna írni, hogy "vigyázat felnőtt tartalom" ? Legközelebb inkább nem rakok be semmit erre az oldalra.
A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2013
Valóban nem a kútba, csak a kávájára, igaz?
Nehogy már még neked álljon feljebb! Eddig sem volt bugyi nélküli fotó, vagy link, és ezután sem lesz.
Nem. Csak tudod, van egy egészséges (normális) határ, amit nem lépünk át, mivel nem csak Te nézed, hanem kiskorúak és vallásos emberek is, akiknek az ilyen pucérság már vulgáris.
Aktualitás: Kedvenc locsolóversem: Sivatagban megy egy teve, Locsolhatok, ee, ee? ![]()
Szevasztok,
azt gondolom, a sivatagban mindeki örülne ha meglocsolnák... ![]() ![]() fordkapcs: Jó megfigyelőképességed van,most mégis elmulasztottad elolvasni a topic címét... És ez vicces... ![]()
Idézet: „Kedvenc locsolóversem: Sivatagban megy egy teve, Locsolhatok, ee, ee? ” Ha szabad javasolnom, a költészet helyett, maradj inkább az elektronikánál...! ![]()
De ez spiccesen is megy és nem is feltűnő...
![]()
Holnap a locsolkodáskor vigyázni ám!
![]()
Hát ilyet semm szagoltam még
![]() ![]()
Ez jó!
Egy darabig elnézegettem, de aztán becsületemre szolgáljon, meggyőződtem róla, hogy mit mutat a naptár.. Ez a favorit: Idézet: „Ne nyalja meg a képernyőt, illetve ne harapjon bele.” ![]()
Ez olyan szlogen, mint a nincs idő a fejfájásra. A falra tudtam mászni tőle.
Ha van egy kis szabadidőd, akkor fáj a fejed? Na leülök már egy kicsit, hagy fájjon a fejem! Idióták. ![]()
Ez olyan mint a gyilkos számok... Egy részt megnéztem belőle. Ez egy nagy át(b***)verés! Várom, hogy jöjjön egy fojtogatós nyolcas, vagy lelő majd valakit hidegvérrel egy százkilences... De nem. Ebben NEM gyilkosok a számok.
![]() Más. Kívánságműsor a rádióban: - Jó napot! Szeretnék kérni egy számot! - Igeeen és melyik lenne az? - A nyolcas! ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2013
Pár éve a haverommal,egy jól sikerült "begyújtás" után kitaláltuk a szagos TV-t.Ha rettenet büdös lesz a szobában,lehet mondani,hogy "besz.rt a TV"...
![]()
- Mi az egyetlen Microsoft termék, amivel sohasem fogsz szívni?
- ??? - A Microsoft porszívó....
Egy fiatalember a városba költözik és beáll egy nagyáruházba eladónak.
- Van valami tapasztalata ezen a területen? - kérdezi a főnöke. - Persze, én ne tudnék eladni?! A manager gondolja, na majd meglátjuk, de tetszik neki a fiatalember önbizalma. Az első nap után megkérdezi tőle: - Na, hány vevője volt ma? - Csak egy. - Egy? A többi eladó átlaga napi 20-30! Mennyi volt a bevétele? - 210.000 dollár. - Mennyi??? Mit adott el? - Először eladtam neki 1 pecahorgot. Aztán egy nagyobbat. A végén egy egész horgászfelszerelést. Aztán kérdeztem, hova akar horgászni menni? Ő fel akart menni az északi partra. Erre azt tanácsoltam, hogy oda kell egy vitorlás is. Erre elmentünk az osztályra és vett egy dupla motoros Seawind-et, de nem volt biztos benne, hogy a Honda Civic-je el tudja-e vontatni. Így lementünk a szalonba és eladtam neki egy Mitsubishi Pajero-t 4WD kerékmeghajtással. - Maga azt akarja mondani, hogy az az ember akart 1 horgot és maga a végén eladott neki egy hajót, meg egy autót? - Hááát, nem egészen... Az Úr egy csomag tamponért jött be ..erre mondtam neki, ha már a hétvégéje így el van rontva, elmehetne inkább horgászni... A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2013
Mi minden van a netten...
"Nem adatlap kell, hanem működő szerkezet.DC 230V 10Abe, 230V 100A ki." ![]() ![]() ![]() Nekem is kell, hol van?
Nem.
A net az Internet rövidítése, a .NET pedig egy szoftverkörnyezet. ![]() Idézet: „Az évek során a kép kitisztult, így mostanra a .NET alatt a keretrendszert értjük.” Nálam még nem tisztult ki... ![]()
Igen mert a net az (inter)net rövidült változata. A másikat meg úgy mondjuk, hogy dotnet, mert van előtte egy pont. (pont=dot). A neten megtalálható a dotnet, viszont dotneten meg nem.
![]() ![]()
Inkább fárasztó. (lengéscsillapítás)
Valahonnan ismerős, nem lehet, hogy volt már korábban is?
Itt a tavasz:
![]()
Szerelembe estek az 53-asok? Mi lesz ebből!! (Csak meg ne fázzanak, nagyon pőrén vannak öltözve.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |