Fórum témák
» Több friss téma |
Szűrd ki először különítsd el a tápot az alaplaptól , és a többi meghajtótól .Legyen teljesen csak maga.
És ha úgy is csinálja ezt , akkor táp , ha nem , akkor még lehet más is nem csak az alaplap. Ha a táp jónak tűnik , akkor egyesével a kártyákat , ha vannak , illetve a meghatókat elkülöníteni , és minden egyes alkat elem után tenni egy próbát , amíg meg nem szünik ez a jelenség , ha a végére csak az alaplap marad , akkor egyértelmű. Ha a tápot próbálod külön , akkor a csatlakozóban a szürke / fekete , vagy a zöld/ fekete kábeleket össze kell kötni , hogy tudjon indulni a táp.Tápja válogatja , hogy melyik , de általában a szürke/fekete a jobban elterjedt.
Ahogy a többiek is javasolták, érdemes külön részegységenként vizsgálni a gépedet. Külön megvizsgálni az alaplap működőképességét, külön a tápegység stabilitását is ellenőrizni. És nem ártana, ha az alaplapra vadi új elemet tennél, mert igazi furcsa és nem várt jelenségeket tud okozni a lemerült elem... aztán a kondik cseréje is javasolt, ahogy már előttem is írták, ha az alaplapra terelődne a gyanú...
Szia, Nem tudom, hogy van eleresztve "cseredarabokkal", nyílván az a leggyorsabb mód. Viszont a tápok között is van amelyek csak terheléssel indulnak. Van amelyikre elég a +12V-ra, pld egy rossz vinyó, de van hogy a 3,3-ra is kell. Lehet a P-on áramkörben a hiba, ott is kondi szokott kiszáradni,s nehezebben töltődik fel a küszöb-szinre. Nyilván, ekkor is "késleltetve" indul.
Van egy kulon venit a gephaz hatan ami mindig be van kapcsolva.
Az asztal bejon, csak az eger nem mukodik. At fogom nezni az alaplapot, es ha talalok pupos kondikat, akkor viszakuldom, garanciaba van. A tapot kb. egy eve tisztitottam ki.
Csak az, vagy próbáltad másikkal? USB-s, ps2? Más sem műkszik, arról a portról?
PS2 porton van, mas eszkozom nincs is erre a portra.
Meg szokta azt is csinalni, hogy mikor leveszem az oldalat kikapcsol, ekkor teljesen aramtanitanom kell majd ujra bedugom a konektorba es egy adott ido utan kapcsol be csak. ezt 3X kell eljatszodjam ameg megy. A kondikat megneztem az alaplapon, de nem puposak, nem tunnek hibasnak. Esetleg ezek a kondik? Ezek is joknak tunnek.
Vigyázz ezeknek a kondiknak más az ESR értékük , ha esetleg mérni akarod őket.
Azt írod levetted a gép oldalát , és megállt nincs véletlenül mikró kapcsoló az oldalára felfogatva , és szakítja a táp valamelyik áramkörét? Van ilyen megoldás , csak azért kérdem. Chipmunk1960: Igen van olyan táp ami terhelés mellett indul csak el , de ez könnyen áthidalható .Minden kimenetére egy külön izzót kötni , persze az adott feszültségnek megfelelően , és már meg is van.És ha nem indul , akkor a táp a ludas.
Nincs kapcsolo az oldalan, en epitettem a gepet, tudnek rola ha lenne.
A tap beindul terheles nelkul is, mert az oszeszereles elott ki volt probalva.
Hát akkor, tényleg barkóba.... Igen pld. a Dell desktopokban van ilyen kapcs. Én szem.szerint 1000x többre nézek egy régi valóban lemezből, s nem papírból készült házat. Ez ahogy nyiklik-nyeklik, mindenféle kontakthibát képes okozni, Ráadásul az alaplap kifejezetten utálja, ha feszegetik. Szerintem rámolj ki mindent a házból, s kezd el összerakni megint az asztalon. "Azokból a régiekből jó pár ki volt nekem dobva az udvarra a garázs mellé, mikor lecseréltették új design-re. Évek multán sem rozsdásodtak. Feldaraboltam autókhoz, lyukakat foltozni "
Sziasztok!
Van egy acer aspire 3694-es laptopom. Win7 van rajta. Mostanában valamiért nem akar rendesen futni az Opera. Az előző előtti verzó rendesen ment. Volt egy automata frissítés a 12.15 előtti kiadásra ami azt csinálta hogy bizonyos időközönként kifagyott. Egyszerűen nem reagált semmire sem. Gondoltam biztos bugos ezért hagytam és firefoxot használtam az opera újabb frissítéséig. Nemrég kijött a 12.15-ös Opera, gondoltam ez már jó lesz, frissítettem és nem... Gyakorlatilag egy kupac kaki az egész. Valamiért állandóan kifagy a program és újra kell indítanom, kb. 3 másodperc az egész procedúra de nagyon idegesítő. Amikor fut akkor kész álom, de sajnos rövid életű a dolog... Chrome túl sok memóriát eszik, a Firefox pedig mostanában szintén ki szokott fagyogatni bár az pár mp után magához tér. Nem használok egyszerre túl sok lapfület, a gép is rendben van mert bár nem mai darab de megállja a helyét. Valami ötlet hogy mit tudnék kezdeni vele? Ha sokáig idegel visszateszem rá az eredeti Vistát. (elvileg a win7 kevesebb erőforrás igényű mint a vista, nem? legalábbis ezt írják. Ehhez képest én semmi különbséget nem érzek, csupán ezek az idegesítő dolgok jöttek elő... Vistán mind a 3 böngésző tökéletesen ment)
Üdv!
Az egész dolog mögött úgy hiszem a Flash player hibája áll. Telepítsd fel mindenből a legújabbat. (Flash, VGA-driver, böngésző) Ha ez nem segít, mivel a te géped amúgy sem támogatja, ezért kapcsold ki a böngészőkben a hardveres gyorsítást és a flashplayer-ben is. Sajnos mostanában megint ilyen vacak a flash. (Érdekességképp az IE9, IE10-ben jó minden) A Vista-t nem ajánlom! Egy idő után nagyon vacak lesz, bár a 32bit-es verzió mindegyiknél hanyagolandó.
Szia, Nekem Win8-om van 64bit. Előtte én is win7-et használtam, szintén X64. Szernitem nem az Op-rendszerrel van a baj, hanem a böngésző frissítésekkel. Megcsinélnak 1 hibát, betesznek 3-at Én most a Googlet használom, igaz 4Gb-van a gépben. A többivel hasonló a helyzet, Ha egyszrre van az opera, meg a Fox elindítva, biztosan osszeakadnak. Vissza akarok tenni egy régebbi letöltést, de a 2 Ram modul nagyon melegszik, s szétesett néha a rendszer, ezért nem tudtam exaktul tesztelni őket. A win7-nek, sem a win 8-nak nincsen már Test verziója, én akciósan frissítettem legálisra. Kérdés, ha nem erdeti, milyen galibát tud okozni. A windows már nagyon rászállt az eredetiség vizsgálatra. Lehet , hogy ez is okozhat problémát. a Vista, nekem sohasem volt szinpatikus, de ha neked jól működött, hát tedd. Szerintem olyan wolt mint win millenium, hogy azon próbálták az új modulokat. Ráadásul u.a. gépen sokkal lassab volt mint az XP. Akkor már szerintem egy XP, sp3-al. tökéletesen megbízható. A másik winyómon, amit car OBD scannernek használok csak tökéletesen megy. Sok sikert
Sziasztok, a gépemen takarítok és kellene valami olyan progi, amivel a zenéket csoportosan tudom átnevezni. Pontosabban a cím értékét áttenni mindegyiknél a név értékébe. (Total Commanderben nem találtam rá megoldást.) Remélem tudtok valami frank kis progit ilyen célra. Előre is köszi.
Sziasztok!
Van aki még xp-t használ? Nekem a mai frissítésektők ami lejött 3 darab az oprendszer megfeküdt. Másnál történt ilyen?
Szia
Én még azt használok, de egyetlen frissítést sem szedek le. Több mint egy éve semmi bajom, nem lassul, nem fagy...
Szia!
Én is XP-t használok és tökéletesen megy frissítések után is, már több mint egy éve! És nem lassú.
Nekem is XP van hét vagy nyolc éve. Minden azóta kiadott frissítés rajta van (plusz a Word frissítések). Azóta nem volt újratelepítve, egyszer sem omlott össze. Az utolsótól sem.
Az ilyen problémák mögött szvsz. mindig valamilyen fertőzés, buherálás, hibás telepítés, rossz vagy beragadt Uninstall, tisztítatlan registry, tisztítatlan OLE, stb. áll.
Eddig nekem sem volt semmi ilyesmi gondom de most ma lejött a három frissítés és hupsz a gép nem akar elindulni.
De az a poén hogy a fiam gépe is ugyanazt produkálja. Az xp rendben van ergo gyári sp3-as install lemez. Utólsó elérhető pontra visszaállítottam a rendszert és most megy mint előtte.
Valami olyan hardver van a gépedben, amivel az egyik frissítés összeakad.
Volt már ilyen nem is egyszer.
Hali, Nézd meg manuálisan, hogy mely frissítéseket küldték. Lehet, nem is olyan fontos. Majd visszateszem az XP-s vinyóm, s rálesek.
Az a problémám hogy mikor bekapcsolom a laptopomat akkor 2 lehetőség van vagy erre megyek: Indítási javítás indítás (ajánlot) vagy erre: A Windows normál módú indítása. Ha az 1.-re megyek akkor egy kis töltés után fekete lesz a képernyő és csak az egeret mutatja. De ha a 2.-ra megyek akkor majdnem ugyan ez csak nem mutatja az egeret. Kérlek segítsetek!
Van egy olyan sanda gyanum, hogy -mivel nem elektronika hiba- zarolt lesz eme kerdesed.
S egy szamitastechnika szakforumot fognak ajanlani neked, mint lehetseges megoldasat a problemadnak.
Sok minden ebből nem derül ki, de egy format c: Enter, Enter biztos segít.
Én azért gondoltam a merevlemez formázására, mivel a betöltésnél gondolom a hibát. VGA kártya jó, hiszen valami megjelenik a képernyőn. CPU szintén, hiszen elindul. A memória különböző celláinak tesztelését még meg lehet próbálni.
Esetleg még azt meg lehet csinálni, hogy egy Live Xp rendszert elindítani rajt. Ha elindul, akkor csak a merevlemez lehet a probléma, magyarán sérült.
nem igazán értem amit eddig leírtatok nem értek így hozzá. de most az van hogy automatikusan rámegy arra hogy elindítja a javítást de vagy 20x megcsinálta de semmi. amikor befejezte a javítást akkor kikapcsol és mikor be kapcsolom kezdi elölről. a csökkentet módot úgy tudom bekapcsolni hogy az f8-at megnyomom igaz ? ott rámegyek és ugyan úgy elindítja a javítást.
Indításnál F8 > csökkentett mód. Ha így megy, valamelyik betöltődő program a hibás. Rendszer-visszaállítást futtatni, és egy előző pontot keresni. Vagy a combofix programot futtatni (ez fertőzést keresés távolít el).
Ha így sem megy, vírus fertőzés lesz (azért lehet ez az előző estben is). Mivel nem vagy profi, a külső lemezről való helyreállítás nálad nem jön szóba, marad az újra telepítés, de újra kell particionálni is, mert van olyan fertőzés ami nem a Win-ben van, hanem a merevlemez Boot szektorában. Ezt a formázás, vagy az újra telepítés nem rakja rendbe. A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2013
a csökkentet módnál az van hogy mikor elindítom ugyan azt csinálja mintha arra mennék hogy: Indítási javítás indítása (ajánlot). a végén kikapcsol és ha be kapcsolom ugyan azt csinálja.
rendszer visszaállítást így nem tudok csinálni ? mármint hogy az f8-nál valamelyik vagy valahol így nem lehet megoldani ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |