Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Múltkor volt póker a sport1-en éjszaka, és közvetített a Korda Gy. De nem is ez volt a poén, hanem hogy volt egy csaj, aki közel 100 millió forintot nyert és egy plüssmaci ült az asztalnál. Annyira mókás volt a kép, hogy ott ülnek a fél maffiózók meg Don Corleone-k, és ott egy csajszi egy barna plüssmacival elagyalja őket...
Na kattogtattam vagy tizet valami orvosi műszer féle flashanimációra. Ki tudja még jól jöhet...
Kerestem egy óráig, mert nállam alapból ki van kapcsolva a reklámmegjelenítés.(Se java, se flash animáció) Amelyik oldalra nem tudok ezek nélkül bemenni oda nem megyek! Na azért a flasht néha elindítom
Ilyenek is vannak kéremszépen!
Ezért nem lepődök én már meg semmin. Bár a legjobban utált sportom a foci.Hogy miért? Mert 22 lüke reget egy labdát csak azért hogy belerúgjon.
Nem tudom lesz-e hóvagy sem de én valahogy úgy vagyok vele, hogyha 30 fok meleg lenne, ülnék a medencébe jobb kezembe az asszony, bal kezembe a jéghideg söröm s a medence mellett ott állna a feldiszitett karácsonyfa akkor a francnak se hiányozna a hó meg a fehér karácsony.
Marha jól ellennék nélküle.
bár anno énis koncentráltam mikor dobáltam a büntetöket a pályán :yes: és hiszed vagy sem olyankor semmitsem láttam és semmitsem hallottam.csak a labda meg a kosár volt a látoterembe
Húú, jókat nevettem a büntető PIK építő topikon!
Kár, hogy le lett zárva, biztos lettek volna még ötletek
Nekem is lettek volna ötleteim... Lassú voltam...
Tényleg kár volt lezárni, most kezdek épiteni egy risztót,és most mehetek megvenni a PIK-et mert senki nem segit megépiteni, pedig a 3 bites változat nagyon tettszett volna. Sőt mivel spórolni szertenék lehet,hogy megelégedtem volna 2.5 bittel. Talán az is elég.
2 és fél bit... Pedig az mennyi mindenre bőven elég. A két és fél bitnél van kettő használható és egy olyan bit, ami mindig nulla vagy mindig 1?
Nem, kérlek tisztelettel a 2 bit minden további nélkül elviszi a riasztót a fél bit bit pedig simán behelyettesithet egy szőke női risztókezelőt amelyik esetleg még parkolni is tud a lakásriasztóval ellátott géperejű járművel.
Na szóval ezért terveztem a rendszert két és fél bitesre. Bár a szőkék egy részének 2 bites mechanikus agya van, talán együttes erővel tervezhetünk rá egy fél bites elektronikát talán az kiválthatja a mechanikát. Ui. Szőkéknek nem megsertésedni, viccnek van szánva a dolog.
Á végre van ilyen topik is.
Végre lehet legálisan offolni. Dejó... Na nem pihenek itt tovább. Megyek tanulok digit. technikát. 3-tól zh. hurrááá....
A francba ez a baj, ha legális akkor már nem OFF akkor meg minek ???
Nem lenne jobb Topic cimnek inkább az , hogy " Pihent agyú pákások fóruma " ??? Vagy " Pihent agyú cin zabáló mester egyedek cseveje "
Jó ez. Olyan mint suliba az osztályfőnöki óra. A sok tanulás között egy kis off ahol lehet aludni (nemmintha a többi órán nemlehetne aludni, de... )
Háát szerintem ez az egy topic fogja adni a HE hozzászólásainak felét
De mind1 télleg' sok volt az OFF... Fery: mizu hogy nem vagy emesenen'
Lehet
Multkor volt az hogy kihol lakik, ide akár azis jöhet Ez arrol jutott eszembe hogy te is Vásárhelyi vagy akárcsak én Kossuth? Vagy már utánna vagy?
Ez jó. NEM VAGYOK EGYEDÜL
Nem kossuth... és nem is utána...
Na, már elért valamit az OFFTopic
Kapcsolatokat teremt
Jaja
Akit tok még hogy Vásárhelyi az Gergő90 aki osztálytársam meg zsoltee0001 akit személyesen viszont nemismerek.
Ha most ennyi hó esik itt (Győrben), akkor karácsonyra elfogy.
U.i.:Barátom írta SMS-ben tegnap, hogy kb. 25 centis hó volt/van/lesz Komlón.
van egy alig használt gumi kalapácsom
vagy 20 liter kola izü szénsavas narancs üditö porom. esetleg arra elcserélhetjük
Rendben, hová szállítsam?
Gumikalapácsra talán még lesz szükségem!
inkább az üditö por azt vidd mert ha rosszalkodik nálam akkor ott van még a gumikalapács
én az irodalom órám cserélném ki akármi másra...ha kell utazok is(max 1000km )
jah akkor megkérdem: Győr és környéke?! aki közeli jelezze ne legyek már egyedül
sziasztok
itt hatvanban nem esik a hó nem is esett csak egyszer olyan 2 hete pedig kéne, mennék motorral kapartrtni
|
Bejelentkezés
Hirdetés |