Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Miért? Logikus amiket mond nem? És azé bírja, me 5.1, és nem sorba, hanem párhuzamosan. Így 1ohm az eredő, de majd ha lesz pénze, rácsavaroz még kettőt, és 0,66ohmon már bika lesz. Lényeg a tuning, meg a wattok. Érteed?
Egy komplett kőműves brigád nem falaz annyit mint ami itt elhangzik. Tényleg kemény a többi is! A reflexnyílás a "LÉGBEMENET" azon szakadtam. A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2013
Pl. a Logitech Z506-os kicsomagoló videóban valami ilyesmi volt:
Idézet: „a magasnyomókon hátul van a légbemenet, hogy nagyobb hangerőnél legyen elég levegő” Idézet: igaz hogy a membránt a dobozhoz... (de működik) „annyira leszorítottam hogy így nem tudd mozogni semmi és így még jobb lesz a hang átvitel” A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2013
Válaszoltam neki. Ez a hangfal!
Bővebben: Link
Sajna ez sem fal. Ez 10db egymásra helyezett, első baszrelexportos hangsugárzó, belső emberi szervek mozgatására. Ezek a hangfalak.
És honnan van a lemez? Hátha onnan ki lehet indulni.
Üdv, látom elkel a segítség, A szám címe : DJ Disciple Dru Hepkins - When I Die
Ha nem tudjátok, hogy mi a zene előadója és címe menjetek fel a midomi olalára és az egy 10-15 másodperces részletből megmondja a zene adatait...
Nincs mit, segítek ahol tudok.
Mellesleg az előző oldalon linkelt hangfal kicsomagolás felénél már majdnem kikapcsoltam a böngészőt, nem igaz mik vannak...
Igen, mert az Úttörő ahol tud segít.... ( Úttörők 10 pontja ) Emlékszik még rá valaki?
Még a kisdobosra is! A KISZ tagsági igazolványom alatt van a kék nyakkendő és az alumínium övcsat.
Párttagkönyv? (bocs, ez magánügy)
Egyébként úton van a dolog....
Igaz, hogy az 12 pont volt, a kisdobosoké meg 6, de a lényegen nem változtat.
Bocs, igazad van.De már olyan régen volt, hogy tán igaz sem volt....
Sose értettem, mire jók azok a kényelmetlenül magas bárszékek.
Most már értem...
Igen, mert életem nagyobbik részét én is ott tudtam le.
De ez már történelem..... A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2013
6-ból 1 csövön találni ilyesmit.
Igen, az a 4-es szám az anódon van grafittal. A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2013
Juj de vicces, tüstént megszámolom én is.....
Azt hittem a törést mutatod a élénél.
Vagy az nem is az, csak annak látszik?
Az ott nem törés, hanem nincs normálisan összeillesztve.
Hali!
Plazma hangszórót építek, és az első IC eléggé vicces véget ért: egyenlőre hangszóróra van kötve, azon próbáltam behangolni. Az egyik potméteren tekertem, amikor hirtelen elkapott egy tüsszentés. Az IC-t telibe találtam és távozott belőle a működtető füst.
Valahogy próbáld meg a füstöt visszaeregetni az IC-be, még jó lehet
Vajon felfogta valamibe a füstöt, hogy vissza pumpálhassa? Más IC füstje nem felel meg!
Erre mondják: Füstbe ment terv...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |