Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Néztem egy jó klippet a tube-on: Polina Gagarina egyből az jutott eszembe milyen csövek vannak a frekimérőben?
A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2013
Nem is ruszki lenne, ha pl. 7 szegmenses LED kijelzők lennének benne
Kicsit hasonlít az instrumental rész a "Sunglasses at night"-ra, egy feldolgozás belőle: Tiga & Zyntherius - Sunglasses at Night (Tocadisco Radio Edit) Más: előbb találtam, nekem nagyon tetszik ez a zene: Lindsey Stirling - Electric Daisy Violin
Valaki készített már kecske sajtot? Mert az eső lépés már megvan: vegyél először is egy kecskét, aztán fejd meg. A többit majd később.
Még nem csináltam, de a szomszédom igen. Mit nem tudsz? Megkérdezem.
Hozzávalók:
1 l tej, lehetőleg 3,5 %-os! 1 nagy kefír vagy tejföl vegeta apróra vágott lilahagyma, apróra vágott fokhagyma, egész kömény A tejet felteszem forrni, ha forr, félrehúzom és beleöntöm a kefírt vagy a tejfölt. Megkeverem, és kicsit hagyom, hogy apró puklik formájában összegyűljön a tetetjén a sajt. Ez pár percet vesz igénybe, akkor van kész, mikor óvatosan megkavarva a tej már nem fehér, hanem áttetsző, mert akkor az ott már a savó. Előkészítek egy mély fazekat és egy textilpelenkát. Amikor már szépen kicsapódott a savó tetején a cucc, óvatosan belemerem a textilpelenkába, melyet a fazék fölé tettem. A pelenkát összefogom kicsit megnyomkodom (kéretik vigyázni, forró!) és egy fakanálra kötözve a fazék fölé lógatva hagyom, hogy a savó kicsepegjen a sajtból. Ezt kb. 40 percig szoktam hagyni, akkor még ott a pelenkában hozzákeverem a fűszereket, jelen esetben a lilahagymát, a fokhagymát a vegetát és a köménymagot. Kiterítek egy folpack lapot, megszórom vegetával, köménymaggal és arra óvatosan ráborítom a langyos, fűszerezett, illatozó sajthalmot. A folpackkal szorosan összefogom és formázom, majd hűtőbe teszem. Tapasztalatom: ha nem hagyjuk sokáig kicsepegni, csak kb. 20 percet, akkor isteni krémes kenhető sajtot kapunk. A 40 perc leteltével azonban egy jó textúrájú, szeletelhető ínyencség lesz. A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2013
Az sem mindegy milyen kecskéd van. A bakkecske büdös és nem ad tejet.
Másképpen készül, küldtem pü.-t mert olyan terjedelmes, hogy a modik nem vennék jó néven ha ide írnák.
A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2013
Ötlet: Ha mellékletként publikálnád, akkor még meg is dicsérnének érte!
Körülbelül így, de rengeteg leírás van a NET-en.
Fonyódon 1 óra alatt 8cm víz esett a kint hagyott poharakba. Az sok?
Én fél litert simán lehúzok, ha szomjas vagyok.
Na de honnan tudod mekkorák a poharak és hány darab van belőle?
Régen divat volt kikérni egy asztal kisfröccsöt. Így ha jöttek a haverok nem kellet ismét kérni. Csak odaültek az asztal köré és oltották szomjukat. Igaz akkor 2Ft. környékén ment az egységár.
Na ha itt volt egy asztalnyi pohár, már csak bor kell bele, bár gyanítom ez már nagyfröccs lenne 8cm vízzel.
Informatikusok, figyelem: tud-e valaki olyan magyar proxy oldalt adni, amin keresztül a viva.hu oldaláról, külföldről videot tudok nézni? Találtam én már, de a videót nem nyitja meg, csak fekete kocka van a helyén, emígy meg azt írja, az országomban nem elérhető a video megtekintés...
UHT 3.5 fokos tejjel is megy?
Most itt éppen dörög villámlik mint a fene...
Sajnos a próbaverzió csak USA-ba enged maskolni.. Ötlet?
Ne is mond, ülök a gépnél, hallom hogy esik, csattan egy jó nagyot, és olyan iramban kezdett hullani az égi áldás, hogy ha nem csukom be az ablakot, akkor már szobamedencém lenne. Most már lecsillapodott, és az utcán jó 2-5 cm víz áll, de folytonosan, egybe mindenhol
Itt meg semmi sincs. Minket inkább elkerül.
Sikerült végülis, proxy ipt használtam.
Egy hozzászólás erejéig: Tud-e valaki olyan sql szerver hozzáférést, amit el lehet érni "kívülről"? Tehát nem php, meg web, hanem saját program segítségével. Persze lehetőleg ingyér..
Végülis találtam, ha valakit érdekel: Bővebben: Link Most tesztelem.
Húzza a görcs a bal alkarom felső részét. Genya dolog...
Ma találtam az udvaron, muszáj volt lefényképeznem (csodát tud tenni egy fényképezőből kiszuperált lencse a telefon kamerája elé tartva).
Szép A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2013
Én ma mentem le a villamoshoz, éenézek a panel ház melletti 1x3m -es földrészre, és mit látok, csiperke gomba Valaki biztos kiszórt párat, és kinőtt
|
Bejelentkezés
Hirdetés |