Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2111 / 3614
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Jún 4, 2013 /

Érdekes, én ha ráklikkelek, nekem ez jön be.
(#) Gery78 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 4, 2013 /

Szép kis masinéria...
(#) Apa Apus válasza vicsys hozzászólására (») Jún 4, 2013 /

Van itt minden, ami szem, száj, meg ... ingere

4chan.jpg

(#) zolika60 hozzászólása Jún 5, 2013 /

Ma kaptam ezt az érdekes Excell táblázatot. Az adószámodból megmondja a születési dátumodat, ami elvileg nem lehetséges. A hivatalos verzió szerint ugyanis az adó azonosító más nyilvántartásokkal nem hozható összefüggésbe.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 5, 2013 /

Idegeskedésről szó sincs. Inkább viccesnek tarom.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 5, 2013 /

Szeretlek Mo.
(#) sooty válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 5, 2013 /

És ez így is van, hiszen a személyi szám alapú nyilvántartásokkal nem is hozható össze, a személyi számot nem is tartalmazza. (hiányzik az utolsó négy szám)
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 5, 2013 /

Az enyém nem titok. Nem kell varázsolni sem nekik, ha kérdik elmondom. Sajnos nem profitálok belőle, de nem is vesztek vele semmit. Akkor lesz gáz, ha 98 évesen elítélnek liliomtiprásért és nem végeznek ki, mert már öreg vagyok és úgyis meg fogok murdelni.
(#) sooty válasza vicsys hozzászólására (») Jún 5, 2013 /

Még elérheted, szoktál mostanában híreket olvasni... ?
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2013
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 5, 2013 /

Kipróbáltam. Működik. A dátum stimmel.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 5, 2013 /

Persze azzal kezdtem én is. Ha nem működne fel sem tettem volna.
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Jún 5, 2013 /

Majd lelő a helyi vadász, ha az ő lányával teszed. Nem is az az érdekes a történetben, hogy titkolná bármelyikünk is a születési dátumát, hanem annak idején pont azért találták ki ezt a számot, merthogy a személyi számban benne van ez a roppant személyes adat. Erre csinálnak egy másikat amiben szintén.
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2013
(#) johny999 hozzászólása Jún 5, 2013 /

(#) idlob válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 5, 2013 /

Ha megnézed, az adóazonosító számod gyakorlatilag a születési dátumod plusz az azonos napon született emberek mekülönböztetésére alkalmas 3 számjegy (valamint 1 konstans és 1 ellenőrző modulus).
Az adószám ráadásul nem azonos az adóazonosító jellel.
(#) erikabanhidi hozzászólása Jún 6, 2013 /

(#) zolika60 válasza erikabanhidi hozzászólására (») Jún 6, 2013 / 1

Tudod mindannyian földönkívüliek vagyunk, amíg élünk.
(#) Remci válasza erikabanhidi hozzászólására (») Jún 6, 2013 /

Még az is kiderülhet, hogy a Csillagkapu nem is kitaláció
(#) silent15 hozzászólása Jún 6, 2013 /

Sziasztok, valaki nem tudja, hogy hol kaphatok ilyesfajta dobozt, nekem a lényeg, hogy páramentes legyen, és kb így nézzen ki (ezt jól lehet tárolni, mert viszonylag szögletes) , igazából műtrágyának kell , mert a zsákot macerás pakolászni, és ebben könnyebb szorni is (mindig merek bele) és elég párás a pince, ahol tudjuk tárolni, és a műtrágya ezt felveszi.
Köszi!
(#) zolika60 válasza silent15 hozzászólására (») Jún 6, 2013 /

Ételhordó doboz nem jó? Azt minden sarkon kapni. Bővebben: Link
(#) silent15 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 6, 2013 /

Most készítelek ki titeket, de nem abból olyan hü*yén lehet csak szórni, a kerek tetejű lenne a jó, de aminek keskenyedik fent a nyaka .
(#) Izeg. válasza silent15 hozzászólására (») Jún 6, 2013 /

Ha van a környéketeken vegyszerellátó(ahol például laborvegyszereket lehet venni), akkor szerintem ott kellene megpróbálni.
(#) silent15 válasza Izeg. hozzászólására (») Jún 6, 2013 /

Rendben, köszönöm , megpróbálom, van a környéken egy vegyszerbolt, ott megkérdezem.
(#) jani1987 hozzászólása Jún 7, 2013 /

Egy kis "elektronika".
(#) silent15 hozzászólása Jún 7, 2013 /

Szerdára írhatok 105 oldal A5-t , mert kitalálta a nyelvtantanár, hogy gyakorolni kéne az írást..... remélem most a csuklástól mindjárt megfullad!
(#) zolika60 válasza silent15 hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

Nem fogod bánni pár év múlva.
(#) silent15 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

Nekem nem is azzal van a bajom, hogy gyakorlok (keddig napi 20 oldal, ma már megvan 20, és tevezem, hogy éjfélig fentmaradok, és írom), a bajom azzal van, ahogy ezt csinálja;
1 hét múlva nyári szünet, szerdán TZ-t irat egy 20oldal (A4) anyagból (és ő aztán mindenbe belekérdez) , és megmondta, hogy aki nem csinálja meg, az állhat akárhogy megbuktatja (nem kamu, volt aki mondta, hogy nem fogja megcsinálni, kapott 5 eggyest, hogy az a 3-as legyen inkább 1-es )
A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2013
(#) zolika60 válasza silent15 hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

Majd kijavítja négyesekre az év végén. Emlékszem én is egy középiskolai magyartanáromra, aki úgy verte a lusta fejünkbe a tudományt, hogy minden órán feletetett az érettségi tételekből. Egyik barátom volt épp soron. Mondja neki Boromissza beszéljen Csehovról. Tanár úr nem tudom. Ülj le egyes. Következő órán ugyanez. A harmadik órán megint. A negyedikre megtanulta, magabiztos mosollyal állt fel felelni, mire a tanár úr: Tudom nem megy magának ez a Csehov beszéljen inkább Solohovról. Akkor persze szívatásnak tűnt, de mit ad isten Boromissza barátom merő véletlenségből az érettségin Csehovot húzta és így igen jól szerepelt. Az egyeseket meg a fenti módszerrel javította a naplóban. Ez a történet annak kapcsán jutott eszembe, hogy holnap lesz a 35. éves érettségi találkozónk.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

Öcsi! Nekem aug. végen lesz a 40 éves.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

Az sem rossz. Nekem arra még egy kicsit várni kell. Bár úgy látom ahogy múlik az idő úgy gyorsul is. Eleinte minden évben találkoztunk. Jó kis osztály volt szerettük egymást. Aztán a tizedik óta csak ötévente tartjuk, de úgy tűnik mintha tavaly lett volna az utolsó.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 7, 2013 /

Nálunk 30-ig nem volt. Azóta 5 évente, de mindenki várja mikor jön már a következő. Nem is az iskolában (Szentes) tartjuk, hanem Lakitelek Tőserdőn egy nyaralóban bográcsos kareokis kertiparti.
A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2013
Következő: »»   2111 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem