Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nálunk kevesebb lesz idén minden, akár virágról, akár gyümölcsről legyen szó. Múlt szombaton 15 percig tartó, dió méretű jegek estek...
Hát nem fogom kipróbálni, hogy melyik
![]()
Ilyen is van
![]() Bár kicsit tépetten néz ki most már, 1 hete sokkal szebb volt.
Akkor én meg se szólaltam. ( telóval készült ratyi kép)
Hátha akkor nem csak homály lesz a képen.
![]()
Sziasztok.
Nos tönkrement a Nikon fényképezőgépem alig múlt 1 éves.Az a gond hogy ahogy csuktam rá az aksi fedelét egy kis pöcök letörött ami fogná azt a fedelet.Természetesen helyesen csuktam le nem azért tört el mert rosszul csuktam rá.A gép még garanciális szóval ha visszaviszem akkor elvileg kicserélhetik vagy visszafizethetik a pénzt?Vagy ez nem tartozik a "garanciális hibák" körébe?
Ez is garanciális hiba. Az is lehet, hogy csak cserélik a törött alkatrészt.
Hát nem hiszem hogy egy 2mmx2mm-es műanyag darabot ki tudnak cserélni pláne hogy letörött.Egyébként azt nem lehet hogy visszaadom ezt és ráfizetéssel egy újat veszek?Mert ezért nem vagyok oda mert elég ratyi videókat készít.
Olyan nincs. Olyat csak a vásárlást követő 3 nap alatt tudsz megtenni, hogy visszaviszed és visszaadják a pénzt, vagy levásárolhatod.
Vagyis akkor marad a csere vagy javíttatás?
![]()
Általába úgy szokták, hogy beadod garanciába, 'felküldik' valahova, ott metvizsgálják a problémát és annak körülményeit majd vagy mondanak egy összeget, hogy enyiért javítják vagy visszaadják, hogy nem lehet javítani. Ettől függetlenül ha nagyon zavar meg lehet próbálni a garit, de ha annyira nem vészes, akkor házilag is lehet orvosolni a problémát.
Néhány képem a mostanában készültek közül:
Még néhány kép:
Mondták már, hogy egy igazi természet fotós veszett el benned?
![]() Idézet: „Mondták már, hogy egy igazi természet fotós veszett el benned?” Az a baj, igazad van. Jó képeket csinál. Tehetsége, tudása, akarata, gépe van. És akkor most?
Nem veszett el,megvan benne!Ékes bizonyitéka hogy a "villanyosok" nem szakbarbárok.
A hozzászólás módosítva: Máj 19, 2013
2005 június 20-án így nézett ki a Hobbielektronika.hu: Bővebben: Link
![]()
Szép példány. Manapság már igen ritkán látni.
"Kiköpött az előző férjem"
![]() Csak viccelek. A szarvára gondoltam.
A kitartás kimaradt. Amikor a búbos vöcsköket fényképeztem több mint egy órát hasaltam a fűben a víz szélén, lejtős terepen. Egy hétig fájt a két könyököm és a szegy csontom. De meg érte.
Húú vigyázz nehogy fülön csípjen!
![]() ![]()
Szia! Roszul tudod! Ha jogos a reklamációd akkor a törvény kimondja, hogy te dönthetsz. Szóval abolt nem teheti megy, hogy levásároltatja. Mindíg megpróbálják, nem szabad bedőlni!
Kikelt mind a négy fekete gólya tojás, a Gemencben. (Undorító, ahogy etetik őket. Olyan mint ha aszalt békát öklendeznének fel, és a fiókák azt csipegetik.)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |