Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Hány ember veszett el bennem, vagy ennyi nyelven tudnék?” És az [quote] ágyin kamaty, fünfcig dollár?
Igaz. Előbb járt a szám mint az eszem Bocsánat, bocsánat, bocsánat
Nincs baj
Csak nem viszed a pálmát, majd csinál nekem árnyékot Az igeeeen... Kép: HivatkozásKép: HivatkozásKép: Hivatkozás You Magyar?
Mikro-makro... Management és vállalkozásgazdaságtan... Üzleti jog... Minőségmenedzsment...
Mindez mérnöki képzésen. Sajnos ez egyfajta "szükséges rossz", a mérnöknek is kellenek üzleti és jogi ismeretek, hogy minél gazdaságosabb eljárásokat tudjon kidolgozni. De a management és a kontrolling milyen nélkülözhetetlen is... Kannibál törzset alkalmaz egy világcég, az afrikai leányvállalat őrző-védőinek. Tartanak tőle, hogy el-eltűnnek majd alkalmazottak, de semmi gond, mert a törzsfőnök Aghwopakitru-ra felesküdött hogy nem fognak megenni senkit legfeljebb csak a konkurenciától. Fél évvel később eltűnik az egyik takarító. Miután a körzete piszkos marad, keresni kezdik, nem találják. Összedobolják a kannibálokat, a törzsfőnök a rendőrök szeme láttára mindenkit megesket az összes szellemre, hogy ők ilyet nem (t)esznek... Nyomozók elmennek. A törzsfőnök rákérdez: - Ki volt az?!? Hátulról egy ifjú kannibál halkan beszól: ő volt. A törzsfőnök erre: -"Vazze..."!!!, nem megmondtam, hogy a takarítókat ne bántsátok! Itt olyan jó helyünk van! Hat hónap alatt megettük a managementet, a kontrolling osztályt, a financial monitoringosokat, a strategic finance departmentet, a marketingeseket, az asset optimalisation expertise workgroupot, és a corporate customers relations officert, de a kutya se vette észre! Erre te megzabálsz egy dolgozót...!
Júúúj Ez teccik'
Durva egy picit de jó...
eleje
vége Azt hiszem holnap köremailezek az említett osztályok felé
Dá. lenni ungarn betyar boj.
Csak a kiejtésemmel vannak problémáim. Nem kell pálma, van ventim. (hú ez már OFF?)
Egy kicsit elszörnyedtem azon amit írtál
De a vicc az jó
Háát nekem egyre jobban teccik' ez a topic.
szamóca: Nem kell pálma, van ventim. (hú ez már OFF?) AZ BIZONY... Nekem is van ventim bibibííí... Ráadásul PIC vezérli. HOPPÁ (viccvót) Hmm, pálma+venti? Nem rossz... DE NÉZTÉTEK HOGY 300-an nézik most az oldalt? Betömörült a nép'. Kevés alkalom volt hogy ennyien lettünk volna egyszerre... De sztem aki jött délután az ittragadt és csak jönnek az ámberek nem mennek. De nem baaaj
"300-an nézik most az oldalt".
Ennek örömére iszok egy bögre kakaót...
Kicsit más téma.
Én imádok zenét halgatni. Ha napi fél órát nemhallgatom a kedvenc zenémíet én már rosszul érzem magam Más is van ilyen vagy csak én? Még az elektronikával is a zene miatt kezdtem el foglalkozni. Mert mindig is szerettem volna hogy legyen vmi nagy hifim amin tok "normálisan" zenét halgatni, mert nekem az a jó ha "érzem" is a zenét Szóval az auditechnika érdekelt akkor csak de mostmár minden irányba szeretnék tanulgatni Akkor (2évvel ezelőt) összeraktam nemsok szaktudással egy mnc hangszórókkal rendelkező hifit, ezt még a szomszédba hallom, de keveslem Amúgy ti milyen zenéket hallgatok? Akiket itt olvastam a fórumon mindenki ezeket a tranceket nyomatja. Én nemtom de nekem az nagyon nemjön be. Egy-két jó house szám van de valahogy nem... Én például sokáig reggaet hallgattam, de az utóbbi egy évben áttértem a magyar hiphoppra. Az ilyen undergroundus zenék nekem nagyon bejönnek Bár anyáméknak már nemannyira Egyszóval nekem rengeteget jelent a zene! Szóval kiváncsi lennék hogy a "kollégák" milyen zenéket hallgatnak?
De szép sárga hozzászólás
Én mindenevő vagyok zenei téren. Viszont a rock-ot nem szeretem. A soft-rock még jöhet de akkor ha jó hangzása van, jól össze van rakva. A reggie nekem is teccik... Beleírtam a bemutatkozásomba az egyik oldalam. Ott megtudod milyen zenét szeretek... Én is ráállram az erősítőkre de nem tudok egy fránya 2x24V 200W-os traffert szerezni. Bótba meg nem nagyon veszek... Túl fájintos (szamóca: tanulok magyarul )
A "gyuri vagyok"....
Nekem van egy 300VA trafóm azzal akarok majd egy 2X100Wattos PA rendzsert, de ezmár az offtopik offolása Én a napomat is úgykezdem hogy felkelek belököm a zenét, maxira a hangerőt és aztán hallom az egész házba amig csinálom a dolgaim. Anélkül a napom se lesz jó
De jó neked hogy van trafód.
Mindenem megvan az ST151-esemhez kivéve a trafó. A fene kajálja meg. Én ugyanígy vagyok mint te csak én rádiózok. HÁHÁ megint én kezdtem új oldalt
Hy!
Én annak idején ugyanezért kezdtem el az elektronikát tanulni. Csak akok még nem lehetett boltokba dolgokat beszerezni, csak összeszerelni. Egy keverőpult összerakásával, félisten lehettél a haverok közt. Igy indult. + a zeneszeretet. Én Euro-Italo zenét gyüjtök és halgatok, de a 2005-ig a magyar együtesekkel is el vagyok. vtsoftware: A PIC- vezérelt pálmafádat megnézném, amit venti hűt.
A zenéről jut eszembe:
Van nekem EZ a videóm. (16,4MB) Itt is megkérdem: meg tudja valaki mondani, hogy mia zeneszám címe és előadója, ami a videó alatt szól? Bocs a kicsit ON-ért, de ezt is megkérdem itt is: A laptopom tetejére szeretnék matricát nyomtattatni. Ehhez keresek nagyfelbontású képet, ami egy nyomtatott áramkört ábrázol, valami absztrakt stílusban. Kicsit olyan, mit a weboldalam háttérképe, de ennél azért szebb. Nagyon sok szóba jöhető weboldalt átnéztem, de nem találtam még hasonlót sem. Esetleg a Csillagkapu: Atlantisban látható gépeken lévő kép is jó lenne. (EZ) OFF
Nekem az st151-kocsiba lesz, már megcsináltam hozzá a kapcsi tápot is: volt tesztelve---> álllat!
Na most 310, nem rossz...
Gery, ugye most nem akarsz velem kötözködni Sehol sem találok olyan trafit... Idézet: : szerinted miért akarom megépíteni? „álllat!”
Hát nemakartam kötöszködni, a trafóhoz sok sikert
Csak azért írtam hogy azzal és egy jó hangszóróval biztos megleszel elégedve :yes: De még nekem is van azért munkám vele még Aztán mehet az underground a kocsiba is
Ismerem a számot de nem tom ki ez mi ez.
De ha szeretnéd akkor kivehetem belőle a zenét...
A "gyuri vagyok"....
Ha valóban ismernéd a csávót, elborzadnál! Élőben hülyébb! :yes:
Köszi, kivenni én is tudnám. De inkább a címe kellene és akkor jobb minőségben is meglenne, ráadásul az egész szám.
Cameo: Word Up
Jútyúb Korn változat A trükk: a dalszöveg kis részletét "kihallani" a zenéből, onnan megeszi a gugli. Ha csak a ritmusa van meg, akkor SongTapper.
Bocs
Köszönöm!
Na hát amit én linkeltem videó, az nagyságrendekkel jobban tetszik mint az eredeti klipp :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |