Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nyugi, vótam Köbnél is.
Valld be, hogy Te vagy az álruhás Mikulás!
A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2013
Van akinek nem jut nyúlra, az tákol egyet abból ami van otthon.
Én nem elégednék meg a macska helyével.
Mivel néhány oldal igen nehezen tölt be, ezért tőletek kérdezném: mennyibe kerül egy jó ár-használati érték arányú beton keverő? Hol kezdődik?
Ilyenkor mindig sajnálom, hogy nem a tüdőszűrésen dolgozom.
15-20000Ft-tól fel az égig. Persze az olcsókat alaposan meg kell nézni.
Remélem a kínai barátaink erre nem tették rá a kezüket.
Ne reménykedj. Ami nem kínai, az hamisítvány.
Ahogy Felméry Péter mondaná: ha a kínaiak leutánoznák a Dacia-t, akkor jobb lenne, mint az eredeti.
Nehéz dolguk nem volna. Ha csak nem rosszabbat szeretnének csinálni.
Eszméletlenül aranyosak!
Kitten meets hedgehog
Na már 3 szoba "úszik" köszönhetően a hozzá nem értő főfővízügyi szakembereknek, akik szerint a talajvíz elvezető kanális arra van hogy a bele eső esőt elvezesse. Pedig ha már kitisztították volna 2 hónapja amikor kérvényeztük, akkor nem lenne semmi gond.. Van ez már rendszer... És hol van még az eső vége.
Sziasztok!
Egy kis véleményt szeretnék kérni, szeretnék vásárolni egy HDD-t csak nem tudom hogy a választott HDD milyen lehet, hogyan teljesít, élettartam stb, valaki tudna róla mondani valamit? Előre is köszönöm! TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3
Nálunk is létező fogalom a belvíz akkor is, ha a sík terep ellenére viszonylag magasan vagyunk. Na meg aztán említettem nektek azt az időszakos tavat, ami itt van mellettünk. Na most lesz benne rendesen, mert hamarosan színültig lesz.
A saját házam körül magam oldottam meg a vízelvezetést. Nem kérvényeztem a vízügyesektől. Persze vannak helyzetek amikor ez kevés lehet, de nem lehet másra várni, mert a te lakásod neked kell, hogy a legfontosabb legyen.
Sajna ez az egész falut érinti, és senki nem csinál semmit, bár nem is tudnánk. Ehhez valami spéci gép kell ami kikotorja a kanális medrét cca 2-3m széles. 2010-ben ugyanez volt, májusban volt az a nagy eső novemberig víz volt kb mindenkinél a pincében amikor is végre rászánták magukat és kitisztították (a falu mellett megy az a kanális), kb 1 nap alatt elfolyt az összes talajvíz.
A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2013
Konkrét tapasztalatom nincs, de a Toshiba termékek általában jók és a garancia érvényesítés is igen egyszerű. a Keresztlányomnak vettünk egy Toshiba lapost. A mostoha bánásmód miatt elhalálozott a vinyója, zokszó nélkül cserélték.
Köszönöm szépen!
Én nem halottam még róla sajna semmit sem. Bár van rá 3 év garancia. Teljesen új konfigot veszek, nagyon nagyon nagyon ütős lesz
Azt a bonyolult mozgást, a hogy a víz közlekedik (mindig csak lefele) valami ok miatt az emberek nem veszik figyelembe, csak ilyenkor vakaróznak. Ez sajnos siralmas. Ezért lakom dombtetőn, itt én is megtudom oldani.
A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2013
Bízhatsz benne. Nekem még valahol van egy P1-es Toshiba laposom, csak az avulás miatt nem használható.
Remek! Jajj de várom már az új gépezetet, sajna csak a jöv hétre lesz meg.
4 magos proci 4X 3,6GHz 8Gb DDR3 ram 1GB DDR VGA Stb.... |
Bejelentkezés
Hirdetés |